• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دومین گردهمایی رسمی سمپادیا - تابستان 92

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : میتینگ تابستانه سمپادیا

به نقل از fitmal :
:)) اقا مافیا نامردی بود چ وضعش بود دست اول ک من شانسی اعتراف میکنم رای میدادم :-"
ولی دست دوم خوب بود کاش از اول بازی میکردیم از پانتومیم بیشتر حال میداد :))
+ایشالا میرم یاد میگیرم دفعه بعدمیریم تو کار پلیس کشی و مافیا کشی :دی ولی کلا میتینگ خوبی بود جرات حقیقتشم قسمت رفتن تو اب اردکا عالی بود :)) +نقش بازی
خدایی حس شیشمت تو مافیا حرف نداشت 1-2 بار مچ منو گرفتی :))

به نقل از AGHA YASIN :
حالا از همه باحال تر این بود که تو مافیا چه من حرف میزدم چه نه اولین نفری که بش شک میکردن من بوودم :))
بعله خب !!!
جالبه اونموقع هایی که من بودم اصن مافیا نبودی !!! ولی خیلی باحال ادای منو درآوردی ;D :))

به نقل از pegah.nodet :
آخه شدیییدا هم احساس تیز بودن بهم دست داده بود! :)) فک میکردم آرمان مافیاست خودشو کشته تو شب ، ک من زندش کنم و اینطوری دیگه ذهنمون بره رو اینکه آرمانم پلیسه! کلی حال کرده بودم با استدلالم! :))
آها من تازه فهمیدم منظورتو....اتفاقا ایده ی خیلی خفنیه و کاربردی..ولی به این صورت پیاده می کننش که مافیا شب کسیو نمیکشه! .حالا دکتر هر کس رو که نجات بده فکر می کنه طرف پلیس هست و اینا.مافیا این ریسکو نمی کنه که خوشو بزنه. به جاش کسیو نمیزنه! ایده ی خیلی خفنیه همین حرکت!
بعد یکی از کلکا اینه که اگر مافیا بدونن دکتر رو زدن یه شب کسیو نمی زنن.بعد یکی ادعای دکتری می کنه و بازی رو هدایت می کنه به سمتی که می خواد!

به نقل از shery :
دلمون بسی سوخت :-" :-انجمن سمپادیای میتینگ ندیده

;D ;D ;D
هدف همین بود اصن >)؛ ولی نه ایشالا شناهم یه بار باشی اصن باهم بریم!
+باو اقانیرمان هم مثل اینکه در تدارکات ناهار و ایناخیلی نقش داشتن تشکر کنید حتی :-"
--------
حس ششم :)) اصن شما قیافت ب مافیا میخورد :)) اقا محمدرضا عالی بود خصوصا قسمت دفاعیه اش :))

به نقل از نیرمـا)΄ :
در ضمن چندبار اومدم اظهار نظر کنم اونجا ، آقای اخوی نوبت نمیداد به ما :))
محسن که گفت باید حقتو بگیری خودت

به نقل از fitmal :
هدف همین بود اصن >)؛ ولی نه ایشالا شناهم یه بار باشی اصن باهم بریم!
+باو اقانیرمان هم مثل اینکه در تدارکات ناهار و ایناخیلی نقش داشتن تشکر کنید حتی :-"
--------
حس ششم :)) اصن شما قیافت ب مافیا میخورد :)) اقا محمدرضا عالی بود خصوصا قسمت دفاعیه اش :))
اسپم نیست ها کسی فکر نکنه اسپم دارم میدم :-"
دخترعمو فوتبال :-" من گریه کنم دلت خنک میشه ؟! ;D
اصن یه میتینگ بعدا ها میریم شماها رو نمیبریم دلتون بسوزه :))
نه ولی جدی فکرنمیکنم تا زمانی که وارد دانشگاه نشدم بتونم میتینگ بیام

به نقل از S E V D A :
اما خلاصه آقایان یاسین ، محمدرضا ، محمد ، محسن ، رضا ، پیام ، نیرمان ، مهدی ، آرمان ، اخوی و..... و خانم ها پگاه ، ستایش ، پریسا ، معصومه ، مینا ، ناهید ، بهار ، شکیلا1 ، شکیلا2 ، لیلی ، فاطمه ، الهه ، عسل ، هنگامه ، تارا ، ندا و خواهرم آیدا خیلی باهاتون بهم خوش گذشت !!!
به امید میتینگ های آینده ... :-h
اینقد اسم نیارین باو این کارو نکنین با من
هیشکی و یادم نیس اصن
ینی در این حد که فقط یادمه.. مطهری ، محسن ، معصومه ، فاطمه ، ممرضا‌،‌ مهدی ، اخوی ،پارسا ، محمد رضا
محمد شیرازی
علیرضا

کسایی که مافیارو بودن دلیل نمیشه اینقد پز بدنا
فاطمه خانوم :-w ;D ;D

پ.ن:همین جور دورهمی لینک کردم :د

خیلی اوقات آدم دوست داره فرار کنه از جایی که همه می شناسنش.معمولا به سیبری، جنگل و ...
این میتینگ ها هم شخصا برای من همین جنبه رو داره.بودن با آدمایی که نمی شناسنت و نمی شناسیشون!گاهی این آدما می خورن بهت، گاهی نمی خورن.گاهی می خوره تو ذوقت و ترجیح میدی بری جایی که می شناختنت، گاهی نه.
من راضی بودم از آدمایی که امروزم باهاشون گذشت و تشکر می کنم که باعث شدن فعلا بیخیال سیبری شم ;D

اکیپ مافیا آخری رو کلا دوست داشتم و تشکر از دوستان ;D

به نقل از AGHA YASIN :
تصور کنید که چجوری دارم از خنده منفجر میشم درحالی که من گاد بودم و پگاه 2-3 بار مافیارو اشتباه نجات داد !!!! البته خیلی جلوی خودمو گرفتماااا

تازه جلوی خودتو می گرفتی اون بودی؟؟؟؟ ;D حالا ما که دیدیمت ولی به بقیه پیشنهاد می کنم حتما ایشون رو ببینید از نزدیک.خیلی قشنگ می خنده :))

به نقل از Mr.Mamareza :
آخه یه وقتایی بحث های منطقی آدمو میکشونه به این سمت که طرف داره مخ ملتو میزنه!!
حرف نزن لطفا! ;D من هنوز تو سکتم از دستت با این دفاع کردن ;D منطق منطق می کنه واسه من! ;D
----
منم مشخص شد اصن عرضه ی مافیا بودن ندارم :))
----
سوالی که پیش میاد اینه که "نه، واقعا خجالت نمی کشین؟!" یه تشکر خشک و خالی نکردن از ما رفتیم غذاشونو آوردیم!هی از محسن تشکر می کنن! :P ( ;D )
به ترتیب از هنگامه، محسن، پگاه، محمد، تشکر می کنم ;D ترتیبش به دلیل اتفاقات زمانی بود، از شروع پروسه تا پایانش

آقا من به شدت به این جناب محسن علاقمند شدم (هر کی فکر بد بکنه خره)، خودش خودشو از طرف ببوسه! :-"
میتینگ بعدی حتما خواهم بود! باید شخص مذکور رو حتما ببینم!
درضمن یه چیزی هست به اسم بعد (مفرد اسم ابعاد) که من از نظر ابعاد تو میتینگ جا نمیشم ~X( مشکل اینجاس!

به نقل از تـارا :
تازه جلوی خودتو می گرفتی اون بودی؟؟؟؟ ;D حالا ما که دیدیمت ولی به بقیه پیشنهاد می کنم حتما ایشون رو ببینید از نزدیک.خیلی قشنگ می خنده :))

----
منم مشخص شد اصن عرضه ی مافیا بودن ندارم :))
----
اولا نظر لطفته. ثانیا نذار آبروتو ببرم که چه سوتیه خفنی دادی تو مافیا :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا