پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
خوب بعد عمری منم بگم یه چیزی از دانشگامون
واقعا محیطشو خیلی دوست دارم . خیلی سرسبزه و وقتی از دانشکده فیزیک میای یه دانشکده دیگه مثلا از همون در که میای بیرون همه خستگیت در میره تضمینی !

تصور میکنم وقتی برف بیاد رو ! لایک میشه

یه چیز خیلی مثبت دیگه هم که هست وجود آب خوری تو همه جای محیط دانشگاست از خود دانشکده گرفته تا تو حیاط کلی آب خوری گذاشتن ! که نعمتیه واسه من ! بطری و اینا هم لازم نیس ببرم

دستشویی ها هم راضیم واقعا ! تمیزن و به تعداد خیلی زیاد . خدا رو شکر استرس تو صف بودن رو نداریم
غذا ی سلف در سطح زیر خط فقر قرار داره ولی غذای رستوران بعضیاش واقعا خوشمزه اس ! به خصوص قیمه و شنیتسل اش
تریا هم ساندویچاش مفت نمیارزه !

یه بستنی فروش و ذرت مکزیکی داریم ولی که با اینکه تا حالا نخوردم لایک میشه وجودش .
کادر دانشگاه دو حالت دارن ! یا شدیدا مزخرف یا خیلی خوب !
شدیدا مزخرف مثل کادر کتاب فروش که دریغ از به جو شعور جواب سلام دادن ! حراست خوبه و تا حالا گیر ندادن بم . ولی رییس دانشگاه و یه سری ازون بالایی ها رو خوشم نمیاد ازشون .
استادا هم ... استاد فیزیک و به خصوص ریاضیمون واقعا با سوادن ! ریاضیه دقیقا سطح درس دادنش اونجوریه که همیشه دوشت داشتم بعدا تو دانشگاه اونجوری باشه ! خیلی سخت !

استاد مبانی برنامه سازیمون یه جوریه ولی ! گاهی خیلی خنگ میزنه . استاد کارگاه کامپیوتر رو هم که شوووووووت

استاد انگلیسی و اندیشه 1 رو من تنفر عمیق دارم از جفتشون ! انگلیسیه یه ترکه اس که جوری به آدم نگاه میکنه انگار ارث باباشو خوردی ! اندیشه 1 هم ...

درسی نموند دیگه

بجه های خودمون اصلا باحال نیستن ! اصلا ! از خود راضی و یکی دوتاشون شدیدا مورد تنفر ! امروز یکی سر کلاس به استاده میگه "استاد تکالیفو نمیگیرین ؟؟" یعنی همه فوشش دادن ! اه ! فک کردم دیگه نداریم تو دانشگاه ازینا !

ولی جا داره همینجا از سال بالایی ها تشکر کنم ! با مرام ترین سال بالایی ها رو داریم ما ! خیلی کمکم کردن هم تو اردوی معارفه هم تو دانشگاه . از دلداری دادن گرفته تا معرفی / بخشیدن کتاب . دمشون گرم .