• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عنوان تاپیک جمله خبری باید باشه، پرسش یا تعجب یا بحث نداره

اگر چیزی باب میلمون نیست، دنبال آدم بهتری برای میلتون بگردید

هیچوقت هیچکس به اون کامل بودن نمیرسه که بهترین تصمیمات رو بگیره
پس توی مرد چطوری به خودت اجازه میدی در همین شرایط-که هیچکس به کامل بودن برای بهترین تصمیم نمیرسه- برای یه خانم تعیین تکلیف کنی چون «خوبشو میخوای و نگرانشی»؟

پس توی مرد چطوری به خودت اجازه میدی در همین شرایط-که هیچکس به کامل بودن برای بهترین تصمیم نمیرسه- برای یه خانم تعیین تکلیف کنی چون «خوبشو میخوای و نگرانشی»؟
این وسط کی مشخص میکنه تصمیم درست رو کی داره میگیره؟
واسه بار هزارم
نقطه مشترک بین دونفر
نه زن سالاری
نه مرد سالاری
اون نقطه مشترک حد و مرز تصمیم درست رو مشخص میکنه

• دیسلایک
امتیازات: Thea
هیچوقت هیچکس به اون کامل بودن نمیرسه که بهترین تصمیمات رو بگیره
فکر میکنم بحث کردن راجب بقیه جریانات هم بیهودست
میتونید مردهای اطرافتون رو اونطوری که دلتون میخواد اصلاح کنید
نرسه. هممون اولین بارمونه که داریم زندگی می‌کنیم و خیلی چیزا رو نمی‌تونیم پیش بینی کنیم. درطول زندگی قطعا هم تصمیم غلط می‌گیریم هم تصمیم درست. ولی اینکه احتمال غلط تصمیم گرفتن من وجود داره به این معناست که دیگه نباید تصمیم بگیرم؟ یا باید یکی دیگه برام تصمیم بگیره؟ (درحالی که اون فرد هم ممکنه غلط برام تصمیم بگیره و نه تنها برتری ای نسبت به خود من نداره، بلکه نسبت به من و زندگیم به اندازه خودم شناخت هم نداره!)

در کل بحث بیخودیه
کسی که قویتر باشه بقیه رو کنترل میکنه
مرد میشناسم سی ساله درآمدش نصف درآمد زنشم نیس
این مرد خب حق نداره واسه زنش تکلیف تعیین کنه
با این منطق شما حقی برای اعتراض به هیچ نظام حکومتی ای رو نداری
چون اسلحه دستت نیست و قوی تر نیستی

این وسط کی مشخص میکنه تصمیم درست رو کی داره میگیره؟
واسه بار هزارم
نقطه مشترک بین دونفر
نه زن سالاری
نه مرد سالاری
اون نقطه مشترک حد و مرز تصمیم درست رو مشخص میکنه
کسی مشخص نمی‌کنه ،آدما با هم حرف میزنن احساسشون رو بیان میکنن سعی میکنن همدیگر رو قانع کنن مگه روابط آدما جز اینه
حالتی هست که مرد به زن یا زن به مرد میگه چون من دوست ندارم کار نکن، مسافرت نرو، این لباس رو نپوش این رنگ رژ رو نزن
چون من دوست ندارم دلیله؟ یا اینکه منظورش اینه من بهت اعتماد ندارم و تو عقل و شعور نداری ؟

نرسه. هممون اولین بارمونه که داریم زندگی می‌کنیم و خیلی چیزا رو نمی‌تونیم پیش بینی کنیم. درطول زندگی قطعا هم تصمیم غلط می‌گیریم هم تصمیم درست. ولی اینکه احتمال غلط تصمیم گرفتن من وجود داره به این معناست که دیگه نباید تصمیم بگیرم؟ یا باید یکی دیگه برام تصمیم بگیره؟ (درحالی که اون فرد هم ممکنه غلط برام تصمیم بگیره و نه تنها برتری ای نسبت به خود من نداره، بلکه نسبت به من و زندگیم به اندازه خودم شناخت هم نداره!)
ممکنه
پس ممکنه هم درست تصمیم بگیره
چون داره به قضیه از بیرون نگاه میکنه نه از دید شما
شاید شما ضررهای تصمیمتون رو ندونید چون تعصب باعث کوری میشه
شاید هم اشتباه تصمیم بگیره
ولی اشتباه شما خطراتش بیشتره یا اشتباه اون فرد؟

حس میکنم دارم فیزیک کوانتوم میگم شما ربطش میدید به شیمی آلی
بیخیال زن

کسی مشخص نمی‌کنه ،آدما با هم حرف میزنن احساسشون رو بیان میکنن سعی میکنن همدیگر رو قانع کنن مگه روابط آدما جز اینه
حالتی هست که مرد به زن یا زن به مرد میگه چون من دوست ندارم کار نکن، مسافرت نرو، این لباس رو نپوش این رنگ رژ رو نزن
چون من دوست ندارم دلیله؟ یا اینکه منظورش اینه من بهت اعتماد ندارم و تو عقل و شعور نداری ؟
چون پارتنرت دوست نداره فلان کار رو بکنی و با انجامش باعث میشی اذیت بشه بله بسیار دلیل خوبیه برای انجام ندادنش
اگر میتونی بپذیر
نمیتونی
بشین باهاش حرف بزن و عقیدش رو تغییر بده

• دیسلایک
ممکنه
پس ممکنه هم درست تصمیم بگیره
چون داره به قضیه از بیرون نگاه میکنه نه از دید شما
شاید شما ضررهای تصمیمتون رو ندونید چون تعصب باعث کوری میشه
شاید هم اشتباه تصمیم بگیره
ولی اشتباه شما خطراتش بیشتره یا اشتباه اون فرد؟

حس میکنم دارم فیزیک کوانتوم میگم شما ربطش میدید به شیمی آلی
بیخیال زن
ببین چون تو ممکنه برای زندگی من (به نظر خودت)بهتر از خودم تصمیم بگیری و من یه بزرگسال باشم و قدرت انتخاب و تحلیل رو خیلی وقت پیش ازم نگرفته باشه جامعه، دلیل نمیشه واقعا بتونی یا حقش رو داشته باشی اینکارو کنی. این رو دیگه فکر نمیکردم لازم باشه بهت توضیح بدیم.

فرمودن هر حد و مرزی قابل احترام نیست گفتم بعضی حد و مرز های فمنیسم هم ممکنه قابل احترام نباشن چیز خاصیو مدنظر ندارم ولی با دیسلایکا فهمیدم دوستان میگن هرچی فمنیسم بگه درسته
نمیدونم شایدم من بد برداشت کردم
خب یه مثال بزن آخه، ما داریم با مثال پیش میریم، تو هم بگو مثلا "من با این مرزتون موافق نیستم، قبول دارین؟" اینطوری انگار فقط میخوای یه ایراد بگیری خب.

چون پارتنرت دوست نداره فلان کار رو بکنی و با انجامش باعث میشی اذیت بشه بله بسیار دلیل خوبیه برای انجام ندادنش
اگر میتونی بپذیر
نمیتونی
شما قبل اینکه با کسی بری تو رابطه اینارو باید باهاش مطرح کنی نه بعدش

ادم ازاد رو محدود نکن

ادم شبیه خودت پیدا کن

نمیشه جفتشو باهم داشت

اگر میتونی بپذیر
نمیتونی
خب
تو رابطه قراره بشینن بزنن تو سرو کله هم تا عقایدشون رو تغییر بدن؟
بنظرت این بهتر نیست که اول همدیگه رو بشناسن مرز هاشون رو تعیین کنن و بعد وارد رابطه بشن تا دوطرف از لحاظ روانی زیر فشار نباشن؟

ببین چون تو ممکنه برای زندگی من (به نظر خودت)بهتر از خودم تصمیم بگیری و من یه بزرگسال باشم و قدرت انتخاب و تحلیل رو خیلی وقت پیش ازم نگرفته باشه جامعه، دلیل نمیشه واقعا بتونی یا حقش رو داشته باشی اینکارو کنی. این رو دیگه فکر نمیکردم لازم باشه بهت توضیح بدیم.
اینکه تو ابراز نگرانی کنی و بگی به این دلیل به این دلیل فلان کار رو نکن
فکر نمیکنم دستور دادن به یه نفر باشه
هرکسی هم باشی با هر عقیده ای وقتی یه چیزی رو به حالت دستوری بهت بگن تو هر سایدی باشی مخالفت میکنی و سر لج میوفتی

• دیسلایک
اگر میتونی بپذیر
نمیتونی
دقیقاً منم همین رو میگم اگه بتونه منو قانع کنه چرا اذیت میشه چرا که نه چرا قبول نکنم ولی با منطق

شما قبل اینکه با کسی بری تو رابطه اینارو باید باهاش مطرح کنی نه بعدش

ادم ازاد رو محدود نکن

ادم شبیه خودت پیدا کن

نمیشه جفتشو باهم داشت
خب دیگه میگم همون اوایل اشنایی این بحثارو باید کرد
حرفت درسته
اما اینجا ادمای غیر شبیه به هم دارن باهم بحث میکنن که هیچ دخالتی تو زندگی هم ندارن
بی فایده
مثل بحث با عرزشیه

• دیسلایک
اینکه تو ابراز نگرانی کنی و بگی به این دلیل به این دلیل فلان کار رو نکن
فکر نمیکنم دستور دادن به یه نفر باشه
هرکسی هم باشی با هر عقیده ای وقتی یه چیزی رو به حالت دستوری بهت بگن تو هر سایدی باشی مخالفت میکنی و سر لج میوفتی
دقیقا همین دیگه، اگه در حد توصیه بمونه که قابل تحمله، وقتی بخواد زور بشه یا مکررا هی تذکر تذکر تذکر رو چیزی که میدونی عقیده منه و نمیخوام تغییرش بدم یا تهدید خب چیزی جز اجباره؟

خب دیگه میگم همون اوایل اشنایی این بحثارو باید کرد
حرفت درسته
اما اینجا ادمای غیر شبیه به هم دارن باهم بحث میکنن که هیچ دخالتی تو زندگی هم ندارن
بی فایده
مثل بحث با عرزشیه
بحث اینه وقتی این حرفارو قبل رابطه بکنی

به احتمال ۹۹ درصد ریجکت میشی، زنی در کار نخواهد بود.

خب
تو رابطه قراره بشینن بزنن تو سرو کله هم تا عقایدشون رو تغییر بدن؟
بنظرت این بهتر نیست که اول همدیگه رو بشناسن مرز هاشون رو تعیین کنن و بعد وارد رابطه بشن تا دوطرف از لحاظ روانی زیر فشار نباشن؟
به سینا هم همینو گفتم
اشناییو پس گذاشتن برای چی

دقیقا همین دیگه، اگه در حد توصیه بمونه که قابل تحمله، وقتی بخواد زور بشه یا مکررا هی تذکر تذکر تذکر رو چیزی که میدونی عقیده منه و نمیخوام تغییرش بدم یا تهدید خب چیزی جز اجباره؟
طلاق رو برا اینجا گذاشتن

Back
بالا