• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام،
اگه رشته رو انتخاب کرده باشیم (مهندسی کامپیوتر) نیازی هست تحقیق خاصی انجام بدیم؟ (ترتیب بر اساس شهرت دانشگاه ها، و خب می‌دونم رتبم در حدی نیست که هر دانشگاهی بخوام قبول بشم)

سلام،
اگه رشته رو انتخاب کرده باشیم (مهندسی کامپیوتر) نیازی هست تحقیق خاصی انجام بدیم؟ (ترتیب بر اساس شهرت دانشگاه ها، و خب می‌دونم رتبم در حدی نیست که هر دانشگاهی بخوام قبول بشم)
بنظر من نیازه که راجب بقیه رشته ها تحقیق کنی و مطمئن شی که انتخابت درسته.
همینجور راجب دانشگاه هایی ک احتمال قبولی داری تو این رشته با دانشجوها شون یه صحبتی بکنی بد نیست

سلام،
انتخاب رشته تو شرایط متوسط سخت ترین کاره. یعنی جاهای خفن رو که همه میدونن خوبن قبول نمیشی ولی از طرفی اونقدر هم رتبت پرت نیست که هیچ حق انتخابی نداشته باشی. اینطوری خیلی مهمه خیلی تحقیق کنی. خیلی خیلی باید تحقیق کنی. راجع به همه رشته ها و دانشگاه های.

آزادسازی مدرک از طریق اداره کار هم حقیقتش اینقدر زمان‌بر هست که برای کسی که می‌خواد سریع اپلای کنه نمی‌صرفه صبر کنه.
برای دخترا و پسرایی که سربازی ندارن بهترین راه آزادسازی مدرک از طریق کاریابیه و حدودن یه سال طول میکشه و شما هم کار خاصی انجام نمیدی. چون بعد فارغ‌التحصیلی پروسه اپلای هم تقریبن همون اندازه طول میکشه

بچه ها الان مهندسی کامپیوتر انتخابش رو ناحیه ای کردن و برق رو قطبی یعنی شانس من که مثلا همدانم برای خوندن اینا تو تهران کمتر شده ؟ : (

بچه ها الان مهندسی کامپیوتر انتخابش رو ناحیه ای کردن و برق رو قطبی یعنی شانس من که مثلا همدانم برای خوندن اینا تو تهران کمتر شده ؟ : (
من الان سرچ کردم و دیدم که شما ناحیه ۶ هستین و تهران ناحیه ۱
طبیعتا دانشگاهای تهران اولویتشون بدای ناحیه ۱ عه یعنی فکر کنم ۶۰ درصد مال اوناست و ۴۰ درصد مال ما
راجب قطب هم همینه
+ تهران قطب ۱ عه و شما قطب ۳

برق پارسالم قطبی بود
یکی میشه این گزینش کشوری رو توضیح بده یا حداقل بگه کجای دفترچه توضیح داده؟

من الان سرچ کردم و دیدم که شما ناحیه ۶ هستین و تهران ناحیه ۱
طبیعتا دانشگاهای تهران اولویتشون بدای ناحیه ۱ عه یعنی فکر کنم ۶۰ درصد مال اوناست و ۴۰ درصد مال ما
راجب قطب هم همینه
+ تهران قطب ۱ عه و شما قطب ۳
صفحه 28 نوشته كه چهل درصد بعد از كسر سهميه ايثار گران به داوطلبان آزاد داده ميشه.

سلام،
دانشگاه خودش که خب خیلی مهمه.
اون شهری که میرید رو هم حتما در نظر بگیرید، شرایط خوابگاه و اینکه شرایط اجازه خونه و این داستانا چه جوری هست. فاصله اش تا خونه خودتون اگه براتون مهمه.

برق پارسالم قطبی بود
یکی میشه این گزینش کشوری رو توضیح بده یا حداقل بگه کجای دفترچه توضیح داده؟
فکر کنم اینجوری باشه که دیگه اون 80 یا 60 درصد ظرفیت کدرشته برای بومی های اون منطقه نیست و از همه جای کشور شانس همه برای قبولی تو اون کد رشته یکیه.

صفحه 28 نوشته كه چهل درصد بعد از كسر سهميه ايثار گران به داوطلبان آزاد داده ميشه.
مگه چقدر سهمه ایثارگران هست از اون ۴۰ درصد تو ناحیه ۱:؟

۲۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۲۵ درصدی‌ها
۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۵ درصدی‌ها
قشنگه، نه؟ = )))

۲۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۲۵ درصدی‌ها
۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۵ درصدی‌ها
قشنگه، نه؟ = )))
اولین برخورد جدی جوان ایرانی با بی عدالتی در جمهوری اسلامی، سهمیه های کنکوره. قشنگ حساب کار دستتون میاد :))

اولین برخورد جدی جوان ایرانی با بی عدالتی در جمهوری اسلامی، سهمیه های کنکوره. قشنگ حساب کار دستتون میاد :))
نمی‌دونی چه رفتاری داشته باشی!
اصلا یه حس دردناک وحشناک و داغونیه...
توی دانشگاه بری هم که دیگه گل و بلبله...

+آزاد و پردیسشون هم رایگانه👩🏻‍🦯

حالا کجاشو دیدی. جمهوری اسلامی سورپرایزهای بیشتری داره براتون :))

• لایک
امتیازات: ili

باز اینکه شهریشون رایگان باشه خیلی عادلانه تر از اینه که سهمیه تو رتبه ها داشته باشن واقعا برام غیر قابل درکه این موضوع سهمیه که چرا باید حق دیگران خورده بشه که مثلا برای یکی احقاق حق بشه ؟

باز اینکه شهریشون رایگان باشه خیلی عادلانه تر از اینه که سهمیه تو رتبه ها داشته باشن واقعا برام غیر قابل درکه این موضوع سهمیه که چرا باید حق دیگران خورده بشه که مثلا برای یکی احقاق حق بشه ؟
در هر صورت عادلانه نیست...
عدالت؟! :)

آقا من الان زنگ زدم به یکی از اشنایانمون که مکانیک کبیر می خوند گفت که اصلا الان خودتو جدی نگیر:‌‌)))
گفت فکر می کنی ریسرچ اینا دوست داری یا نمی دونم فلان چیزو دوست داری اینجا تا فوق لیسانس قریب به ۸۰ درصد هنوز نفهمیدن چی می خوان و هنوز نمی دونن اصلا واسه چی دانشگاه=‌))
خلاصه اینقدر تعصب به خرج ندین که 《وای من کامپیوتر تهران/شریف می خوام حتما اگر نیارم فلانم 》 ایده ال های ذهنی تون تا وقتی واقعا با واقعیت روبرو نشید گمراهتون می کنه

من حقيقتا درست نفهميدم.
ولي فكركنم سهميه ايثارگرانو ازسهميه داوطلباي آزاد برمي دارن نه سهميه بومي.يعني من برداشتم از جملش اين بود.

• لایک
امتیازات: ili
Back
بالا