صندلی داغ رتبه های برتر کنکور سراسری (تجربی-خانم شعبانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور سراسری (تجربی-خانم

به نقل از REZA73 :
داشتم پستا رو میخوندم
حس میکنم یه چیزی برام روشن نشد
الان ما که با برنامه قلم چی داریم میخونیم،اون مطالبی که عقب موندیمو باید چه کار کنیم آخر؟ :-s
خب اون مبحثای عقب افتاده رو بین اینایی که داری میخونی پخش کن... درکل وقتی داری برنامه می ریزی جوری بریز که حتما همه شو انجام بدی,چون مبحثای عقب افتاده هی رو هم جمع میشن و اعصاب خورد میکنن... این اعصاب خوردیه خیلی بده و بازده بقیه ساعتای درسی رو هم میاره پایین...
مثلا می تونی تو هفته یه روزو بذاری واسه کارایی که باید میکردی تو اون هفته و نرسیدی بهشون(الان تو که مثلا از یه سری مبحثا عقب موندی,اون روزو بذار واسه این مبحثا و ذره ذره با بقیه ی برنامه ت پیش ببرشون)

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
blindazz

سلام. مرسی که میای جواب میدی
مرسی نگین که آوردت اینجا:-"

خب اول اینکه واسه چه درسایی خلاصه نویسی بکنیم :-? بعد این خلاصه هامون شامل چه چیزایی بشه؟

با توجه به اینکه ما ۹۳ـیی ها معدلمون تأثیر مستقیم داره واسمون به جز ایمان تقوا و عمل صالح مارو به چه چیزی توصیه میکنی؟ :D

از کی شروع کنم به "کنکوری" خوندن؟ یعنی درسای دوم و اینا رو بخونم. کدوماشو بخونم؟

خوبی؟ چه خبر؟
سر فیزیک اکثرآ وقت کم میارم وقتی آزمونی چیزی باشه؛ با اینکه بعد آزمون که نگا میکنم سؤالارو میبینم راحت میتونستم صد بزنم؛ چیکا کنم؟ :(

دانشگا حال میده؟ :>

واج شماری و اینا رو دقیقآ کجای دلم جا بدم؟ سوتی خورش به شدت ملسه! چیکارش کنم؟ (واج آسونه البته تکواژ رو بگو)

یه ریاضی مهر و ماه گرفتم (نگین میدونه کدومو میگم) بعد نمیدونم کی شرو کنم اژز رو اون کار کنم! حالا من از شما میپرسم کی شرو کنم از رو اون کار کردنو؟

سر آزمونا به ریاضی.که میرسم با اینکه ممکنه خیلی راحت باشن سؤالا حوصله نمیکنم حلشون کنم! دوای این درد چیست؟

واسه اینکه تمرکز سر درس.خوندن & آزمون داد زیاد بشه چه توصیه‌ای داری؟ هر کدام جدا و در حداقل ۵ جمله:-"

در کل مرسی اینا.

آها اینم بپرسم؛ سؤالای زیست رو وقتی تو خونه میزنم خیلی کم پیش میاد درصدم زیر ۹۰ باشه اما امتنانی چیزی باشه رو اکثر سؤالا بین دو گزینه شک میکنم و اونی که اشتباهه رو انتخاب میکنم :| چه کنم که دیگه اطنجور نشه؟ :-s

یه چی دیگه؛ من فلسفه‌ی اصلی درس خوندنم اینه که باید بفهمم چی میخونم! هیچوقت هم واسه هیچ امتحانی بیشتر از یک دور نمیخونم کتاب/جزوه رو ! نظرت چیه و اینکه با این مدل درس خوندن ساعت مطالعه‌ام باید چقدر باشه؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از kahroba :
سلام!
تو ساعات مطالعه عین خودم بودین! منم روز مدرسه 4 ساعت و روز تعطیل خیلی زور میزدم 8 ساعت! تا الان با اینکه نتایجم بد نبود ولی با توجه به ساعت مطالعه ی دوستام فکر می کردم کم می خونم ولی الان امیدوارتر شدم به خودم!
اما مشکل!!!
ببین من دوتا مشکل درباره ی زیست دارم!(جدا از مشکلات ریاضی و فیزیک که بعداً مفصل بهشون خواهم پرداخت!!!)
1.تا امروز چندین بار زیست سوم رو خوندم ولی باز مثلا وقتی یهو می خوام یه مبحثیش رو یادم بیارم، یادم نمیاد یعنی دوباره باید کتابو بخونم! البته درمورد فصلای پیش هم تا الان همینطور بوده!(ضمناً تو خوندن کم نمیذارما یعنی فصل رو خوب میخونم) نظری دارید؟! پیشنهادی؟ راه حلی؟ چیزی؟
2.از امتحانات سال دوم تا الان زیست سال دوم رو نخوندم و گذاشتم با برنامه قلم چی! نظری ندارید؟! انتقادی؟ چیزی؟
((برای اطلاعات بیشتر که شاید تو کمک کردن بهم به دردتون بخوره: میانه تراز:7200 --- میانگین درصد زیست:82))
علیک سلام :D
۱-خب برای درسایی که یادتون میره گفتم،تعداد دفعات خوندن رو زیاد کن،به جاش هر کدوم کوتاه تر باشه... وقتی بینش فاصله میفته و برای هر بار خوندن یه مرور کوچیک در حد ۵ دقیقه از دفعه ی پیشت داشته باشی راحت تر تو ذهن تثبیت میشه... من خودم همین کارو میکردم...
۲-خب اگه با قلم چی داری پیش میری همونو ادامه بده دیگه... من خودم اول دوم رو خوندم بعد سوم...ولی فکر نمیکنم فرقی داشته باشه اگه برعکس شه... :-? همون برنامه رو پیش برو... به خصوص اینکه درصد زیستت هم خوبه،یعنی تا اینجا برنامه تو خوب پیش رفتی...میرسی به دوم هم... :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
.

این یه کم طولانیه،با اجازه جلو خود سوالا جواب میدم... :-" حسش نیس هی بالا پایین کنم صفحه رو... :-"
به نقل از Black Death :
سلام. مرسی که میای جواب میدی
مرسی نگین که آوردت اینجا:-"
سلام،قابل نداره... :D

خب اول اینکه واسه چه درسایی خلاصه نویسی بکنیم :-? بعد این خلاصه هامون شامل چه چیزایی بشه؟
برا هر درس خب قطعا فرق میکنه...مثلا دینی تو خود کتاب آیه ها رو میتونی نکته هاشو بنویسی،متنشم جمله های کلیدی که تو آزمونا زیاد تکرار میشه یا مهمه رو با سرفصلِ پاراگرافی که اون جمله ها توشن بنویسی... چون تو دین و زندگی خیلی رو این سرفصلا مانور میدن... مکنه یه جمله مفهومش به هر ۴ گزینه بخوره،ولی چون تو کتاب زیر فلان سرر فصل اومده باید بدونی...
برا ریاضی و فیزیک خلاصه نویسیا در حد فرمولای فرّار و ایناس،خیلی خلاصه نویسی نمیشه کرد...
برا زیست من خودم این کارو میکردم که بعد از تست زدنام،تستای غلط یا مشکل دارمو علامت میزدم و نکته هاشو تو یه دفتر چه مینوشتم... ای خودش یه جور خلاصه نویسی بود... میتونی هم همینجور که داری میخونی کلمه های کلیدی و جمله های مهم یا یه شکل کوچیک برا هرکدوم بکشی... این شکل کشیدن خیلی خوبه،برا من که خیلی خوب بود،تصویر راحت تر تو ذهنم می موند...
شیمی هم جاهاییش که فرمول زیاد داره و فرمولا دنباله ی همن،دنبال هم یه جا بنویس...چون اینجور چیزا رو تو کتاب خیلی پراکنده گفته،وقتی همش یه جا باشه راحت تر میتونی بینشون ارتباط برقرار کنی......البته این موضوع برا ریاضی و فیزیک هم کاربرد داره... :D
ادبیات برا تاریخ ادبیات خلاصه نویسی ای که میشه کرد اینه که دو تا کاغذ آ۴ برداری و نویسنده های معاصر و قدیمی رو به شکل جدا با آثار و ویژگیای برجسته شون اگه دارن بنویسی... این کار هم خیلی تو تاریخ ادبیات بهم کمک کرد،با کتاب خیلی سخت میشه خوندنش،هر کدومو یه جا گفته...یا مثلا یه نفر رو یه سری آثارشو تو یه سال گفته یه سری دیگه رو تو سال بعد...وقتی یه جا نوشته شده باشن بهتر تو ذهن می مونه...

