• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارشناسی ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده(96) شرکت خواهید کرد؟

• بله بعنوان کنکور ازمایشی

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله برای کنکور اصلی برای اولین بار.

رای‌ها: 3 27.3%
  • بله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.

رای‌ها: 1 9.1%
  • خیر

رای‌ها: 6 54.5%
  • هنوز تصمیم نگرفته ام

رای‌ها: 1 9.1%

• رای‌دهندگان
    11
پاسخ : کارشناسی ارشد

سعیده چقدر حساسه رو کتاب و ازمون و اینا! خب خیلی ام پولشون حروم نیس خب! یک سری خدماتی میدن بهمون که ما در ازای اون خدمات پول میدیم بهشون دیگه! پول زور ک نمیگیرن خب!:))

بچه ها ارشد چ جوریاست؟؟چقد با کنکور سراسری تفاوت داره؟؟!!سخت تره؟؟
بعد اونوخ لازمه از ترم اول کارشناسی ب فکر ارشد بود اصن؟؟ ;D
همه درسای کارشناسی رو باید خوند؟!؟!؟! :-?

به نقل از Ali pasha 4/20 :
سعیده چقدر حساسه رو کتاب و ازمون و اینا! خب خیلی ام پولشون حروم نیس خب! یک سری خدماتی میدن بهمون که ما در ازای اون خدمات پول میدیم بهشون دیگه! پول زور ک نمیگیرن خب!:))

علی پاشا! داستان پولش نیست ، یه علافی و دور همی بره آدم با دوستاش بیشتر از این خرج میکنه ;D
ولی ببین آخه وقتی یه آدم داغونی مثل رییس سابق دانشکده ما اومده کتاب مکانیک کوانتمی کنکور نوشته که از رو همون مراجع خودمون کپ زده ، خدا تومن هم میگیره ، من دانشجو که میشناسمش نباید پول بریزم تو جیب این آقا و امثال این آقا!
ایشون عوض این کارا میتونستن روی پروژه ها و پایان نامه ها و ریسرچ هاشون وقت بذارن که نمیذارن ، البته اینم همه میدونیم که سواد درست حسابی هم نداره! حالا این نویسنده گرامش که استاد دانشگاه تهرانه ، وای به حال بقیه شون.
جلوی کارای ضد علمی رو باید گرفت ! همین :)

از مهر خوندن، یعنی باید در حدی که برای کارشناسی خوندی، همونطوری بخونی تا خود روز کنکور. روزی 8 ساعت باید بخونی. دیگه کم کم می خونم و اینا نداره.

به نقل از Hespride :
مگه کاراموزی چقد وقت میگیره؟
ما هفته ای دو روز میرفتیم بقیه شو الاف بودیم خب ;D ای تی اینجور که پیداس حمالیش از عمران هم بیشتره
والا :|
;D

واقعا به نظر من زیاد خوندن هیچ فایده ای نداره. من یه درس رو از اول تیر شروع کردم ، اونم اول مهر کلا یادم رفته بود ;D تو کنکور هم اصن نزدمش X_X ;D
من نرم‌افزارم البته نه آي‌تی :دی
باید ۴۰ روز ۸ساعت بریم شرکت. دو روز هم بیشتر اجازه مرخصی نداشتیم. برای من گفتن حضوری نیا. پروژه دادن انجام بدم خیلی بیشتر از اون ۳۲۰ ساعت طول کشید :|
من کاراموزیمو می‌تونستم بپیچونم البته. می‌تونستم بدم جایی که قبلا توش کار می‌کردم برام امضا کنن. ولی نکردم این کارو.

سعیده من حرفتو قبول دارم. ولی کتاب‌هایی که گرفتم فعلا داره به سوادم کمک می‌کنه :دی یعنی من خیلی تو یه سری درسا تعطیل بودم :)) فعلا فقط یه درسو خوندم. اون یه درسم خوب شد...

به نقل از Lady Baran :
بله موافقم
ولي چون حجيمن كتاب ها به نظرتون خوندن و دورش تو ٣-٤ ماهي كه دوستان عرض مي كنن قابل دسترس؟؟
باتوجه به اينكه مثل سراسري نيست كه معلوم باشه از چه مبحثي چه تعداد سوال مياد چه بسا چند مبحث سخت وقت بگذارين بعد اونوخت ازش سوال نياد
اتفاقا خواهر من سيالات و رياضيش خيلي خوب زد
سيالات مي خواست
برای شما هم مثال نقض زیاد دارم تو بچه‌های برق و کامپیوتر و آي‌تیمون. کسی که معدلش ۱۶و خرده‌ایه یعنی واقعا آدمی نبوده که کلا پرت باشه از درس و اینا تو طول چند سال. من تو کامپیوتر و آي‌تی که هیچی، تو برق هم زیاد دیدم بچه‌ها ۳-۴ ماهه جمع کردن بساط کنکورو با این معدل.

به نقل از مهســـــــــــــا :
من نرم‌افزارم البته نه آي‌تی :دی
باید ۴۰ روز ۸ساعت بریم شرکت. دو روز هم بیشتر اجازه مرخصی نداشتیم. برای من گفتن حضوری نیا. پروژه دادن انجام بدم خیلی بیشتر از اون ۳۲۰ ساعت طول کشید :|
من کاراموزیمو می‌تونستم بپیچونم البته. می‌تونستم بدم جایی که قبلا توش کار می‌کردم برام امضا کنن. ولی نکردم این کارو.

