• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
بچه ها کسی هست بتونه پشتیبان یه تجربی بشه که سال سومشه کنکور میده؟؟؟
سمپادیه ولی تو.سایت نیست
اگر کسی پیداشد بهش میگم بیاد تو سایت
خییییییلی لطف میکنید اگر بیاین... چون فعلا فقط از من کمک خواسته، منم اصلا از تجربی سردرنمیارم:/
از تاپیک پشتیبانی کنکور۹۷ استفاده کنید

یک برنامه درسی خوب میخام
سلام. برنامه درسی خوب رو که کسی نمیتونه بهتون بده. خودتون باید یه برنامه درسی بنویسید که برای شما خوب باشه. مثلا الان برنامه درسی رتبه یک سال قبل رو به هر کسی بدن نمیتونه اجراش کنه.اون برنام برای اون شخص خوب بوده. شما باید یاد بگیرید چه ویژگی هایی رو تو نوشتن برنامه رعایت کنید و در ضمن باید شرایط الآنتون رو هم در نظر بگیرید. اینکه الان چه قدر درس میخونید و حتی هدفتون چیه.
بهد میتونید تهداد واحد های مطالعه درسی که میتونید در طول هفته بخونید و زمان هر واحد درسی و استراحت بینش رو تعیین کنید و با توجه به ضریب هر درس تو کنکور و ضعف یا قدرتتون تو درس های مختلف، یه برنامه خوب برای خودتون درنظر بگیرید.
هر کسی هم اومد رو کاغذ نوشت یه برنامه داد دستتون گفت برو اینو اچرا کن یا کلاهبرداره یا کسیه که خودش مثلا با برنامه خودش نتیجه گرفته و داره برنام خودشو بهتون پیشنهاد میده که به دردتون نمیخوره، چون شما اون آدم نیستید.

یکم از شرایطش بگو چرا ۳ سال پشت کنکور مونده وهدفش از کنکور دادن چ رشته ایه؟
والا زمان ما که مدرسه آنقدر بهم ریخته بود که نمیتونم توصیف کنم اصلا نه مشاور داشتیم نه برنامه ریزی... سالها بعد م که کنکور داده یکی از بچه های پزشکی فک کنم مشاورش بوده رتبه شم بهتر شده ولی دندون میخواسته نیورده... بعد از اون م با سرکوفت خانواده و اینا دچار یه رخوت و سستی عه همه ش... 95م نخونده رفته تقریبا
درکل مشکل ش اراده و پایبندی به برنامه ست
امسال م که سال اخره استرس داره ولی برنامه ریزی درست بلد نیست...

من مدرسه م کلا تعطیله، میخواستم فقط با برنامه قلمچی پیش برم که یکم مشکل پیدا کردم بیشتر برای ریاضی و عربی و کمتر برای زبان و ادبیات. تصمیم گرفتم ریاضی و عربی و زبان رو جدای از برنامه ی قلمچی بخونم، کتاب جامع هارو از اولش شروع کنم بخونم برای این سه تا، برای ادبیات هم لغت و تاریخو با قلمچی پیش برم بقیشو همینطوری از اول شروع کنم بخونم.
الان اینکار اوکیه یا نه؟ بنظر خودم اوکیه چون با برنامه قلمچی همش گیجم و پایه م ضعیفه نمیتونم اون بخشارو بخونمو... فک میکنم اگه بخوام رو برنامه قلمچی بمونم تا اخرشم همینطوری گیجمو هیچی نفهمیدم، ولی با این برنامه خودم ترازم کم میشه تو قلمچی چون این چارتا درسو با بودجه ازمون نخوندم ولی عوضش چیزایی که خوندمو فهمیدم.

من مدرسه م کلا تعطیله، میخواستم فقط با برنامه قلمچی پیش برم که یکم مشکل پیدا کردم بیشتر برای ریاضی و عربی و کمتر برای زبان و ادبیات. تصمیم گرفتم ریاضی و عربی و زبان رو جدای از برنامه ی قلمچی بخونم، کتاب جامع هارو از اولش شروع کنم بخونم برای این سه تا، برای ادبیات هم لغت و تاریخو با قلمچی پیش برم بقیشو همینطوری از اول شروع کنم بخونم.
الان اینکار اوکیه یا نه؟ بنظر خودم اوکیه چون با برنامه قلمچی همش گیجم و پایه م ضعیفه نمیتونم اون بخشارو بخونمو... فک میکنم اگه بخوام رو برنامه قلمچی بمونم تا اخرشم همینطوری گیجمو هیچی نفهمیدم، ولی با این برنامه خودم ترازم کم میشه تو قلمچی چون این چارتا درسو با بودجه ازمون نخوندم ولی عوضش چیزایی که خوندمو فهمیدم.
سلام.
زبان قلمچی که یه جایی میرسه سرعت اضافه شدن مباحث جدیدش به صفر میل میکنه! یعنی خیلی تند نمیگه البته اونقدری هم مطلب نداره. یعنی تو دوهقته مثلا یه درس زبان پیش خیلی کمه. سعی کن با قلمچی بخونی.
برای ریاضی و بقیه درس ها هم میتونی خودت بخونی، ولی نه به این معنی که شل بگیری. برنامه قلمچی مخصوصا هفته منتهی به آزمون خیلی سخت میشه برسونی خودتو، ولی همون باعث میشه از همه وقتت استفاده درست کنی و الکی نگذره زمانت.

کسی هست فردا سنجش.بده؟

اینجا کسی هست که تا حالا پشتیبان(مشاور) بچه های پشت کنکوری بوده باشه؟:-"
اگه هست پ.خ بده لطفاً... یا بگه من پ.خ بدم :‌))
یه سوال مهم دارم :-‌<

اینجا کسی هست که تا حالا پشتیبان(مشاور) بچه های پشت کنکوری بوده باشه؟:-"
اگه هست پ.خ بده لطفاً... یا بگه من پ.خ بدم :‌))
یه سوال مهم دارم :-‌<
امسال دو تا از شاگردام پشت کنکوری ان
بفرمایید....

سلام من هردفعه که ازمون مثلثات داره خوبش می کنم مثلثاتمو میگم:)) بعد دوباره افت می کنه چی کنم

سلام من هردفعه که ازمون مثلثات داره خوبش می کنم مثلثاتمو میگم:)) بعد دوباره افت می کنه چی کنم
این طبیعیه که شما نمیتونید یه درسی رو تو بالاترین میزان آمادگی نگهش دارید. مثلا وقتی شما یه درسی رو تو مدرسه میخونید، میرید اون درس رو کار میکنید یه مدت تست میزنید نکاتش رو یاد میگیرید. اون موقع به آمادگی صد درصد خودتون تو اون درس میرسید. وقتی رفتید درس بعدی، طبیعتا آمادگیتون میاد پایین. مثلا هفتاد درصد. حالا اولا شما نباید بذارید از اون هفتاد دیگه کمتر شه. تلاش هم نکنید به صد برسه. همین که هر سری که مثلثات داره آزمون خوبش میکنید، خودش همین کار رو انجام میده. درس های دینی هم میتونم بگم همین طوریه. نکرانش نباشید. اون یکی دو ماه منتهی به کنکور، باید هی این درسا رو بخونید تقریبا آمادگی رو به نود و پنج اینا برسونید. فقط اگه مثلا الآن یه نکته خفن یا پرتکرار دیدید که خوبه به نظرتون، یادداشت کنید. من ماه آخر فقط خلاصه هامو میخوندم. دیگه نمیشه برید هر درس رو کامل بخونید.
موفق باشید!

Back
بالا