• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شیطنت ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hidden
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به گول زدن چیه؟

• انجام دادم.بد نیست.

رای‌ها: 52 73.2%
  • انجام ندادم.بد نیست.

رای‌ها: 4 5.6%
  • انجام دادم.بده.

رای‌ها: 9 12.7%
  • انجام ندادم.بده.

رای‌ها: 6 8.5%

• رای‌دهندگان
    71
  • Poll closed .
پاسخ : شیطنت ها

رفته بودیم اردو دفاعی معلممون گوشی یکی از بچه هارو دید-گفت گوشیو تحویل بدین در همون حال که دوستم داشت میگفت که نه و اینا یکی از بچه ها یهو یه گوشی گرفت دستش گفت بفرمایین اینم گوشی.معلمم خرسند گفت حالا برین از معاونتون بگیرین-قسمت شیطنتش اینه که گوشی نبود بلکه ماکت گوشی بود!ومعلمه هم فرق یه جسم سیاه بزرگ و یه جسم سفید ظریف رو نفهمید!!!

یکی از بچه های کلاسمون هیکلش درشته. چادر سر کرده بود نشسته بود سر جای معلم وسرشم کرده بود طرف دیگه که وقتی از در میومدی تو نمیدیدیش. ما هم هممون ساکت نشسته بودیم سه نفرم جلو بودن(یعنی این که معلم داره ازشون درس می پرسه) معلم شیمی مون اومد تو یکم این ور و اون ورو نگا کرد بعد به اونی که پشت میز معلم نشسته بود گف ببخشید, داش میرف بیرون ولی چون ما نتونستیم جلوی خندمونو بگیریم فهمید برگشت تو کلاس :)) :)) :))
فردای اردوی دفاعی بود دبیرمون گف فک کردم از مسیولین اونجا هستن که اومدن :))

پارسال تخته پاک کنمون چوبی بود کثیف که شد شستیمش بوی پهن گرفت! ما هم همه ی در و دیوار و میز معلم و خلاصه هر جایی که دستمون رسید خوش بو کردیم بعدم تا دو روز نرفتیم سر کلاس و همه درسا رو پیچوندیم!! ???

تو راهنمایی می رفتیم پشت ساختمون مدرسه و مردمی که از بیرون رد می شدن شلنگ می گرفتیم روشون وخیسشون می کردیم هر زنگ تفریح اینکارو می کردیم تا یه مدتی
(بی فرهنگ!!!) :-[
ولی خیلی حال می داد مردم آزاری 8-}

پسرعمه ی بیچاره ی من روز معلم یه تقویم سال 82 میده به معلمشون........... ;D ;D
انقدر دعواش میکنن که مدرسشو عوض کرد! ;D
ولی خدایی خیلی کار باحالی کردا!بش حسودیم شد! ;D ;D

به نقل از Sir.RuBikEr :
امتحان شیمی داشتیم معلممون ما رو برده بود نماز خونه (جای بزرگیه)یکی از بچه ها یه دونه بمب بد بو ترکوند (از مدل طبیعیش نه!) یه دفعه کل نماز خونه رو بو گند ورداشت ! دیگه نمیتونستیم نفس بکشیم ... حتی از زندگی با یه راسو که فقط از اون کارو بکنه بدتر بود ...
این کارو ما انجام دادیم نه شما که البته مسئول ترکوندنش خودم بودم ولی با بوی بدی که اونجا رو گرفته بود معلممون امتحانو برگزار کرد که اخر امتحان همه گیج میزدن بعدشم معلممون عوامل اجرایی کار رو که من و دوتا از دوستام بودیم شناسایی کرد به وسیله ی یکی از بچه های ادم فروشمون!!

سال سوم ابتدایی با بچه ها گچ خرد کردیم ریختیم بالای پره های پنکه سقفی ...

از کلاس رفتیم بیرون ...

معلممون عادت داشت اولین کاری که بعد از ورود می کرد روشن کردن پنکه بود ...

خب دیگه تا اخرش تصور کنین!

آخه کم نیست که والا 7 سال اونجا بودیم روزی 2 3 تا شیطنت خودتون حساب کنین دیگه چقدر میشه ولی یکیشو دوست دارم با بچه ها رفتیم دفتر مدیر یکی رفت سر مدیرو گرم کرد منم رفتم کلید پشت بومو برداشتم رفتیم بالا خیلی عالی بود از اون به بعد خیلی میرفتیم یا با نردبون یا با کلید

• لایک
امتیازات: L.E

امسال یکی از بچه هامون با خودش یه اسپری رنگ اورده بود مدرسه
ما هم گفتیم بذار یه تنوعی ایجاد کنیم
ورداشتیم پنکه ی کلاس رو رنگ کردیم اون هم چه رنگی اینم عکسش
iy7buh41zrs5t3z2utie.jpg

بعد که ناظممون دید گفت باید پاکش کنید وگرنه .... ما هم دوباره یه اسپری سفید اوردیم و مثل اول سفیدش کردیم ;D ;D

سر تیتر مهمترین اخبار :

گرف زدن تو زمین بسکت ... <:-P

پاره کردن پرچم های قرمز مدرسه بعد از قهرمانی استقلال ... ( با کلید) >)

رها کردن 10 الی 15 موش در طبقه ی -1 مدرسه ... (این طبقه کاملا مردمیه ...یعنی مسولاش بچه هان واسه همین هیچ غلطی نتونستن بکنن :پی) O0 >) >)

پخش انواع شایعات از قبیل بچه های ایدزیه مدرسه و همجنس بازا و اینحرفا... مرگ (تا نزدیکای چاپ اعلامیه تحریم پیش رفتیم... بچه ها پایه نبودن (برای نیما)) ( با آبرویه دوستامون بازی کردیم:پی ) :P 8-}

کارایه تیمی تر :
چسبوندن برند های مختلف از برچسب لوازم و .. روی شیشه ی کلاس ...(حدود نیم متر مربع شده بود که دستور از بالا رسید که مستخدم بیاد و اینارو بکنه ) ( در حد کنفرانس خبری های بعد بازی ها ی لیگ برتر شده بود) =D>
جمع آوریه اطلاحیه ها و پوستر های راهرو و مزین کردن کلاس با :
بنر آقا - بنر قلب یخی - پوستر قلب یخی - پرچم ایران - پر شدن تابلو اعلانات کلاس و ... ;;)
چیدن بطری های ایستک در بالای طاقچه ی در ورودی کلاس ... ( حدود 30 تا شده بود که معاومنا جمع کردن) ;))
زدن ماسک های پزشکی حدود نصف کلاس ( سر صف عالی بود همه مارو نگاه میکردن معاونا هم خندشون گرفته بود نمیتونستنم چیزی بگن )(سر کلاسم خوراکه پچ پچ کردن بود) ??? ???
به فنا دادن کلاس در هفته ی معلم : با برنامه های تفریحی و خفت کردن دبیر ها - آوردن گاز پیکنیکی و نیمرو زدن در کلاس - عکس بوس با معلم ها به طور ناگهانی و گذاشتن در فیس بوک <:-P <:-P
پرت کردن کیسه ی آب از تو حیاطمون تو حیاط فرزانگانیا و روی سر 7-8 نفر >) ( این واسه قدیمه اونموقه ک یه در ابی بین حیاطامون بود) ( در و گل گرفتن ... در نتیجه فیس بوک تو ایران مد شد(خیلی ارتباط مفهومی داره) ) ???

خیلیه یادم نیس زیاد

این سبکی نوشتم ک برید حال کنید ..خیلی خلاصه و تیتر وار ... مطمئنم اینارو اجرا میکنید ..موفق و شیطون باشید

• لایک
امتیازات: dj
Back
بالا