نظرتون چیه یه سال بمونم دانشگاه نرم بتونم درس بخونم واسه کنکور؟
این تصمیم خیلی به خود فرد ارتباط داره و اینکه پایه دوران کارشناسیش چقدر باشه چقدر واحد براش مونده باشه و ...
برای من خیلی سخت بود که یه سال از عمرم برای ارشدی که خودش 2 تا 2.5 سال هستش وقت بذارم.
بنظرم اگه آدم تعداد واحدها و کارهای جانبیش تو سال آخر خیلی نفسگیر نباشه بهتره که پشت کنکور نمونه این فکر که یه سال پشت کنکور ارشد بمونم برای افراد زیادی میاد و بعد از پذیرشش یه حس تنبلی هم میاره.
من شاید اگه پشت کنکور میموندم دانشگاه بهتری هم قبول میشدم ولی یه سال هزینه کردن براش بنظرم گرون هست و از طرفی دیگه نگاه کن که این کارت ریسکه هر سال سنجش یه قانون جدیدی برای خودش میاره و شاید سال آینده منابع رو عوض کرد یا نحوه سوال دادن و ... درسته برای همه این تغییرات یکسانه ولی ممکنه این تغییرات باعث بشه که انرژی خیلی بیشتری برای این آزمون بذاری.
به طور خلاصه همچنان کلی وقتداری و سعی کن برای ارشدت با تمام قوا بخونی و چیزهای اضافی زندگیت رو حذف کن به عنوان مثال اگه مدیر داخلی اینجا بودن وقت زیادی ازت میبره بذارش کنار تابستون تجربه مدیریتت تکرار کن و ... از الان زوده واسه تسلیم شدن و کنکور چیز خیلی گندهای نیست. راحت براش بخون اینکه یه سال براش بمونم یا نه برای زمانیه که تو کنکورت دادی ونتیجه مطلوب نیومده حالا موندی که یه سال براش بمونی یا بری پی کار نه الان که فرصت خیلی خوبی داری مستقیم ارشدت ادامه بدی.
برای ارشد برق، دقیقا از چه زمانی باید کنکوری خوندن رو شروع کرد؟
مثلا من الان مدار 1 دارم، باید از الان کنکوری بخونم؟
کنکور ارشد با کارشناسی تفاوت زیادی داره شما اگه اشراف به مسائل داشته باشی واسه زمانی که میخوای کنکور بدی هم راحت میتونی خودت راهحلهایی که سریع به جواب برسی بدی و کنکوری خوندن یا درس دانشگاه خوندن دو چیز متفاوت نیستند.
بیا سوالت رو اینطوری اصلاح کنم آیا از الان درسهای دانشگاه وقت زیادی براشون بذارم و کتاب بخونم یا اینکه جزوه استاد پیش برم و تعدادی سوال حل کنم و درس رو بگذرونم؟
پاسخش به انرژی خودت ربط داره که چطور میخوای دوران کارشناسیت رو تجربه کنی. کتابهای کنکوری به اون صورت مطالب رو تستی بیان نمیکنند و خوندنشون موقع کارشناسی خیلی هم خوبه و بهت دید میده. مثلاً درس مدار 1 رو بخوام برات مثال بزنم یه جبهدار داریم و یه کارو زرگر که جبهدار رفرنسه و کارو زرگر کنکوری محسوب میشه.
جبهدار کلی مسائل رو میگه و قصد آموزش از صفر داره موضوعهای حاشیهای هم میپردازه و گاهی مسائل خیلی سختی مطرح میکنه که باید بشینی کلی محاسبه کنی.
کارو زرگر یه مقدار اطّلاعات پیشزمینه از شما انتظار داره و خیلی شیواتر توضیح داده و مسائلی که مربوط کرده میشه همونطور محاسباتی حل کرد یا اینکه با اشرافی که به مدار داری سریع حلشون کنی.
بنظرم حالتایده عالش اینه که ابتدا درس رو سر کلاس متوجه بشی (و حالا یا با مرور جزوه استاد) و بعدش برای تکمیل کارو زرگر بخونی و ازش مسئله حل کنی چون در دانشگاه به عنوان تمرین مسائل محاسباتی بهت به مقدار کافی داده میشه و برای تمرین بیشتر دیگه جبهدار نیاز نیست. باز میگم اگه اشراف داشته باشی خودت میتونی مسائل رو سریع حل کنی همونطور که گاهی مسائل رو سریعتر از راهحل پیشنهادی کارو زرگر حل میکردم یا قبل از بیان نکتهای خودم بهش رسیده بودم.
و اینکه استادهاتون یه مقدار از سوالهای امتحانشون سوالهای کنکور یا ارشد همون سال هستش پس مرز درس دانشگاه و کنکور باریکه.