پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
تو رو خدا حداقل یه نفر پیدا بشه اطلاعات بده

اگه خودش اطلاعات نداشت یه نفر دیگه رو معرفی کنه بهم یا سایت بده خودم بخونم واقعا اصلا سخته تحقیق کردن راجع به اینا ...
من از اول دبیرستان اصلا به پزشکی و دندون و دامپزشکی فکر نمیکردم نه به خاطر سختی قبول شدنش به خاطر اینکه علاقم چیزای دیگه ای بود. تو پژوهشی زیست تو دو سه سال اول دبیرستان کلا طرز فکرم عوض شده بود الانم اصلا نمیتونم کاریش کنم. رتبم افتضاح شده، یعنی تو رنج همترازای قلمچی خودم بدترین رتبه رو دارم فکر کنم خودم اصلا فکرش رو نمیکردم اینقدر بد بشه رتبم البته از اولش دنبال رتبه ی خوب هم نبودم چون دنبال اون رشته ها نبودم ولی خودم دقیق نمیدونم دنبال چیم.
بهترین رشته های تحقیقاتی پژوهشی تو ایران چیا هستن؟ شرایط قبولیشون تو دانشگاه های سراسری تهران چیا هست؟ اصلا میشه با اون رشته ها تو ایران و دانشگاه تحقیق کرد و مقاله داد؟ و اگر آدم بتونه واقعا وقت بذاره رو پروژه هاش و کار خوبی بیرون بده به محقق شدن تو خارج از کشور هم فکر کنه؟ من فانتزیم اینه که برم خارج از کشور و هر سال پروژه ی جدید بردارم و پشت سر هم تحقیق و آزمایش داشته باشم پولش هم مهم نیست فقط در این حد که مینیمم زندگی معمولی تامین باشه و هزینه تحقیقات رو هم بشه بهش چشم داشت. چه جوری بگم، مستند زیاد دیدید فکر کنم؟ مثلا گروه های جانورشناسی که میرن قطب جنوب روی زندگی اجتماعی پنگوئن ها کار میکنن!کل زندگیشون تقریبا میشه همین...
حالا نه جانور شناسی این رو فقط چون مثال تو چشمی بود گفتم.
مثلا بیولوژی، میکروبیولوژی، ژنتیک، سلولی مولکولی و ... اصلا راجع به اینا چیز زیادی نمیدونم، چه قبولیش چه شرایطش تو ایران چه امکان فکر کردن به اون چیزی که بالا گفتم. چیزی که خیلی مرددم میکنه اینه که اصلا تا حالا کسی تو ایران بوده این رشته ها رو بخونه و بعدش تو کار خودش تو همون رشته بشه یه آدم موفق؟
خواهش میکنم حتی کوچکترین اطلاعاتی دارید بگید
هر چی که هست. اگه ادمی میشناسید خصوصی معرفی کنید.
ممنون
بعدا نوشت:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,104534.15.html
این تاپیک رو هم دارم میخونم البته ولی باز اطلاعات بیشتر میخوام...