سعیده من حرفتو قبول دارم. ولی کتاب‌هایی که گرفتم فعلا داره به سوادم کمک می‌کنه :دی یعنی من خیلی تو یه سری درسا تعطیل بودم :)) فعلا فقط یه درسو خوندم. اون یه درسم خوب شد...
برای شما هم مثال نقض زیاد دارم تو بچه‌های برق و کامپیوتر و آي‌تیمون. کسی که معدلش ۱۶و خرده‌ایه یعنی واقعا آدمی نبوده که کلا پرت باشه از درس و اینا تو طول چند سال. من تو کامپیوتر و آي‌تی که هیچی، تو برق هم زیاد دیدم بچه‌ها ۳-۴ ماهه جمع کردن بساط کنکورو با این معدل.
البته به چيزهاي ديگه هم مثل سرعت درس خوندن و ... اينا هم مربوط مي شه
و البته واس ادمي مثل خواهر من مهم بود زير ٢٠ شه
هدف ها و استعدادها متفاوت
حالا ايشاالله شما تو ٣ ماه بتوني موفق باشي

به نقل از Lady Baran :

گمونم 5 ماه و خُرده ای مونده.

#صرفاً جهت آگاهی کاربران کمتر از 21 سال :-"

پایینی:
به نقل از Lady Baran :
صرفا جهت اگاهي كساني كه پست ها قبلي نمي خونن بعد نظر ميدن
مهسا جان ٣-٤ ماه مي خوان بخونن و ايشاالله موفق هم مي شن

بله؟!
تفسیر کنین جمله هاتونو مام درک کنیم.
والا من این تاپیکو کلن حفظم 16 تا صفحشو.دیگه...

به نقل از Aghaliat :
گمونم 5 ماه و خُرده ای مونده.

#صرفاً جهت آگاهی کاربران کمتر از 21 سال :-"

به نقل از Lady Baran :
البته به چيزهاي ديگه هم مثل سرعت درس خوندن و ... اينا هم مربوط مي شه
و البته واس ادمي مثل خواهر من مهم بود زير ٢٠ شه
هدف ها و استعدادها متفاوت
واللا برای منم مهمه!
من نگفتم من می‌تونم که!
ولی خب من این تک‌رقمی‌هامون که می‌شناسم واقعا ۴ ماه خوندن.
من نگفتم من می‌تونم! اصلا نگفتم اینو! حتی خودم زیاد هم حساب نمی‌کنم روش...ضمن اینکه ظرفیت رشته‌های ما خیلی پایینه نسبت به برق و مکانیک و باید زیر ۳۰ بشم تا بتونم چیزی که می‌خوام قبول شم. در نتیجه با وجود اینکه تلاشم رو می‌کنم به هیچ عنوان توقع ندارم موفق بشم. پس فردا من رتبه‌م بد شد نگید این حرفارو زدم!!‌ من صرفا دارم تجربه‌ی خیلی از بچه‌هامون رو می‌گم. شخص من مهم نیستم که آخه! من خب استعدادم ممکنه قدر اونهایی نباشه که رسیدن چند ماهه. یا سرعتم خیلی پایینه. ضمن اینکه من خوابگاهیم و سخته اونجا درس خوندن.
من فقط می‌گم اینجورام که شما می‌گید نیست! این همه آدم اینطوری خوندن و قبول شدن. خیلی‌هام بیشتر خوندن و قبول نشدن!
برادر خودم ۱ ماه درس خوند. معدلش هم ۱۴ بود!‌ رتبه‌ی ۶۰ مکانیک شد. یعنی واقعا اگر ۴ماه می‌خوند رتبه‌ش زیر ۳۰ نمی‌شد؟!!
به نقل از Lady Baran :
من کی گفتم می‌خوام ۳ ماه بخونم نمی‌فهمم!!!! من هرموقع از شر کارآموزیم خلاص شم شروع می‌کنم به خوندن. تلاشم رو هم می‌کنم. به هیچ عنوان هم نگفتم موفق می‌شم! بیشتر هم امیدم به سال بعده!
اصلا بی‌خیال من چرا باید این چیزهارو توضیح بدم آخه! آدم می‌آد اینجا آرامش بگیره و انگیزه برای درس خوندن به جاش بهش استرس و فشار وارد می‌کنید! نمی‌فهمم واقعا چرا!
ضمن اینکه من امسال قبول نشم هیچ اتفاق بدی نمی‌افته!‌خب سال بعد کنکور می‌دم! با خودم که مسابقه‌ی دو نذاشتم تو زندگی که هی همه چیز بخواد دنبال هم پیش بره که! تازه می‌تونم اپلای هم بکنم!
واقعا اعصابم خرد شد! پس فردا رتبه‌م بد شه می‌خواین بیاین بزنین تو سرم اینارو!! واقعا نمی‌فهمم آخه چرا اینطور می‌کنید!

:-<
دانشجویی که همه‌ی برنامه‌هاش به هم ریخته و داره خودشو آماده می‌کنه واسه واقعا چند ماه ردس خوندن، نیاز به آرامش و انگیزه و امید داره!‌ نه اینکه اینجوری تحت فشار قرارش بدن! امیدوارم این چیزهارو بفهمید!!

صرفا جهت آگاهی کسانی که هنوز ۲۱ سالشون نشده:آقا من آدم خنگ دیدم که معدلش ۱۷ بوده آدم باهوش هم دیدم که معدلش ۱۴ بوده!
دلیلی نیست که کسی که معدلش خوب بوده باهوش باشه!
آدمی هم که باهوش نیست باید بیشتر بخونه خب!

Back
بالا