- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
به نظر من به خودی خود شغل فاحشگی اگر خود فرد بخواد مشکلی نداره، ولی مسئله اینجاست که افراد کمی به این کار شاید علاقه داشته باشن و کسایی که بهش رو میارن اکثرا به خاطر مشکلات مالیه و اینکه شاید شرایط کار دیگهای رو ندارن و مجبورن برای هزینههای زندگی به این کار رو بیارن. آمار و چیزی ندارم ولی فکر میکنم مهمترین دلیلش همین باشه حالا اگه کسی چیز دیگهای میدونه بگه. حالا اگه واقعا به خاطر مشکلات مالی نباشه و خود اون فرد بخواد این کار رو بکنه از نظر من مشکلی نداره و استفادهی ابزاری به حساب نمیاد، اگر منطقی فکر کنیم فروختن بدن فرقی با کسی که تواناییهاشو میفروشه نداره به علاوه کارگری هم به نوعی تنفروشی به حساب میاد.
حالا هرچی باشه اخلاقی باشه یا نه، اینو باید قبول کنیم که این افراد وجود دارن حالا به خاطر شرایط یا هرچی، بهتره که چنین جاهایی باشن که حداقل یک ذره امنیت داشته باشن و بیماری نگیرن. به نظرم اگه اینکارو بکنن شاید تا حدی به وضع جامعه کمک کنه و خوب باشه.
+ یه چیز دیگه درسته که مشکلات مهمتری تو جامعه هست ولی حالا اگه واقعا بخوان همچین کاری بکنن نمیشه بگیم که نه فعلا این مهم نیست به کارای دیگه برسین!:/ خب وقتی مشکلات دیگه رو که حل نمیکنن حداقلش اینه که دارن یه کار خوب میکنن نگیم نه.
حالا هرچی باشه اخلاقی باشه یا نه، اینو باید قبول کنیم که این افراد وجود دارن حالا به خاطر شرایط یا هرچی، بهتره که چنین جاهایی باشن که حداقل یک ذره امنیت داشته باشن و بیماری نگیرن. به نظرم اگه اینکارو بکنن شاید تا حدی به وضع جامعه کمک کنه و خوب باشه.
+ یه چیز دیگه درسته که مشکلات مهمتری تو جامعه هست ولی حالا اگه واقعا بخوان همچین کاری بکنن نمیشه بگیم که نه فعلا این مهم نیست به کارای دیگه برسین!:/ خب وقتی مشکلات دیگه رو که حل نمیکنن حداقلش اینه که دارن یه کار خوب میکنن نگیم نه.