به نقل از z :سلام...من رتبم 2029 شده تو منطقه..به نظر خودم رتبه ی خیلی خوبیه چون من زیاد نخونده بودم...اگه یه سال بخوام بمونم سال بعد چن درصد ممکنه بدتر بشه؟ چون الان انگیزه واسه خوندن دارم اما نمیدونم بعدا چه چیزی ممکنه پیش بیاد....
یک سوال دیگه اینکه فرمودین میشه تو ارشد جبران کرد...کنکور ارشد سخت تر نیست از کنکوری که الان دادیم؟
برق طیف وسیعی از کاربردها رو داره و جای کار زیاد داره. تا حدود زیادی هم تکنولوژیک هست. حوزههای مخابرات و ارتباطات باسیم و بیسیم و فیبرنوری از تلفن داخلی یک شرکت گرفته تا ارتباطات ماهواره ای. حوزه قدرت که با تولید و انتقال و توزیع انرژی سروکار داره و از کنتور برق خونه شروع میشه تا شبکه های برق سراسری کشور و تبادل برق با کشورهای دیگه. حوزه الکترونیکش که با طراحی مدارات کوچیک سروکار داره و از این تابلوهای LED ثانیه شمار چراغ راهنمایی و مدار گوشی موبایل و ... تا مدارهای خفن ابرکامپیوتر و ماهواره ها و .... گرایش کنترلش هم تو وظیفه کنترتل متغیرها با سیستم های برقی رو داره. مثلا سیستم کنترل دمای اتاق ٬ یک سیستم ماشین آلات یک کارخونه یا سیستم کنترل موشک.به نقل از sssss :می شه یکی راجع به رشته ی برق توضیح بده؟
چرا این رشته این قدر طرفدار داره؟ رشته ی قشنگی داره؟ یا شغلش می تونه خیلی درآمدزا باشه؟
پیشنهاد من : بزن اقتصاد دانشگاه تهران یا بهشتی یا علامه طباطبایی. هم تهران بمون هم رشته خوب بخون هم دانشگاه خوب.به نقل از negi :کسی میدونه با 6500 چه غلطی میشه کرد؟

به نقل از madam :سلام
اگه میشه به منم در این زمینه کمک کنین
من 9000 شدم.منطقه 2. نمره ام 8570 شده . آزاد امکان قبولی دارم؟(به ترتیب علاقه ام دندون -دارو-پزشکی)![]()
زبانم متوسط رو به پایینه! چقد تو قبولی بین الملل تاثیر داره؟ :-ss
من لیسانسمو گرفتم و دوباره کنکور دادمو سه چهار ماه خوندم لطفا به رتبه ام نخندین
مرسی اگه کمکم کنین با حرفاتون![]()

به نقل از madam :یکی جواب ما رو هم میداد خوب بوداااااااااااااااا![]()

به نقل از z :کسی میدونه تو رشته ی مهندسی مواد کدوم گرایشش بهتر و جذاب تره و به نانو بیشتر ربط داره؟ گرایش سرامیکش خوبه؟

به نقل از negi :کسی میدونه با 6500 چه غلطی میشه کرد؟