Radikal
کاربر خاکانجمنخورده
پاسخ : آزادي همجنسگرايان در بعضي كشور ها
اگر میخواید راجع به همچین چیزی بحث بکنید هم موردی نداره ، میتونید دلیل بیارید ، صرفاً دلسوزی؟
بچه ای که در پرورشگاه بزرگ میشه ، هیچ فردی به عنوان پدر یا مادر توی زندگیش نیست
و شاید داشتن یک زندگی و افرادی به عنوان پدر یا مادر بتونن از لحاظ عاطفی بیشتر تامین کنند بچه رو تا محیطی کاملاً رسمی و دولتی به اسم پرورشگاه! :)
البته نظر من هست! این که بچه کمبود هایی رو احساس میکنه رو تا حدودی قبول دارم ، اما آیا این کمبود ها بیشتر از زمانی هست که بچه ها در پرورشگاه بزرگ میشن؟
به نقل از esten dekart :خروج از بحث نیس مدیر محترم ...
بحث همجنسگرایی به صرف تو همجنسگرایی و شدن و نشدن و خوب و بد بودن خلاصه نمیشه حالا تا صب یه سری بیان اینجا بگن خوبه یسری دیگه بگن بده .... خب اینکه الان یکی میگه همجنسگراها هم میتونن بچه داشته باشن خودش یه بحث در دل همین بحثه و به هیچ وجه حاشیه پردازی بی مورد نیس ....
عنوان موضوع بیان کننده روند بحث نیس بلکه 90% این پست اول و زننده تاپیکه که مشخص میکنه هم موضوع و عنوان رو و هم و اینکه روند چی باشه
پست اول:
دقت کنید ...جدا از موضوع آزادی و... صراحتا به موضوع بچه هم اشاره شده ....
اونوخ شما میگید حاشیه پردازی بی مورد؟؟؟؟
اگر میخواید راجع به همچین چیزی بحث بکنید هم موردی نداره ، میتونید دلیل بیارید ، صرفاً دلسوزی؟
بچه ای که در پرورشگاه بزرگ میشه ، هیچ فردی به عنوان پدر یا مادر توی زندگیش نیست
و شاید داشتن یک زندگی و افرادی به عنوان پدر یا مادر بتونن از لحاظ عاطفی بیشتر تامین کنند بچه رو تا محیطی کاملاً رسمی و دولتی به اسم پرورشگاه! :)
البته نظر من هست! این که بچه کمبود هایی رو احساس میکنه رو تا حدودی قبول دارم ، اما آیا این کمبود ها بیشتر از زمانی هست که بچه ها در پرورشگاه بزرگ میشن؟