با توجه به اینکه ما ۹۳ـیی ها معدلمون تأثیر مستقیم داره واسمون به جز ایمان تقوا و عمل صالح مارو به چه چیزی توصیه میکنی؟ :D
به نپیچوندن کلاسا،کنکوری فکر نکردن در حال حاضر و به فکر امتحان نهایی بودن... و به اینکه از آخرین سال های تحصیلتون لذت ببرید که حسابی دلتنگش میشید... :-< :-" :D
از کی شروع کنم به "کنکوری" خوندن؟ یعنی درسای دوم و اینا رو بخونم. کدوماشو بخونم؟
از تابستونی که سال سوم تموم میشه و قراره بعدش پیش دانشگاهی شروع بشه... ترجیحا از اواسط تیر یا اوایل مردادش مثلا... :-?

خوبی؟ چه خبر؟
سر فیزیک اکثرآ وقت کم میارم وقتی آزمونی چیزی باشه؛ با اینکه بعد آزمون که نگا میکنم سؤالارو میبینم راحت میتونستم صد بزنم؛ چیکا کنم؟ :(
به مرحمت شما... :D
فیزیک رو باید رو سرعتی تست زدن خیلی کار کنی... البته الان که نه،حتی وقتی پیشدانشگاهی هم شروع شد اول باید رو تسلط کار کنی...ولی یکی دو سری تست که از هر مبحث زدی بدون زمان،حتما برای تعداد تست هات زمان بذار و به شکل آزمون بزن... مثلا من موقعی که رو سرعت کار میکردم و قسمت تسلط رو گذرونده بودم دیگه،۳۰ تا تست سینماتیک رو زمان میگرفتم و سر ۳۵ دقیقه هر چی مونده بود ول میکردم دیگه...بعد سعی میکردم تو هر دفعه این تعداد مونده کمتر از دفعه ی قبل بشه...

