باحالتر شدبه نقل از مـهـدی :نظرسنجیه باحالیه :د

دوغ میگه، لایک میخواد باز.به نقل از s!na :لازم به ذکره که یه نسخه ویرایش شده آماده کردم. منتظرم حوصلش بیاد آپلود کنم.![]()

حالا که بحث این موجود کثیف رو جلو اوردید ، یه پادکست طنز میخوایم درست کنیم از همین صدا ها، داوطلبین که اجازه میدن تن صداشونو و سزعت و تمپو و اینشو عوض کنیم با لایک کردن این پست ، یا پ.خ دادن به من (ترجیحا لایک کنید) موافقت خودشون رو نشون بدن.به نقل از Black Death :دوغ میگه، لایک میخواد باز.![]()

به لحظات روحانی I told u so رسیدیم، گول دروغ های این متریالیست لایک پرست رو نخورید.به نقل از s!na :حالا که بحث این موجود کثیف رو جلو اوردید ، یه پادکست طنز میخوایم درست کنیم از همین صدا ها، داوطلبین که اجازه میدن تن صداشونو و سزعت و تمپو و اینشو عوض کنیم با لایک کردن این پست ، یا پ.خ دادن به من (ترجیحا لایک کنید) موافقت خودشون رو نشون بدن.

)
هرکی موافقه نظرسنجی باید عوض بشه لایک کنه 

چقدر پیچیده شد! خلاصش اینه که من لایک میخوام ، تازه امروز از خواهرام به زور زدم جلوبه نقل از علیسینا :اصن یه کاری میکنیمهرکی موافقه نظرسنجی باید عوض بشه لایک کنه
اگه با سینا موافقین لایک کنید بازم و اگه با علی موافقین علاوه بر لایک به من به خودشم لایک بدین .
من با پادکست فان موافقم کاملاً .
با ویدیو درست کردن براش حتی![]()
یاری کنید ملت.