روز یکشنبه ساعت 19:13 #3,421 مثبت مستِ بودن ارسالها 630 امتیاز 5,767 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 تلگرام در این جولانگه موران که در پرده سلیمان است، دلی در تنگنای حادثه گوید زمستان است
روز یکشنبه ساعت 19:36 #3,422 Taha Daneshmand کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 606 نام مرکز سمپاد حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 و من به جادهٔ گستردهٔ غمناک میاندیشم و به شباهت شکلهای پوچ و به این اندیشهٔ عبث که خاک پذیرنده، مرا دوباره به خود خواهد برد...
و من به جادهٔ گستردهٔ غمناک میاندیشم و به شباهت شکلهای پوچ و به این اندیشهٔ عبث که خاک پذیرنده، مرا دوباره به خود خواهد برد...
روز یکشنبه ساعت 22:25 #3,423 KOURO$H (((|| فارغالتحصیل ارسالها 415 امتیاز 3,128 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ۲ شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 رشته دانشگاه Physics هرکس به روزگار کسی غبطه میخورد این حال و روز ماست، ببین آرزوی کیست
روز دوشنبه ساعت 09:23 #3,424 Calmboy2003 کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 59 امتیاز 490 نام مرکز سمپاد حضرت محمد(شهید بهشتی1) شهر زاهدان سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد نه :) رشته دانشگاه حقوق اشک همه روی زمین زیر و زبر کن مشتی گرت از خاک وطن هست به سر کن غیرت کن و اندیشۀ ایام بتر کن اندر جلو تیر عدو سینه سپر کن (عارف قزوینی)
اشک همه روی زمین زیر و زبر کن مشتی گرت از خاک وطن هست به سر کن غیرت کن و اندیشۀ ایام بتر کن اندر جلو تیر عدو سینه سپر کن (عارف قزوینی)
روز سه شنبه ساعت 19:00 #3,425 مثبت مستِ بودن ارسالها 630 امتیاز 5,767 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 تلگرام یاااااران، جام باده بر دست دارند، هرررر شب، چون ماه و پروین بیدارند، ای که چو من بیداری، مستی خود یاد آری، چون شنوی بانگ مستان، منتظری روز آید عقده دل بگشاید، "این شب غم یابد پایان"... شب های تهران
یاااااران، جام باده بر دست دارند، هرررر شب، چون ماه و پروین بیدارند، ای که چو من بیداری، مستی خود یاد آری، چون شنوی بانگ مستان، منتظری روز آید عقده دل بگشاید، "این شب غم یابد پایان"... شب های تهران
دیروز در 00:17 #3,426 KOURO$H (((|| فارغالتحصیل ارسالها 415 امتیاز 3,128 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ۲ شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 رشته دانشگاه Physics دست خودم نیس جوشی ام نه اهل مدارا نه اهل چشم پوشی ام بفروشینم ده تایی بریزین من همیشه جلو گاوا قرمز پوشیدم من و سنگ عشق شیشه کرد یه قلب دارم که باهاش حس نمیشه کرد یه تئوری مغرور تومه میگه توو خاک دشمن دنبال زندگی بگرد من نبرم تو هم نمیبری خودم نخوام هیچی از خودم نمیفهمی توو دل کوهم قد بی آب و غذا وابسته به چوپون توو گله میچری خلاف جهت این رودخونه هام چراغ سبزتون نمیندازه نور توو چشام ترجیح میدم ولگرد بمیرم تا اینکه داشته باشم نون توو حصار بیخیال من شین برین سگاتونو سمتم کیش بدین مستثنام از هر سیستمی نمره میخوام و پرم از غلط دیکته ای یه پسر همیشه توو اخم معتاد تنهایی عاشق غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه مودم #روز_مرد_باشه!!!!!!
دست خودم نیس جوشی ام نه اهل مدارا نه اهل چشم پوشی ام بفروشینم ده تایی بریزین من همیشه جلو گاوا قرمز پوشیدم من و سنگ عشق شیشه کرد یه قلب دارم که باهاش حس نمیشه کرد یه تئوری مغرور تومه میگه توو خاک دشمن دنبال زندگی بگرد من نبرم تو هم نمیبری خودم نخوام هیچی از خودم نمیفهمی توو دل کوهم قد بی آب و غذا وابسته به چوپون توو گله میچری خلاف جهت این رودخونه هام چراغ سبزتون نمیندازه نور توو چشام ترجیح میدم ولگرد بمیرم تا اینکه داشته باشم نون توو حصار بیخیال من شین برین سگاتونو سمتم کیش بدین مستثنام از هر سیستمی نمره میخوام و پرم از غلط دیکته ای یه پسر همیشه توو اخم معتاد تنهایی عاشق غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه مودم #روز_مرد_باشه!!!!!!
امروز در 17:34 مدیر #3,427 Strangers کاربر فوقحرفهای عضو مدیران انجمن سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 1,296 امتیاز 23,206 نام مرکز سمپاد علامه حلی۱ شهر همدان سال فارغ التحصیلی 0000 رشته دانشگاه علوم تغذیه نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی تا درِ میکده شادان و غزلخوان بروم
امروز در 17:43 #3,428 my name is tanin کاربر فعال ارسالها 67 امتیاز 120 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر پاکدشت سال فارغ التحصیلی 1407 مدال المپیاد دارم میخونم.. چیزی که جاده رو زیبا میکنه اینه ک یه جایی چاهی پنهان شده...