• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات تحصیلی

سلام
من سال یازدهمم
و تابستون گذشته زیاد دهم رو مرور نکردم و الان خیلی پشیمونم
و وقتی هم ندارم که بین دروس یازدهمم واسه دهم بخونم
عید هم به نظر میرسه همه ی وقتم به دروس یازدهم بره و جایی برای خوندن دروس دهم نباشه
چیکار کنم؟!...نمیخوام همشو برای تابستون 97 بذارم...چون واقعا سخت میشه
از یه طرف مرور یازدهم هست و از طرف دیگه خوندن دروس دوازدهم
چه پیشنهادی بهم میدین؟

سلام
من سال یازدهمم
و تابستون گذشته زیاد دهم رو مرور نکردم و الان خیلی پشیمونم
و وقتی هم ندارم که بین دروس یازدهمم واسه دهم بخونم
عید هم به نظر میرسه همه ی وقتم به دروس یازدهم بره و جایی برای خوندن دروس دهم نباشه
چیکار کنم؟!...نمیخوام همشو برای تابستون 97 بذارم...چون واقعا سخت میشه
از یه طرف مرور یازدهم هست و از طرف دیگه خوندن دروس دوازدهم
چه پیشنهادی بهم میدین؟
سلام...
اصلا نگران نباش.... تا امتحانات پایانی یازدهم ، سعی کن یازدهم رو کامل بخونی و سراغ دهم نری.... تابستون هم دهم و نیم سال اول دوازدهم رو بخون...

در مورد کلاس نرفتن و این صحبتا باید بگم که تنها راهش مساعدت مسئولینه، اونم برمیگرده به موقعیت که چجور مسئولایی نصیبتون باشه. از نظر قانونی کاملا خلافه. بیش از 3 روز غیبت موجه توی سال به منزله ترک تحصیله. اینطور بگم که یکی از مسئول های اداره شهرمون خیلی ادم اوکی ایه و چندین بار رفتم دفترش صحبت و درد و دل و... بار اخر امسال رفتم مساعدت بگیرم برای مدرسه نرفتن، پیش دانشگاهیم بهرحال. خیلی سفت و خشن برخورد کرد و من داشتم کوتاه نمیومدم تلفن رو برداشت زنگ بزنه مدرسه بگه پروندمو اماده کنن برم بگیرم ((: گفت یا میری مدرسه یا ترک تحصیل میکنی ((:
حالا من که باز خیلی نرفتم مدرسه. ولی با مساعدت مدیر مدرسه و به طور غیر رسمی.

من از ۱۰ شب به بعد خیلی خوابم میگیره و هیچی نمی تونم بخونم چه گلی به سرم بزنم؟:|
میتونی صبح ها زود بیدار شی من خودم از ساعت 4 صبح به بعد راحتتر درس میخونم.

من یکی از مشکلام این هست که از ساعت 10 شب ب بعد درسا رو میفهمم چیکار کنم؟اصلا عصر نمیتونم درس بخونم

من یکی از مشکلام این هست که از ساعت 10 شب ب بعد درسا رو میفهمم چیکار کنم؟اصلا عصر نمیتونم درس بخونم
من اینجور مواقع بعد از ظهر می‌خوابم که نصفه شب تا صبح درس بخونم
بعید می‌دونم بشه درستش کرد، فقط باید ازش استفاده بشه

البته حواستون باشه این که میگن 8 ساعت خواب لازمه خودشم یه چارچوبی داره. یعنی مثلا از 1 ظهر تا 9 شب بخوابید اصلا کافی نیست. مغز تو یه ساعت خاصی میتونه استراحت کافی رو داشته باشه. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم از ساعت 10 تا 4 صبح اوجشه.
سلامتی رو فدای درس نکنید که :/

سلام
سال نو مبارررررک
من خیلی تو مبحث هندسه ضعیفم:(...تست می زنم ولی پیشرفتی ندارم:|
چیکار کنم؟خسته شدم:((

سلام
سال نو مبارررررک
من خیلی تو مبحث هندسه ضعیفم:(...تست می زنم ولی پیشرفتی ندارم:|
چیکار کنم؟خسته شدم:((
سلام
فرمول زیاد حفط میکنی؟
و اینکه تا الان با چه کتابی تست زدی؟:-?