دانشگا حال میده؟ :>
خوبه،بد نیس... :D

واج شماری و اینا رو دقیقآ کجای دلم جا بدم؟ سوتی خورش به شدت ملسه! چیکارش کنم؟ (واج آسونه البته تکواژ رو بگو)
آره واقعا،خیلی تستای رو اعصابی هستن...همیشه ازشون بدم میومده... L-: :-" راهش تکرارِ زیاده... باید ازش تست زیاد بزنی و این زیاد زدن واقعا حوصله میخواد...ولی وقتی یه کم حوصله کنی و تکرار زیاد بکنیش دستت راه میفته،اولش یه کم که چه عرض کنم،ممکنه خیلی کند باشی،ولی درست میشه اگه از سرعتت ناامید نشی و ادامه بدی...
یه ریاضی مهر و ماه گرفتم (نگین میدونه کدومو میگم) بعد نمیدونم کی شرو کنم اژز رو اون کار کنم! حالا من از شما میپرسم کی شرو کنم از رو اون کار کردنو؟
من خودم اونو نزدم،ولی بچه هامون خیلیاشون داشتنش...به نظرم اون واسه بعد از عید خوبه،واسه مرور و جمع بندی بچه ها میگفتن خوب بوده(البته اگه همون باشه که من فکر میکنم :D )
سر آزمونا به ریاضی.که میرسم با اینکه ممکنه خیلی راحت باشن سؤالا حوصله نمیکنم حلشون کنم! دوای این درد چیست؟
هر کس یه درسو سرش خسته میشه... من چون ریاضی رو همینجور بودم،طبق همون دفترچه میزدم و چون اون اول بود خب انرژیم بیشتر بود... ولی درکل هر درسی رو که سرش بی حوصله یا خسته میشید،تو مواقع خستگی تمرین کنید... یعنی آخر درسایی که تو طول روز خوندی و کارات تموم شده و خسته ای،خودتو مجبور کن که اول بیست یا سی تا تست ریاضی بزنی و بعد بری دنبال کارای دیگه... البته اینایی که میگم همش مال سال پیشدانشگاهیه ها... امسال فقط واسه نهایی بخون،واسه کنکوری خوندن همون یه سال کافیه واقعا... :D
واسه اینکه تمرکز سر درس.خوندن & آزمون داد زیاد بشه چه توصیه‌ای داری؟ هر کدام جدا و در حداقل ۵ جمله:-"
سر درس خوندن که باید وسایلِ تمرکز به زن مثل انواع وسایل دیجیتالی رو یا خودت اراده داشته باشی و نری سمتشون،یا اینکه بدیش دست یکی از اعضای خانواده و بگی تا تموم شدن درسات بهت ندتشون... :D
برا ازمون هم وقتی داری سوالی رو حل میکنی تمرکزت رو همون باشه،هی چشمات رو روی بقیه ی صفحه نگردون ببینی چه قدر مونده وبقیه سوالا چه شکلین و این حرفا...موقع خوندن سوالا هم زیر نکته هاش خط بکش،مث کلمه های مهم ترین،بیشترین/کمترین،است/نیست،مثبت ها منفی ها... اینجوری بیدقتیا خیلی کمتر میشه...

در کل مرسی اینا.
خواهش واینا... :D
آها اینم بپرسم؛ سؤالای زیست رو وقتی تو خونه میزنم خیلی کم پیش میاد درصدم زیر ۹۰ باشه اما امتنانی چیزی باشه رو اکثر سؤالا بین دو گزینه شک میکنم و اونی که اشتباهه رو انتخاب میکنم :| چه کنم که دیگه اطنجور نشه؟ :-s

خیلی نظری ندارم راجع به این موضوع... ولی یه کاری که میشه کرد اینه که سوالایی که شک میکنی،حتی اگرم درست زدی نکتهشو تو یه دفتر چه ای جایی بنویس... وقتی اینا رو دائم مرور کنی که مرورشون هم بیشتر از ده دقیقه یه ربع برا هر مبحث طول نمیکشه،کم کم به نکته های شک آور عادت میکنی... من برا بعضی مبحثا این کارو کردم خوب بود... :-?

یه چی دیگه؛ من فلسفه‌ی اصلی درس خوندنم اینه که باید بفهمم چی میخونم! هیچوقت هم واسه هیچ امتحانی بیشتر از یک دور نمیخونم کتاب/جزوه رو ! نظرت چیه و اینکه با این مدل درس خوندن ساعت مطالعه‌ام باید چقدر باشه؟
ساعت مطالعه برا هر کسی فرق میکنه،یکی ممکنه سی ساعت بخونه و بازدهش از اونی که ۴۰ ساعت میخونه بیشتر باشه... ولی چون یه بار میگی میخونی باید برا هر دفعه ش وقت زیاد بذاری دیگه...البته سال کنکور نمیتونی فقط یه بار مباحثو بخونی... چون نکته های فرار تو هر درس زیاده و برای تثبیت واقعا به تکرار احتیاج داره... منم از تکرار خوشم نمیومد سالای قبل کنکور و برا هر امتحان یه بار هم به زور میخوندم :-" ولی سال کنکور ناچار میشی بخونی چند بار... مث امتحانای مدرسه نیس،باید نکته های همه ی درس ها همزمان تو ذهنت فعال باشن و این چیزی نیس که با یه بار خوندن بشه تو ذهن نگهش داشت...

FaRZANEH15

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگــآن
شهر
tab
دانشگاه
SBMU

سـلـآم خـآنوم دکتـر جون !

واسـه نهـآیی بـاید چــه جوری خونـد ؟

واسـه تعطیلـآت عیـد چــی کار کنیـم ... چـی بخــونیـم ؟

مــن دومـو خـوب نخـوندم .... زیست و شیمی دوم هم وضعم خیـلی افتضـاحـه ... تقصـیر من نیستـآ .... معـلمـون خوبـ نبـود ... امسـآل

هم کـه ....مـآ از معلم شـآنس نیـاوردیم ... ولـی واسـه عربی و زیستـ سوم میرم کلـآس بیـرون . میخوام بدونم واسه زیست و شیمی دوم

برم بیرون کـلـآس یـآ خودم از پسش بـر میـآم ؟

و اینکـه وقت میشـه درسـآی دوم و سومو تـو تابستـون مرور کنم ؟

شمـآ تو تابستـون چـه جوری میخوندین ؟

ممنـــــــــــــون

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از FaRZANEH15 :
سـلـآم خـآنوم دکتـر جون !

واسـه نهـآیی بـاید چــه جوری خونـد ؟

واسـه تعطیلـآت عیـد چــی کار کنیـم ... چـی بخــونیـم ؟

مــن دومـو خـوب نخـوندم .... زیست و شیمی دوم هم وضعم خیـلی افتضـاحـه ... تقصـیر من نیستـآ .... معـلمـون خوبـ نبـود ... امسـآل

هم کـه ....مـآ از معلم شـآنس نیـاوردیم ... ولـی واسـه عربی و زیستـ سوم میرم کلـآس بیـرون . میخوام بدونم واسه زیست و شیمی دوم

برم بیرون کـلـآس یـآ خودم از پسش بـر میـآم ؟

و اینکـه وقت میشـه درسـآی دوم و سومو تـو تابستـون مرور کنم ؟

شمـآ تو تابستـون چـه جوری میخوندین ؟

ممنـــــــــــــون
سلام... :D البته هنوز 7 سال مونده تا دکتر شدن... :-"

راجع به نهایی هیچ کمکی نمیتونم بکنم,شرمنده... :-< خودم همه شو شب امتحان خوندم(سر همون قضیه ی المپیاد و اینا)... :-"

تعطیلات عید سال سوم یا پیش? واسه سوم با عرض پوزش نظری ندارم,ولی برای پیش یه جمع بندی خیلی خوب میشه کرد از درسایی که تا عید خوندی... یه برنامه ی مروری واسه همه درسا(حالا بعضی درسا فقط برای یه سال,مثلا سوم یا دوم یا پیش) میشه داشت تو عید...

اگه مدرسه کلاس داره براتون و معلما پایه رو هم درس میدن تو سال پیشدانشگاهی,با همون مدرسه پیش برو و خودت بخون... ترجیحا تا اونجا که میشه کلاس نرو,خیلی انرژی گرفتنش زیاده... ولی دیگه اگه واقعا دیدی تنهایی نمیتونی مشکلی نیس...

تو تابستون به کلِ پایه(دوم و سوم) نمیرسی قطعا... یکیشو میشه ولی...
من برنامه ی مدرسه جوری بود که اغلب درسا دومو داشتن باهامون کار میکردن,فقط ادبیات پیش رو شروع کرد... فرقی نداره دوم یا سومو اول شروع کنی,ولی یه برنامه ی فیکس حالا یا مدرسه یا یه آزمون رو پیش برو...

خواهش میکنم... :D

mischievous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2️⃣
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394

سلام!
میشه سوال شخصی بپرسم ؟! :D : از مدرسه منظورم معلما ، برنامه آمورشی ، آزمونایی که می گرفتن و ... راضی بودی؟ یعنی به مدرسمون امیدوار باشیم ؟
بعد یه سوال دیگه ... ترازت چند بود ؟
سخنی ، گفته ای چیزی برای ما که یه زمانی هم مدرسه ای بودیم داری آیا ؟
شاد باشی :)

• لایک
امتیازات: Zed

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از استرانسیم :
سلام!
میشه سوال شخصی بپرسم ؟! :D : از مدرسه منظورم معلما ، برنامه آمورشی ، آزمونایی که می گرفتن و ... راضی بودی؟ یعنی به مدرسمون امیدوار باشیم ؟
بعد یه سوال دیگه ... ترازت چند بود ؟
سخنی ، گفته ای چیزی برای ما که یه زمانی هم مدرسه ای بودیم داری آیا ؟
شاد باشی :)
مدرسه هم معلماش خوب بودن،هم آزموناش... اگه با همون پیش بری و خودتم خوب بخونی احتیاجی به کلاسای بیرون و اینا نیس واقعا...
تراز کنکورم ۱۱۵۱۸ بود...
سخن که زیاده،ولی کوتاه بگم اولا خوب بخونید و آبروی مدرسه رو حفظ کنید... :-" بعد جای ما رو هم خالی کنید... :-< :D
مرسی،تو هم همینطور... (;

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

سلام عسیسم المپیاد چطوری و از کی میخونید ؟ مقام چی اوردید؟ منم دارم میخونم الان دومم واس شیمی میخونم البته تجربی ام بنظرتون ادامه بدم؟؟؟؟؟؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مبینا :
سلام عسیسم المپیاد چطوری و از کی میخونید ؟ مقام چی اوردید؟ منم دارم میخونم الان دومم واس شیمی میخونم البته تجربی ام بنظرتون ادامه بدم؟؟؟؟؟؟
سلام :D
البته اینجا قراره راجع به کنکور گفته بشه،نه المپیاد...ولی میگم اینو،شاید تو کنکورتونم به درد خورد...
من تابستون سال اول به دوم شروع کردم واسه المپیاد بخونم... رسید سال سوم و مرحله اول هم قبول شدم و همه چی خوب پیش میرفت... با احتمال زیادی فکر میکردم که مرحله ۲ قبولم،با توجه به آزمونایی که می دادیم و وضعیتم تو کلاسا و اینا...
سر جلسه نمیدونم چی شد که منی که همیشه حداقل سه ربع وقت اضافه میاوردم واسه چک کردن،همین که بار اول سوالا رو زدم امتحان تموم شد... نمیدونم استرس بود چی بود... وقت نکردم چک کنم و با اختلاف ۰.۷ نمره(کمتر از یه تست حتی) از کفی که برای اون دوره با توجه به آخرین نمره ی قبولی درآورده بودن رد شدم...
خب خیلی برگشتن سخت بود... تمام انرژیمو گذاشته بودم واسه المپیاد و سخت بود بخوام بدون هیچ پشتوانه و سهمیه ای و با یه پایه ی ضعیف کنکورمو شروع کنم...
ولی خب خداروشکر درست شد کم کم همه چی...وقتی یکی دوتا آزمونو تونستم خوب بدم فهمیدم میشه ادامه داد...
المپیاد رو اگه واسه کنکور میخوای بخونی اصن سمتش نرو...المپیاد واقعا علاقه میخواد،و اینکه بتونی اگه به هر دلیلی نشد،خودتو جمع کنی و از اول واسه کنکور بخونی...
خیلی موجوداتِ شاخ تو عرصه ی المپیاد بودن و میشناختم که به دلایل مختلف ناکام موندن تو المپیاد... چون اصن مدلش کاملا صفر و یکیه... :D
در کل بستگش به خودت داره،اگه واقعا علاقه داری و همه ی عواقبشو حاضری قبول کنی برو،وگرنه ولش کن...
همین دیگه... :D

Darya1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4 کرج
شهر
کرج
بدون موضوع

سلام.خوبی شما؟
ممنون از راهنمایای خوبت...
طوبی جون من امسال سوم تجربیم.تا پارسال فیزیکم خیلی خوب بود اما امسال یهو معلممون عوض شد الان فیزیکم داغو و و و و و و و و و و و ون شده ترم1 هم تنها درسی که امتحانم بد شد فیزیک بود...
اینطوری پیش بره به نهاییم نمیرسم چه برسه به کنکور...
به نظرت باید چکار کنم؟

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

سلام طوبی جونم x:
خوبی؟
2تا سوال:
1.این ریاضی و شیمی(ریاضی پیش-شیمی 2 و پیش) دارن گند میزنن به ترازام اونم به طور ناجوووور! L-: راه یا روش خاصی واسه خوندنشون داری؟کتاب خوب چی؟
2.این فیزیک(پیش) من روی 67 گیر کرده اصلا بالا نمیاد!فقط یه بار شد 72!بقیش هممممه 67!!! ~X( اینو چیکار کنم؟ :-??

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Darya1995 :
سلام.خوبی شما؟
ممنون از راهنمایای خوبت...
طوبی جون من امسال سوم تجربیم.تا پارسال فیزیکم خیلی خوب بود اما امسال یهو معلممون عوض شد الان فیزیکم داغو و و و و و و و و و و و ون شده ترم1 هم تنها درسی که امتحانم بد شد فیزیک بود...
اینطوری پیش بره به نهاییم نمیرسم چه برسه به کنکور...
به نظرت باید چکار کنم؟
سلام،مرسی... شما خوبی؟ :D
والا من گفتم،راجع به سال سوم و نهایی و اینا نمیتونم نظری بدم،چون خودمم نفهمیدم چجوری گذروندمشون... :-??
ولی یه راهی که هست اینه که کتابای تست و آموزشی ای که هست رو بگیری،اول قسمتای آموزشیشو بخونی و حالا واسه نهایی میتونی تست هاشو به شکل تشریحی واسه خودت حل کنی(ما واسه سوالای تشریحی المپیاد از این کارا زیاد میکردیم :D )...

به نقل از ghazal! :
سلام طوبی جونم x:
خوبی؟
2تا سوال:
1.این ریاضی و شیمی(ریاضی پیش-شیمی 2 و پیش) دارن گند میزنن به ترازام اونم به طور ناجوووور! L-: راه یا روش خاصی واسه خوندنشون داری؟کتاب خوب چی؟
2.این فیزیک(پیش) من روی 67 گیر کرده اصلا بالا نمیاد!فقط یه بار شد 72!بقیش هممممه 67!!! ~X( اینو چیکار کنم؟ :-??
سلام،خوبم،خوبی؟ :D
۱- برا شیمی کتاب مبتکران خوبه... شیمی ۲ که اغلب مفهومیه...یه کم تست بزنی سبک سوالاش ثابته و دستت میاد،خیلی تمرینای زیاد لازم نداره... شیمی پیش هم هر فصلش یه جوره خب...
ولی در کل جوریه که مفهومشو زود میگیری،فقط چون مدلای مختلف سوال میدن و سبک ثابتی نداره باید مدلای مختلفو دیده باشی،ینی از کتابای مختلف مث مبتکران و خیلی سبز و حتی تستای تالیفی زیاد زده باشی...

