پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(تجربی.خ رضایی)
به نقل از pouya BT :
سلام. ببخشید شما از کی شروع به کنکوری خوندن کردید؟ اصن کنکوری خوندن ینی چی؟ تابستونی که میخاستید برید سوم دبیرستان درسای سال سوم رو کلاس رفتین؟
فکر کنم از اخرای شهریور شروع کردم. تو فهم مطالب کنکوری خوندن یا غیر کنکوری خوندن تفاوتی نداره. تفاوت بیشتر تو برنامه ریزی و تست زدنه. تو مراحل اول درس خوندن مثل سالای قبل ادم سعی میکنه مطلب رو بفهمه و شایدم چندتایی سوال تشریحی حل کنه. بسته به اینکه تو سالای پایه چقدر تسلط داشتین مدت زمان این دوره فرق میکنه. بعد از اون که تست زدن شروع میشه باید کم کم سعی کنین روشای تست زدن رو پیدا کنین. اینکه کجای سوال رو دقیق تر بخونین و به چیا دقت کنین یا مثلا روش حل هر مدل سوال چطوره.
اره یه سری رو کلاس رفتم. اما اگه میخواید کلاس برین حتما با کلاس پیش برین تا بهترین استفاده رو بکنین.
به نقل از amir 777 :
میخواستم ببینم شما که میگید تند خوان بودید
مثلا فصل 6سال دوم را تو چند ساعت میخوندید
خب بستگی داره دور چند باشه که دارم میخونم یا به چه هدفی باشه. مثلا من یه دور سریع میخونم ارتباط مطالب کلی دستم بیاد(در حد 1 2 ساعت) بار دوم که دقیق تر میخونم خودم سعی میکنم مطالبو به هم ربط بدم یا مثلا شماره گذاری میکنم و مطالب مهم خط میکشم در حد 4 ساعت اینا. البته همش به تمرکز هم بستگی داره اگه حواسم جای دیگه باشه شاید این زمان دو برابر بشه.
به نقل از gangsta :
برای خوندن 3فصل آخر زیست با برنامه کانون پیش رفتین؟ مشکلی پیش نیومد؟ چون فصل آغازیان هفته دوم اردیبهشت خونده میشه.
این فصلا رو چند دور خوندین؟
نه زودتر خوندمشون. کلا این فصلا جوریه که بار اول که ادم میخونه قاطی میکنه و نیاز به چند بار خوندن داره. از اون طرف چون مطالبش حفظیه باید زیاد خونده بشه تا از یاد نره.
به نقل از دختر آریایی :
من سال دوم تجربي هستم، سال اول رو خيلي با انگيزه شروع كردم با معدل ١٩٠٩٣ تمومش كردم با وجود اينكه از تابستون كلاس رفتم ولي افت شديد داشتم و الان رسما ديگه درس نمي خونم ، همه مي گن اينحوري به هيچ جا نمي رسم !
![At Wits End ~X( ~X(](/forum/styles/yahmas/smiles/at_wits_end.gif)
چي كار كنم كه دوباره مثل سال اولم بشم؟؟؟
کلا سال دوم یکم افت وجود داره(چراشو کشف نکردم). مطمئنن جو امتحان نهایی سال سوم کمکت میکنه یکم استرس مثبت بگیری و دوباره درس خوندن رو شروع کنی. سعی کن با یه برنامه سبک شروع کنی و کم کم میزان مطالعه تو بالا ببری. از درسایی که دوستشون داری و توش قوی هستی شروع کن. تفریخاتتو یکم محدود تر کن. تو یه ازمون اسم بنویس و سعی کن به برنامه ش برسی و با هدف تو اونا شرکت کن. ممکنه چند ماه اول نتیجه دلخواهتو نگیری که کاملا طبیعیه چون دوباره از نو شروع کردی.
