speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2013/11/9 #51 پاسخ : مشاعره ی شاعران راحت جان ار طلب خواهی کرد همان به که با ما نایی(نیایی) چند
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/9 #52 پاسخ : مشاعره ی شاعران به نقل از ـــــــــــمنـــــــــــــ : راحت جان ار طلب خواهی کرد همان به که با ما نایی(نیایی) چند کلیک کنید تا باز شود... در این دنیـا که هرکس از پی نفع ، زمین را با زمان یکسان نمایـد چه ارزش دارد آنکه دل ببازی ، به این بازیـگرِ ِ پیر ِ زبردست
پاسخ : مشاعره ی شاعران به نقل از ـــــــــــمنـــــــــــــ : راحت جان ار طلب خواهی کرد همان به که با ما نایی(نیایی) چند کلیک کنید تا باز شود... در این دنیـا که هرکس از پی نفع ، زمین را با زمان یکسان نمایـد چه ارزش دارد آنکه دل ببازی ، به این بازیـگرِ ِ پیر ِ زبردست
venusi کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 894 امتیاز 60,163 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - سال فارغ التحصیلی 93 2013/11/10 #53 پاسخ : مشاعره ی شاعران تنها خطای زندگی انم عشق بود و بس رو کن به من قشنگ ترین اشتباه من
Minority کاربر نیمهحرفهای ارسالها 224 امتیاز 1,583 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شهر گلُزوادر 2013/11/10 #54 پاسخ : مشاعره ی شاعران نادم از وهم در این روز،دمی آشفته ـست وای بر ماکه به هر دم غم اوهام خوریم
speed کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 3,083 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر میاندوآب دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2013/11/10 #55 پاسخ : مشاعره ی شاعران مرده ام زین پس مرا مرده خطابم بکنید نه نگاهی به منُ و نه آه به حالم بکنید
big_bang کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,105 امتیاز 5,521 نام مرکز سمپاد فرزانگـا(') امیــ(') شهر نجف آباد دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه اقتصاد 2013/11/10 #56 پاسخ : مشاعره ی شاعران دو سه روزی اسـت دل از رنج ِ فراغت می گیرد و پیوسته زمن پرسد از آن چشم سیاهت ای دوست که با آمدنت هسـتی من رو به فنا رفت این گونه بوَد آن سخن از مهر و وفایـت ؟؟ [ من برم تو حس دراومدنم با خداس !! """ ]
پاسخ : مشاعره ی شاعران دو سه روزی اسـت دل از رنج ِ فراغت می گیرد و پیوسته زمن پرسد از آن چشم سیاهت ای دوست که با آمدنت هسـتی من رو به فنا رفت این گونه بوَد آن سخن از مهر و وفایـت ؟؟ [ من برم تو حس دراومدنم با خداس !! """ ]
...SaMaN... کاربر فعال ارسالها 23 امتیاز 444 نام مرکز سمپاد حلی 2013/11/10 #57 پاسخ : مشاعره ی شاعران توبه نشکستم، تو را تا بینهایت سجده کردم لیک بنگر هرگز بدیدی سجده بر سجاده ای غرقه به خون؟
پاسخ : مشاعره ی شاعران توبه نشکستم، تو را تا بینهایت سجده کردم لیک بنگر هرگز بدیدی سجده بر سجاده ای غرقه به خون؟
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/11/10 #58 پاسخ : مشاعره ی شاعران نمیگویم که عشقت آتشم زد ولیکن آتش عشقت غم افکند
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2013/11/11 #59 پاسخ : مشاعره ی شاعران دوش من بودم و آه از دل و خون از جگرم سیل اشکم ره دامن شد و آمد خبرم
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,256 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2013/11/11 #60 پاسخ : مشاعره ی شاعران به نقل از عــــــــلی : دوش من بودم و آه از دل و خون از جگرم سیل اشکم ره دامن شد و آمد خبرم کلیک کنید تا باز شود... مـیتراشم قلم و عشق نویسم اکنون که ز این عشق شروع شد همه ی مشکل ها + ونوس از خودت لطفا شعر بگو
پاسخ : مشاعره ی شاعران به نقل از عــــــــلی : دوش من بودم و آه از دل و خون از جگرم سیل اشکم ره دامن شد و آمد خبرم کلیک کنید تا باز شود... مـیتراشم قلم و عشق نویسم اکنون که ز این عشق شروع شد همه ی مشکل ها + ونوس از خودت لطفا شعر بگو