فیزیک پیش یک فقط باید تمرین زیاد داشته باشی،اول از روی آبی قلم چی بزن(تستای اشتباهتو دوباره بزن حتما و چک کن چقد از بی دقتیات کم شده)،بعد اگه تسلط بیشتر خواستی نشر الگو برا تسلط خوبه... پیش دو بیشتر مفهومیه... یعنی فرمولاشو حفظ باشیو یکی دوبار هم خودِ مفهوماشو بخونی چیزِ پیچیده ای نداره... تستاش سخت نیس و اغلب سبک ثابتی داره...

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

سلام
میشه در مورد این مشکل یا اینجا یا همونجا! راهنمایی کنی؟

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,97176.0.html

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

خب حالا طوبی جون اگه دوباره برگردی به دوم دبیرستان چه کارهایی رو نمیکنی؟ و چه کارهایی رو انجام میدی؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مبینا :
خب حالا طوبی جون اگه دوباره برگردی به دوم دبیرستان چه کارهایی رو نمیکنی؟ و چه کارهایی رو انجام میدی؟
از همون اول میرم رشته ی تجربی،ینی دیگه نمیرم ریاضی که سوم تغییر رشته بدم،
بعد هم در کنار المپیادم(هر چند می دونم قبول نمیشم،ولی المپیادمو ول نمیکنم،خیلی چیزا تو راهش یاد گرفتم... :D ) یه کم به درسای پایه به خصوص زیست بیشتر میرسم...

• لایک
امتیازات: N!ma

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

سلام. ببخشید برای ریاضی پایه مخصوصا دوم و هندسه چه پیشنهادی دارین؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از farshad71 :
سلام. ببخشید برای ریاضی پایه مخصوصا دوم و هندسه چه پیشنهادی دارین؟
سوالت خیلی خیلی کُلی هست،پیشنهاد راجع به چیش؟
مدل خوندنش؟اینکه کی و تو چه برهه ی زمانی بخونیش؟ اینکه از چه کتابی تست بزنی؟اینکه تو آزمون چقدر رو هندسه مثلا وقت بذاری؟...
یه کم جزئی تر بگو لطفا،شرمنده... :D

N!ma

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
بابل
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

سلام!
فرصت سوال پرسیدن تو این تاپیک به اتمام رسیده عایا یا بپرسیم؟!
برای تست ریاضی از چه کتابی استفاده میکردید! (منظورم ریاضی و دوستان هست البته!)
نظرتون درمورد ریاضی های تجربی گاج چیه؟!
برای فیزیک؟
برای عربی؟
برای شیمی؟
ممنون!

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از N!ma :
سلام!
فرصت سوال پرسیدن تو این تاپیک به اتمام رسیده عایا یا بپرسیم؟!
برای تست ریاضی از چه کتابی استفاده میکردید! (منظورم ریاضی و دوستان هست البته!)
نظرتون درمورد ریاضی های تجربی گاج چیه؟!
برای فیزیک؟
برای عربی؟
برای شیمی؟
ممنون!
سلام
تا وقتی تاپیک قفل نشده میشه سوال پرسید :D

برا ریاضی من ریاضی تجربی گاج رو میزدم,خوب بود... خیلی سبز هم اگه میخوای بیشتر کار کنی بد نیس,ولی اگه رو یه کتابِ خوب مسلط شی بهتره تا چند تا کتابو نصفه نصفه بزنی...

فیزیک: آبی قلم چی-نشر الگو(این یکی برا تسلط خوبه,چون سطحش از کنکور واقعا بالاتره و نمیشه برای بار اولی که آدم میخواد تست بزنه بره اینو بزنه...یه کم اعتماد به نفس آدمو از بین می بره برا دفعه اول :D )

عربی: گاج سفید+از بعد از عید هم چون گاج مبحثیه کتابش,واسه اینکه عادت کنم به زدن همه ی مبحثا با هم,کنکورای عمومیِ سالای قبلِ رشته های غیر از تجربی(چون مال سالای قبل رشته ی خود تجربی باید به شکل کنکور کامل زده بشن)

شیمی: مبتکران خوبه,خیلی سبز هم همینطور...

• لایک
امتیازات: N!ma
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا