نمیدونم مشکل از آدمایی که باهاشون بحث کردید یا خودتون واقعا خبر ندارید. ولی باید بگم جزو مزخرف ترین کارایی که میتونید بکنید اینه که 1-برچسب بزنید. که آره تو اینطوری فکر میکنی. به فلان دلیل این حرفو زدی! 2-توهین کنید.
1:
@پهلوی
2:
@stanly1
واقعا نمیخواستم اینو بگم ولی اینطوری اصلا نمیتونیم جلو بریم! هدف بحث رو همیشه در نظر داشته باشید. رو کم کنی نیست که! میخوایم به نتیجه برسیم. همین!
قضیه احداث ف.خ خیلی خیلی جدی تر از این حرفاست، تو همین جامعه ی دینی کل ملت اونجور که دوست دارن دین رو تغییر میدن، شما هم از اون حرفه ایاش هستید، اگه قراره فقط نماز اسلامی بخونید و غسل اسلامی انجام بدید و بقیه رو مطابق میل خودتون انجام بدید، چه دلیلی داره جامعه ی شیعی؟
برای آخرین باره که میگم، اگه یه بارم حرف خودتونو الکی تکرار کنید دیگه بیخیال میشم. من اصلا جوری که دوست دارم دین رو عوض نمیکنم. من منافع جمع رو در نظر میگیرم. میگم به نفع مردمه این کارو کنن. دلیل میدم. استدلال میکنم. میفهمید؟ به نفع "خودم" کاری نمیکنم. میخوام کاری کنم جامعه راحت تر باشه.اوکیه؟
مطابق میل خودم نه! مطابق معیار های عقلی. خیلی فرق میکنه! بله درسته. جامعه شیعی غلطه. سکولار طلبم. نماز و غسل و امثالهم قابل تغییر نیسن. چون چیزای معنوین. نماز برای نزدیکی به خداست. ولی کارایی مثل ازدواج و رابطه جنسی مادی هستن. میشه طبق نیاز های مادیمون تغییرشون داد!
وقتی میگم قرآن منظورم هر کتاب قابل اتکای مسلمانانه (که با این وضع فکر میکنم فقط همین قرآن باشه!)
یعنی هیچ کدوم از کتب قدیمی درمورد قواعد صیغه در اسلام حرفی نزدن؟
این که دین اسلام -شیعه اینا عشری- در هر دوره قواعد جدیدی بگیره که مشخص نیست مورد تایید اسلام هست یا نه خودش نمادی از تحریف شده بودن دینه
من دارم میگم که قواعد جدید پایه های محکمی ندارن، باید با اتکا بر قوانین و احکام قبلی (که خودشون به اندازه کافی دستکاری شدن) راهی برای اینکار پیدا کرد، اساس ف.خ به جامعه ی دینی نمیخوره
تو کل دنیا یه نفرم این منظور شما رو فکر نکنم برداشت کنه! از این به بعد، واضح تر بگید.
بله کتاب های قدیمی شیعه در مورد صیغه حرف هایی زدن و چون عقلانی هم هست، من قبولشون دارم. ولی نکته اینجاست که فقط احکامی که قرآن داده رو باید معیار اصلی قرار داد. خیلی از احکامی که تو کتب حدیث و روایت هست بعد ها توسط خود مراجع عوض شدن. مشکلش چیه که این حکم هم عوض شه؟ حکم قرآن نیست که بگیم نه حتما باید همین باشه!
خیر عوض کردن احکام "لزوما" تحریف نیست. تحریف بار منفی داره. یعنی یه نفر فقط به خاطر منافع شخصی یه حکمی صادر میکنه. وقتی در راستای منافع جمع حکم عوض میشه دیگه تحریف نیست. سازگار شدن با شرایط زمان هست!
فاحشه خانه ای که در راستای احکامی مثل صیغه(حکمی که عوض شده تا مردم راحت باشن و بتونن نیاز هاشون رو برطرف کنن) باشه هیچ مغیارتی با جامعه دینی نداره!
مگه شما دلیلی برای شرافتش ارائهی کردید؟
منطق شما متفاوته چون متفاوت نتیجه گیری میکنید، در جهانی که مغز هر کسی روی یه مود خاص تنظیم شده و غیر اونو نمیپذیره، «منطق واحد» وجود نداره
شما که از وجه این استدلال مطمئن نیستید الان یه چیز از خودتون ساختید و چسبوندیدش به اسلام، پس فردا در کتب احکام اسلامی همینو میندازن و همجنسبازی توجیه میشه در صورتی که این حکم در اسلام تنها دلیلش ناآگاهی و بیسوادیه، که منطقیه چون دانش اون زمان با الان قابل مقایسه نیست، ولی این دلیل توجیهی ندارد چون در اسلام حتی تفحیذ هم شکنجه داره!
لطفاً کورکورانه از چیزی پیروی نکنید، شاید قرآن تحریف نشده باشه ولی خود دین اسلام تحریف جزیی از وجودشه، شما خراب تر از اینی که هست نکنیدش!
من نمیگم شرافت مندانست! شما ادعا دارید کار بیشرفانه ایه! بار اثبات رو دوش شماست. در مورد قوری سماوی راسل سرچ کنید.
من ادعایی ندارم. ولی شما میگید بی شرمانست. خب، توضیح بدید! چرا بی شرفانست؟
استدلال نتیجه گیری های متفاوت نداره! مطلقه. چند بار باید اینو بگم؟
برای بار چندم، تحریفی که به نفع جامعه باشه و به پیشرفت(پیشرفت فقط اقتصادی و نظامی نیست!) کشور کمک کنه "خراب تر کردن" محسوب نمیشه!
اصلا یه سوال، مگه نمیگید خدا خیرخواهه؟ مگه جزو اصول اسلام نیست؟ پس چرا فکر میکنید خدا ناراضیه ما کاری کنیم که به نفع مسلمینه؟
+اینقدر دین رو سخت نگاه نکنید! خیلی انعطاف پذیر تر و نرم تر از چیزیه که بهمون میگن!