- نام مرکز سمپاد
- بستان
- شهر
- یک
- سال فارغ التحصیلی
- 2002
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا
(پست گنده که آپدیت میشه . همزمان با شنیدن هی پاز می کردم و تایپ می کردم)
سینا : ادیتت تا این جا ک خوب بوده ، بعضی جاها ریپ زده مثلا وسط آهنگ سمنو، گاهی اوقات هم این تغییر موج گوش خراش میشه. اما خوب! (کلاه قرمزی استثنا اینجا خوب بود). آهنگات (از صدای سروش به بعد) راکس شدیدا. لینکاشونو به من هم بده
. از صدای علی پاشا که می خواد بره بعدی ، یه آهنگ آروم داره پخش میشه ، یهو قطع میشه ، میریم سیمین پری! (باو حداقل ریتم رو رعایت می کردی و صدای کسی که حالت صداش مثل علیرضا بوده رو میذاشتی.
سروش : خیلی خوب! صدا خوب، بدون صداهای اضافه (مثل اکثرا) ، اولش به نظرم یه ذره استرس داشتی و تیکه ای که خواستی بندازی : " بکش بیرون" رو هم اصن با یه وضی گفتی که انگار تیکه نیست! یه اس ام اس اومده برام رو هم به صورت کاملا ضایع از روی بمب خنده ی مهران مدیری کپی کردی که یه ذره بد اومدی نسبت به نسخه اصلی. (چه گیری دادی به این 15000 کاربر سایت؟)
معصومه (تزار) : صدا پایین و خش دار! (صدای خودت نه! مشکل از ضبط کنندس!) ، بعد همچین احساسی حرف می زنی که اووه مثلا سمپادیا چه چیز خفن و شاخ و فلانی ـه! (هستا ، ولی جو دادی) (آرزو کلیشه ای
)
علیرضا (علی پاشا) : سرما خورده بودی یا خوابت می اومده؟ :د . با این حرفات اصلن سایت رو بردی زیر سوال! این حرفات این معنی رو میده که آقا اصن سمپادیا چیز چرتیه ! مزخرفتون می کنه! نیاین
فلسفه ی عید رو هم قشنگ بردی زیر سوال. برادر من عید صرفا بهانه ای ست برای آدما که همدیگه رو ببینن و کمی شاد باشن. (اگه عید نبود من تا حالا پوریا رو 2 بار به زور دیده بودم) البته قبول دارم که امسال همچین حال و هوای عید رو نداریم همگی اما دلیل نمیشه که همیشه اینطوری باشه.
بعدی ها (کیمیا و اینا) : اولا که سیمین پری به مرغ سحر چه ربطی داره؟ تازه ، اشتباه خوندی ، مصراع دوم : داغ مرا هر دم تازه تر کن (با صدای شجریان درست در میاد!) امشب در سر شوری دارم . رسما :crap: ! از بیت دوم هم که قشنگ وزن شعر رو له می کنی ، از اون حالت کش دار ناگهان سریع میشه و کلا..! همه اینا به کنار ، وطنم دیگه چرا آخه؟ :crap: تازه فک کنم اشتباه هم خوندی :ال . تو بارون رفتی آخه؟ باو فهمیدیم شما هم صدا دارین! (که ندارین :زبون) حالا یهو بارون بارون بارونَ هی! (میگه چَش انتظارم(لهجه داره مثلا :ال)(جو گیری مطلق)
ساحل آبی و محدثه : لهجه کجایی دارین؟
یزدی؟ .صلوات که میگین بفرستین خو باو!
زینب (دکتر شریعتی) : :crap: (ببین چیکار کردی که همین اول دارم بهت :کرپ میدم!) زمان عضویتت رو هم نمی گفتی ، دوستان مثلا تیز هوشن ، یه جمع و تفریق بلدن دیگه.
استرس شدیدا تو صدات موج می زنه! یه پیشنهاد : با این حرفایی که زدی ، معلومه خودتو به زندگی مجازی محدود کردی ، یه ذره از این فاز در بیا ، سعی کن بیشتر تو زندگی واقعی باشی.(منظورم مفید بودن نبود). پاچه خوار! معذرت خواهی رو توی بانگ هم میشه کردا
این صدای رعد و برق بود؟ (به ترتیب زمان بیاین جلو دیگه :ال).
نسرین : خوب ، ببین ، صدات همینطوری کمی تو دماغیه یا سرما خورده بودی؟
همین دیگه! :د
غزاله : حرفی ندارم
(یه ذره تو دماغی)
همید و سینا : (افکتو!) کپی رایت ارغوان قضیه ش چیه؟ حس می کنم شدیدا با هم درگیرین! (سینا هی می پره وسط حرف همید).همید جان عزیزم چند تا سینا داریم مگه؟ سینا چقدر غر می زنی! سینا صدات وحشتناک تو دماغیه! (البته صدای همید خوبه می تونه گوینده رادیو بشه) اون بالای بالا دیگه کجاس؟ سینا چقدر تیکه میندازی! البته قبول دارم که همید جوگیر شد. تو که پادکست نساختی
. بزار همید هم حرف بزنه بیچاره
. "همید یه احمقه"
همید هم هی میگه شرکت کنین ، شرکت کنین ، شرکت کنین! (تاپیک های سمپادیا ، اسپانسر برنامه
). سینا این تیکه آخری بی مزه بود + باش باو فـ(همید)یم تو هم خرپولی. :)
مریم(جنا) : به نظرم باید قبلش آماده می شدی ، فک کنم خیلی عجله عجله ای و با هیجان صداتو ضبط کردی. (فی البداهه). اتفاقای بد رو نمیشه انکار کرد ، میشه فراموششون کرد. گذشته ها گذشته ، دیگه بر نمی گرده. دیگه اون طوری نمیشه اما ممکنه اتفاق خیلی مثبت تری برای سایت اما در جهت دیگه ای بیافته.
سینا : ادیتت تا این جا ک خوب بوده ، بعضی جاها ریپ زده مثلا وسط آهنگ سمنو، گاهی اوقات هم این تغییر موج گوش خراش میشه. اما خوب! (کلاه قرمزی استثنا اینجا خوب بود). آهنگات (از صدای سروش به بعد) راکس شدیدا. لینکاشونو به من هم بده
. از صدای علی پاشا که می خواد بره بعدی ، یه آهنگ آروم داره پخش میشه ، یهو قطع میشه ، میریم سیمین پری! (باو حداقل ریتم رو رعایت می کردی و صدای کسی که حالت صداش مثل علیرضا بوده رو میذاشتی.سروش : خیلی خوب! صدا خوب، بدون صداهای اضافه (مثل اکثرا) ، اولش به نظرم یه ذره استرس داشتی و تیکه ای که خواستی بندازی : " بکش بیرون" رو هم اصن با یه وضی گفتی که انگار تیکه نیست! یه اس ام اس اومده برام رو هم به صورت کاملا ضایع از روی بمب خنده ی مهران مدیری کپی کردی که یه ذره بد اومدی نسبت به نسخه اصلی. (چه گیری دادی به این 15000 کاربر سایت؟)
معصومه (تزار) : صدا پایین و خش دار! (صدای خودت نه! مشکل از ضبط کنندس!) ، بعد همچین احساسی حرف می زنی که اووه مثلا سمپادیا چه چیز خفن و شاخ و فلانی ـه! (هستا ، ولی جو دادی) (آرزو کلیشه ای
)علیرضا (علی پاشا) : سرما خورده بودی یا خوابت می اومده؟ :د . با این حرفات اصلن سایت رو بردی زیر سوال! این حرفات این معنی رو میده که آقا اصن سمپادیا چیز چرتیه ! مزخرفتون می کنه! نیاین
فلسفه ی عید رو هم قشنگ بردی زیر سوال. برادر من عید صرفا بهانه ای ست برای آدما که همدیگه رو ببینن و کمی شاد باشن. (اگه عید نبود من تا حالا پوریا رو 2 بار به زور دیده بودم) البته قبول دارم که امسال همچین حال و هوای عید رو نداریم همگی اما دلیل نمیشه که همیشه اینطوری باشه.بعدی ها (کیمیا و اینا) : اولا که سیمین پری به مرغ سحر چه ربطی داره؟ تازه ، اشتباه خوندی ، مصراع دوم : داغ مرا هر دم تازه تر کن (با صدای شجریان درست در میاد!) امشب در سر شوری دارم . رسما :crap: ! از بیت دوم هم که قشنگ وزن شعر رو له می کنی ، از اون حالت کش دار ناگهان سریع میشه و کلا..! همه اینا به کنار ، وطنم دیگه چرا آخه؟ :crap: تازه فک کنم اشتباه هم خوندی :ال . تو بارون رفتی آخه؟ باو فهمیدیم شما هم صدا دارین! (که ندارین :زبون) حالا یهو بارون بارون بارونَ هی! (میگه چَش انتظارم(لهجه داره مثلا :ال)(جو گیری مطلق)
ساحل آبی و محدثه : لهجه کجایی دارین؟
یزدی؟ .صلوات که میگین بفرستین خو باو! زینب (دکتر شریعتی) : :crap: (ببین چیکار کردی که همین اول دارم بهت :کرپ میدم!) زمان عضویتت رو هم نمی گفتی ، دوستان مثلا تیز هوشن ، یه جمع و تفریق بلدن دیگه.
استرس شدیدا تو صدات موج می زنه! یه پیشنهاد : با این حرفایی که زدی ، معلومه خودتو به زندگی مجازی محدود کردی ، یه ذره از این فاز در بیا ، سعی کن بیشتر تو زندگی واقعی باشی.(منظورم مفید بودن نبود). پاچه خوار! معذرت خواهی رو توی بانگ هم میشه کردا
این صدای رعد و برق بود؟ (به ترتیب زمان بیاین جلو دیگه :ال).نسرین : خوب ، ببین ، صدات همینطوری کمی تو دماغیه یا سرما خورده بودی؟
همین دیگه! :دغزاله : حرفی ندارم
(یه ذره تو دماغی)همید و سینا : (افکتو!) کپی رایت ارغوان قضیه ش چیه؟ حس می کنم شدیدا با هم درگیرین! (سینا هی می پره وسط حرف همید).همید جان عزیزم چند تا سینا داریم مگه؟ سینا چقدر غر می زنی! سینا صدات وحشتناک تو دماغیه! (البته صدای همید خوبه می تونه گوینده رادیو بشه) اون بالای بالا دیگه کجاس؟ سینا چقدر تیکه میندازی! البته قبول دارم که همید جوگیر شد. تو که پادکست نساختی
. بزار همید هم حرف بزنه بیچاره
. "همید یه احمقه"
همید هم هی میگه شرکت کنین ، شرکت کنین ، شرکت کنین! (تاپیک های سمپادیا ، اسپانسر برنامه
). سینا این تیکه آخری بی مزه بود + باش باو فـ(همید)یم تو هم خرپولی. :)مریم(جنا) : به نظرم باید قبلش آماده می شدی ، فک کنم خیلی عجله عجله ای و با هیجان صداتو ضبط کردی. (فی البداهه). اتفاقای بد رو نمیشه انکار کرد ، میشه فراموششون کرد. گذشته ها گذشته ، دیگه بر نمی گرده. دیگه اون طوری نمیشه اما ممکنه اتفاق خیلی مثبت تری برای سایت اما در جهت دیگه ای بیافته.

:) 
(