haniiii
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رفسنجان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : خرید خودرو
زانتیا 87 تمیز دیدم 26 تومن
خوب بود
زانتیا 87 تمیز دیدم 26 تومن
خوب بود
یه نکته ای که برام جالب بود تو این مدت که دارم تحقیق میکنم ، از پرشیا ال ایکس ملت راضی تر بودن تا مدل سالش ، ولی خیلی واضح به نظر میاد که TU5 رو بدنه ی پرشیا نباید جواب بده مخصوصا تو سربالاییا.همون موتور پژو خیلی بهتر باید باشهحالا پارس میاد موتور 206 میذاره رو پارس 7 تومن میذاره رو قیمتش تازه با بدنه سنگین تر و لاشه دار تر....
نه این بحثش با ماشین داری فرق میکنه ، میگن این مدلهای آخری رو اینقدر آشغال در اوردن که نهایت تا دو سال سرپاست و بعد خودشو میندازه. دیگه گذشت پژو 82-84 .پارس همه چیز ب نوع ماشین داریت برمیگرده که لش بشه یا نه....الان پارس 84 سراغ دارم ک رخ در حد 92ه...ازون ور 92 سراغ دارم رخ در حد پیکان 79...
ولی اینکه اتاقش ب صدا بیفته مطمئن باش دیر یا زود میفته....
خودم بعد پرشیا ، دنا مدنظرمه. فقط یکی اینکه میگن بعد 10000 تا که باش کار میکنی صدای موتور خیلی رو اعصابته. یکی دیگه اینکه خیلی از EF7 بد میگن. داخل کابین هم بعد یه مدت سر و صدای اضافی خیلی داره.دنا راستش کسایی ک دارن ناراضی نیستن ولی ی موضوعی ک هست دنا ی افت قیمت بالایی توسط خود کارخونه بش داده شد ک باعث شد من یکم دل سرد باشم ازش...ولی در کل اتاقو ک نگاه میکنی بجز دنده ک دستیه بقیش خیلی شیک مدرن طراحی شده...موتوزشم که EF7ه و خب عگه سوار شده باشین میدونید برعکس ذهنیت عوام یکی از بهترین موتور های موجوده واقعن..
اینو بات موافقم . ولی با توجه به اینکه ملت الان دارن زارت زارت چینی میخرن خودم این احتمال رو میدم که یکی دو سال دیگه بازار فروشش هم خوب شه.پاشین های چینی هم توصیم به همه اینا که آقا نخرید....شاید یه مرد 50 ساله میپرسید میگفتم حاجی نو بخر...ولی شما ک میخای پس فردا ماشینو بفروشی تبدیل به احسن کنی انشاالله... اصلن با بازار خوبی مواجه نیسی چون یه افت قیمت خیلی زیادی رو باید متحمل شی که واقعن حیف پولته...
عمرش رو کزده ، خرجشم بالاس. ندارم بدمدر عاخر هم ی یدونه زانتیا 89 زیتونی هست رخ عالی خاسی پیام بده معاملش کنیم
به نقل از مَـهـدی :2 تومن از پارس سال گرون تره. 7 تومن قضیه ش چیه؟