- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امام رضا (ع)
- شهر
- لاهیجان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- رشته دانشگاه
- دامپزشکی
ببین کتاب IQ رو کار کردی؟ سبک سوالهای ماز مثل همونه یکم سخت تر بعد مثلا من یادمه دو سه بار 52 ، 3 اینا زدم رتبه م شده بود 300،400 کشور، از خوشحالی به هرکی میرسیدم میگفتم 50 زدم کلا اینطوریه که درصد بالا گرفتن ازش سخته و این باعث میشه درست بخونی، امااااا این فقط برای چند تا آزمون اول جواب میده ها! من یادمه پارسال با همین کارای مازوخیسمی ((: اوایل سال خیلی فعال بودم و خیلی خوب میرفتم جلو، کم کم نا امید شدم و اصلا دیگه وا دادم تقریبا! فقط میخوندم که تموم شه! در واقع چیزایی که الآن دارم بهت میگم تجربه های پارسالمن که جلوی موفقیت رو گرفتن
من نمیدونم تو اخلاقات چطوریه اما اگر فکر میکنی اینا جواب میدن خب امتحان کن ولی من اصلا توصیه شون نمیکنم ((: یا میخوای امتحان کن به محض اینکه فهمیدی داری نا امید میشی و اینا بذارشون کنار.
+ مشاور داشتن هم چیز خوبیه. من نداشتم پارسال و سخت پشیمانم "-: یه اپلیکیشن هم هست به اسم تیک، مال دانشجوهای پزشکی تهرانه، اونم خوبه دانلودش کن خواستی. مطالب مشاوره ای میذارن، رفع اشکال میکنن اگه خواستی میتونی از همونجا هم مشاور انتخاب کنی ( هیچ نسبتی هم باهاشون ندارم بعد کنکور با اپشون آشنا شدم دیدم خیلی خوبه و سوختم -___-)
من نمیدونم تو اخلاقات چطوریه اما اگر فکر میکنی اینا جواب میدن خب امتحان کن ولی من اصلا توصیه شون نمیکنم ((: یا میخوای امتحان کن به محض اینکه فهمیدی داری نا امید میشی و اینا بذارشون کنار.
+ مشاور داشتن هم چیز خوبیه. من نداشتم پارسال و سخت پشیمانم "-: یه اپلیکیشن هم هست به اسم تیک، مال دانشجوهای پزشکی تهرانه، اونم خوبه دانلودش کن خواستی. مطالب مشاوره ای میذارن، رفع اشکال میکنن اگه خواستی میتونی از همونجا هم مشاور انتخاب کنی ( هیچ نسبتی هم باهاشون ندارم بعد کنکور با اپشون آشنا شدم دیدم خیلی خوبه و سوختم -___-)
ماز کیفیتش چطوره؟ آرامش شرکت کردی توش؟راضی بودی?-:
ممنونم((: هیچ وقت فکر میکردی مازوخیـسمات بدردِ یکی بخوره؟"-:
@nils @اُمـــــــیـــــــــد :) مرسی از جفتتون ولی قلم چی هم حتی رویِ من بی اثره چون از پنجم دبستان دارم آزمون میدم.ینی کاملا ریلکس شدم باش و عضوی از زندگیم شده-.-