پاسخ : خرید خودرو
ببین تو ماشینا تو رنج قیمتی ک گفتی یعنی فراوانی ماشین ساخت ایران...ال نود زو کلن بذار کنار ...موتوریش خیلی خوبه اما اتاقش افتضاح....بعدش sd خیلی خوبه هم اتاقش خوبه(یکم تنگه)هم موتوریش از پارس بهتره....حالا پارس میاد موتور 206 میذاره رو پارس 7 تومن میذاره رو قیمتش تازه با بدنه سنگین تر و لاشه دار تر....
پارس همه چیز ب نوع ماشین داریت برمیگرده که لش بشه یا نه....الان پارس 84 سراغ دارم ک رخ در حد 92ه...ازون ور 92 سراغ دارم رخ در حد پیکان 79...
ولی اینکه اتاقش ب صدا بیفته مطمئن باش دیر یا زود میفته....
گیربکس هم والا من اولین نفری هسی ک میگی شاید من خبر ندارم...
دنا راستش کسایی ک دارن ناراضی نیستن ولی ی موضوعی ک هست دنا ی افت قیمت بالایی توسط خود کارخونه بش داده شد ک باعث شد من یکم دل سرد باشم ازش...ولی در کل اتاقو ک نگاه میکنی بجز دنده ک دستیه بقیش خیلی شیک مدرن طراحی شده...موتوزشم که EF7ه و خب عگه سوار شده باشین میدونید برعکس ذهنیت عوام یکی از بهترین موتور های موجوده واقعن..
پاشین های چینی هم توصیم به همه اینا که آقا نخرید....شاید یه مرد 50 ساله میپرسید میگفتم حاجی نو بخر...ولی شما ک میخای پس فردا ماشینو بفروشی تبدیل به احسن کنی انشاالله... اصلن با بازار خوبی مواجه نیسی چون یه افت قیمت خیلی زیادی رو باید متحمل شی که واقعن حیف پولته....
ولی خب اگه فکرت برای ی ماشین چینی ضرر دادس اونو بیشتر میشه بش فک کرد ولی ماشین نو خیلی بهتره ک نخای داعم تو تعمییر گاه باشی و...
در عاخر هم ی یدونه زانتیا 89 زیتونی هست رخ عالی خاسی پیام بده معاملش کنیم
![Big Grin :دی :دی](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
..