- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- تهران
ببینید اولین نکته اینه که باید تمرین حل کنید. آموزش ببینید و تمرین حل کنید.بچه ها من یه مشکلی با درس خوندن تو دوران دانشجویی دارم
یه جوری ـه که مثل دوران دبیرستان و کنکور راحت نیست از فلان انتشارات کتاب بگیری،آموزش های رایگان و غیررایگان خیلی فراوان و در دسترس باشن. یعنی اونا یه جورایی محدود بودن انگار.
من الان تو احتمال1 گیر کردم. فقط فرادرس رو میشناسم اما نیاز دارم که کتاب بخونم و نمیخوام فیلم ببینم. کتاب خوب نمی شناسم،کتابخونه هم در دسترسم نیست. از طرفی استادمون فقط پی دی اف میده و سوال جواب نمیده و من بلد نیستم برای این درس باید چیکار کنم.
میگی نمیخوای فیلم ببینی ولی در هر حال من دوتا سری فیلم بهت پیشنهاد میکنم که خوبن.شماره یک بیشتر توصیه میشه. اون مباحثی که حس میکنی درکش سخته از رو فیلم ببینی احتمالا کمک کننده هست.( با سرعت دو ببین چون استادش یکم کند درس میده)
یک
دو
کتاب مبانی احتمال شلدون راس که حلالمسایل هم داره یک کتاب کلاسیک و خوبیه. فکر کنم pdfاش هم باشه توی نت.
یه نکته دیگه هم اینه که هرکسی تو یادگیری دروس مختلف یه سرعتی داره، اگر میبینی دیر یاد میگیری یا نمیفهمی اصلا مشکلی نیست، تمرین حل کن تمرین حل کن تلاش کن و و و.

آخرین ویرایش: