- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
برا قلمچی بهتره چون دیتاهاش بیشترهنرم افزار انتخاب رشته گزینه دو چطوره؟
برا قلمچی بهتره چون دیتاهاش بیشترهنرم افزار انتخاب رشته گزینه دو چطوره؟
سهمیه هیئت علمی سال پیش ک میخواستم استفاده کنم برداشته شده بود امسال هست؟با همین نود درصدم شانس پذیرش داره؟
البته سهمیه هیئت علمی هم داره ولی مثل اینکه از هردوش نمیتونه استفاده کنه.
من بین این ها علوم آزمایشگاهی رو انتخاب کردم و رتبم ب رشته های ب اصطلاح بهتر میخورد من برای رشته های دبیری یا هوشبری و اتاق عمل در نهایت آینده خاصی ندیدم جای پیشرفت خاصی رو ندیدم ولی در علوم آزمایشگاه اگر پی اچ دی یکی از گرایش های ارشد رو بگیری میتونی مسئول فنی بشی و پروانه تاسیس ازمایشگاه بهت میدن(ولللللللیییییی مسئول فنی فقط بخشی ک پی اچ دی داری رو میتونی البته بگیری )ک دوره فلوشیپ رو هم بگذرونی میتونی مسئول فنی کل ازمایشگاه بشی و اگر ارشد و پی اچ دی ژنتیک انسانی بخونی میتونی یک آزمایشگاه ژنتیک تاسیس کنی و ب عنوان یک متخصص ژنتیک فعالیت کنی..و برای من خیلی رشته قشنگی هست و کلا تصور قبل کنکور نسبت به رشته ها خیلی ب نظرم الکی هست من از وقتی رفتم آزمایشگاه تازه دید پیدا کردم و خیلی خوش حالم از انتخابم....در کل خیلی شاید به این رشته و کارش امیدی نباشه اما اگر حرفه و اشتیاق داشته باشی خیلی خوب هم براش کار هست من الان مدرک پذیرش و تصدی آزمایشگاه رو ترم سه ، توی آزمایشگاه با کارآموزی گرفتم و میتونم برم سر کارسلام بچهها
من بین پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، آزمایشگاه و دبیری (زیست و شیمی) گیر کردم
از حیث علاقه باید بگم همهشون رو دوست دارم (و به خاطر همین هم گیر کردم)
اگه اطلاعاتی راجع به سختی رشته، بازار کار، درآمد و... دارین، لطفا بگین^^
کلا جدای از علاقه و به صورتی ک انتخاب رشته میکنن 😑پزشکی و دندون و داروی تعهدی و آزاد رشته های فیزیو تراپی و بینایی سنجی و دبیری ها زیست و شیمیبچه ها با ۴۱۰۰ منطقه دو و ۹۰۰۰ کشوری تو چه رنج رشته هایی باید دنبال انتخاب رشته بود و راجع بهشون بررسی کرد ؟
می خوام ایده بهتری راجع به وضعیت الان دوستم داشته باشم و شاید بتونم به خودشم ایده بدم تا بهتر بتونه انتخاب رشته کنه، و دوست هم نداره پشت کنکور بمونه.
تبریز اگر ترک نیستی مشکل خواهی داشت ولی خب دانشگاه خیلی خوبیهسلام☄
برای تجربی
به غیر از تهران و شیراز و اصفهان، دیگه چه شهر هایی امکانات آموزشی خوبی دارن؟ واسه اولویت انتخاب رشته میخوام. تو ذهنم تبریز و رشت هست ولی بازم مطمئن نیستم.
به جز اهواز و مشهد.
پارسال یه مدتی می گفتن نیست بعد یه مدت گفتن هست.سهمیه هیئت علمی سال پیش ک میخواستم استفاده کنم برداشته شده بود امسال هست؟
واسه دکترای پیوسته ش که ۸ سال هست و فقط ۱۰ نفر می گیرن و تازه از هر دو رشته ی ریاضی و تجربی هم می گیرنکسی رو میشناسید که بیوتکنولوژی خونده باشه و بتونه یکم به من راهنمایی کنه؟^^
این رو هم راجع به تبریز قبول ندارم اصلاً.تبریز اگر ترک نیستی مشکل خواهی داشت ولی خب دانشگاه خیلی خوبیه
علوم پزشکی همدان
کرمانشاه

میخوام از لیسانسش برم🚶♀️واسه دکترای پیوسته ش که ۸ سال هست و فقط ۱۰ نفر می گیرن و تازه از هر دو رشته ی ریاضی و تجربی هم می گیرن
مصاحبه و اینام داره
و خلاصه اگر رتبه زیر ۵۰۰ نیست بهش فکر نکن
دوره های شهریهپرداز چطور؟ از وضعیت اونا اطلاعی دارین؟بچهها یه چیزی راجع به دانشگاه آزاد و پردیس بگم ..