به نقل از .:amir.mr:. :
سلامليكم خانوم دكتر:دي
من ي بار مزاحم شدم،كفتنم بازم مزاحم شم:دي شما ببخشين:دي
چنتا سوال با اجازه:دي
١)فيزيكو چطور صد زدين؟
مثلن اون سواله مال فصل صوت كه نميدونم شدت بنج برابر ميشد تراز جن برابر ميشد.مشابه اون اصن تو كنكوراي قبل نبود.همجين سوالاي جديدي رو چظور ميتونين جواب بدين سر جلسه؟
٢)شما ك ماشالا همه ازموناتون خوب بوده قبل كنكور.اما من اوايل سال مثلن همه ترازام تو رنج٧٥٠٠ بود.بعد يكيش يهو شد٧٤٠٠،بعديش شد٧٧٠٠،بعدي٧٠٠٠،بعدي٧٩٠٠،بعدي٧٤٠٠،بعدي باز٧٧٠٠،بعدترش٧٣٠٠،بعديش سه باره٧٧٠٠،بعديشم٧٣٠٠.اصن نمودار پيشرفتمو ميبينم،شده شبيه نمودار جمعيتاي فرصت طلب.هي بالا پايين ميشه.چه توصيه اي دارين واسه ي بدبختي مثه من تو اين ماهاي اخر؟:دي
٣)شما سوالا روً ب ترتيب دفترچه ميزدين؟پيشنهادتون ب ي نفر ك رياضيش خوب نيست چيه؟اينكه رياضيو اول بزنه يا اخر؟
٤)تاحالا شده سوال اول ب درس سخت باشهو نتونين ج بدين؟جطور با اين موج منفي اول ازمون كنار اومدين؟
٥)اين روزاي اخر.زيستو بيشتر بخونيم با تست بزنيم؟
٦)پيشنهادتون راجع به حل سوالاي درس رياضيو فيزيك رشت رياضي(اونايي ك مشتركه)چيه؟
٧)كتاب جمع بندي ازينا ك نشستن دوره همي سوال جامع طرح كردن(مثه اگر من طراح بودم يا پنج) شما چي كار ميكردين؟
٨)كتاب شبيه ساز كنكور قلمجي خوبه؟عوض كردن ادبيات سوالاي سراسري باعث غيراستاندارد شدنش نشده ايشاالا؟
...
فعلن همينا بودن:دي شرمنده يكم زياد شدن:-)
سلام
1)فیزیک کنکور ما سوالای زیاد خیلی نداشت فقط نیاز به دقت داشت. اما خب به طور کلی فیزیک درس حفظ کردن راه حلا نیست. باید بفهمید. اون موقع میتونید هر سوالی رو حل کنین. همیشه به یه راه حل کلیشه ای اکتفا نکنید و چند تا راه حل یاد بگیرید و اونی که باهاش راحت ترین و سرعتتون بالاتره رو واسه کنکور انتخاب کنین. کتاب درسی رو هم حتما بخونید. واسه سوالای جدید که میگین: موقع تست زدن تو خونه هر بار که با یه سوال جدید رو به رو میشید اول از همه راه حلی که میخواید برید رو تو ذهنتون مرور کنین مثلا اول این فورمول رو میرم که فلان مجهول به دست بیاد بعد میزارمش تو فلان فرمول...اینجوری تو ذهنتون سوالا و راه حل ها دسته بندی میشن.
2)منم خودم نوسان زیاد داشتم(البته بیشتر نوسان رو به پایین) یکم که خب طبیعیه. چون ازمونا مبحثیه و ممکنه تو یه ازمون شما همه مطالب رو تسلط داشته باشین و حتی سالای پایه بیشتر کار کرده باشین یکی رو نه. مهم اینه که از این نوسالا بتونید ضعف هاتون رو پیدا کنین. چه ضعف درسی چه ازمونی(مثلا اینکه تو چه شرایطی استرس میگیرین چطور باید جلسه رو مدیریت کنین ترتیب درسا چطور باشه اینا)
3)من خودم رو ریاضی زیاد وقت میزاشتم در نتیجه زیستم بد میشد چون وقت زیستو به ریاضی میدادم. واسه همین اول زیست زدم بعد ریاضی. به نظرم بعد زیست اول هرچی سوال ریاضی بلدین بزنین و بعد برین سراغ فیزیک و شیمی. بعد برگردین و به بقیه سوالای ریاضی جواب بدین.
4)اره. خب من معمولا وقتی میبینم سوالا داره سخت میشه میرم از اخر همون درس شروع میکنم چند تا سوال که حل کردم و روحیه م برگشت میرم سراغ سوال سخت. یه مشکلی هم که هست اینکه ما فکر میکنیم تعداد سوالایی که جواب ندادیم خیلی زیاده! اما وقتی میشماریم میبینیم فوقش 10% سوالاست.
5)خوندن به نظرم مفید تره. چون با اکثر مدل تستای زیست اشنا هستین و نکته هاشو میدونین.
6)نظرم مساعده
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
معمولا سطح بالاتری دارن اما نکته ها همونه. شاید این سوالا بشه سوال سخت رشته تجربی. وقت دارن حتما بزنین.
7)من جمع بندی زیست مهر و ماه خوندم و همایش ادبیات سبطی که هم درس بود هم تست. اما از این مدل کتابا که میگین نزدم. بیشتر همون کنکورای سالای مختلف رو زدم.
8)کلا این کتابو مشاهده ننمودم
ببخشید که من خیلی دیر جواب دادم. چون تا یه مدت که اصلا اطلاع نداشتم پست جدید دادین بعد از اونم یا اینترنت نبود یا وقت نبود یا...
یه سری سوالم که جواب ندادم واسه این بود که اطلاعی ازش نداشتم. ببخشید.