شهریهی آزاد ۶۰ ٪ شهریهی پردیس ه، ولی مثلاً پردیس هم با اینکه هیئتامنایی ه ولی شهریهش مشخص و ثابت ه. مثلاً شهریهی ورودی ۹۴ تا آخر اینترنی با شهریهی ورودی ۹۵ متفاوت ه و مطابق دفترچهی اون سال ه. و اینکه اکثر دانشگاهها حقوق اینترنی بچههای پردیس رو از شهریه کم میکنند. ولی دانشگاه آزاد رِنج قیمت مشخصی نداره و طبق تجربه بخشنامههاش خلقالساعه هست و شهریهی اینترنیش هم زیاده و عملاً برابر محسوب میشه. در کل اگه به خاطر هزینه، دانشگاه آزاد اولویت ه اما پردیس نه، اینا رو بدونید و قبلش هم از دانشگاههای مدنظر پیگیر وضعیت شهریه و .. بشید. پردیس بهتر از آزاد و تعهدی ه در کل .. البته باز شهر به شهر مختلف ه..
تا جایی که من میدونم ظرفیت مازاد و پردیس یکی ه کاملاً، فقط پردیسها اسماً/قبلاً دانشکده جدا داشتند و الان ادغام شدهاند و ظرفیت مازاد یا همون شهریهپرداز درواقع همون ظرفیت مازاد بر ظرفیت روزانه هست.دوره های شهریهپرداز چطور؟ از وضعیت اونا اطلاعی دارین؟
شیمی کاربردی رو میدونم که از گرایشات دکترایش شیمی دارویی هست که وارد دانشکده داروسازی میشی و اگه جذب هیئت علمی بشی برای رشتهی داروسازی تدریس خواهی کرد. عموماً قبولی در ارشد و دکترای علوم پزشکی به خاطر ظرفیت کم و رقابت زیادش کمی سخته.بچه ها من نمیدونم اینو باید اینجا بپرسم یا توی انتخاب رشته ریاضی ولی میشه در مورد رشته های شیمی محض یا شیمی کاربردی هم توضیح بدید لطفا؟؟
عزیزان بین پزشکی بهشتی ایران و مشهد کدومش الویت داره؟ خودمم مشهدیم
من اطرافیانم خیلی پزشکی خوندند و میخونن. از داداشم گرفته تا دوستای صمیمی. بعضیا سر انتخاب رشته، تصمیم میگیرند که دانشگاه شهر خودشون یا شهر نزدیکشون بخونند و تهران نرن. یک زمانی شاید خودمم موافق این حرکت بودم که پزشکی طولانیه و دوری از خانواده سخته و بهمانه. ولی با صحبت هایی که کردم با دوستام، میتونم بگم از دست دادن تهران (یعنی دانشگاه های بهشتی - تهران - ایران) حرکت معقولی نیست مگر خیلی مشکلات جدی ای داشته باشید سر دوری. واقعیت اینه که شهر تهران تفاوت فاحشی داره با بقیه شهرها. تقریبا همه امکانات تو تهران متمرکز شده. این سر خیلی چیزها خودشو نشون میده. مراکز آموزشی و تحقیقاتی و آزمایشگاه ها و ... که تو تهران هست هیچ جا نیست. جو شهر تهران خیلی بهتر از بقیه جاهاست. فضای پیشرفت خیلی بیشتر فراهمه. اطرافیانتون تلاشگرتر و پرانگیزه تر هستند. حالا شاید یکی هیچ استفاده ای از اینها نکنه ولی خب فراهم بودنشون مهمه. در بدترین حالت اینه که میبینید تهران نمیتونید بمونید، انتقالی میگیرید شهر نزدیک تر. ولی برعکس این تقریبا ممکن نیست.