تریبون آزادِ مطالعاتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نشر آموت یه هشتگی داره؛ یادداشت های یک کتابفروش! تو بعضیاشون این طور تصویر می کنه که آدمیکه قیمت کتاب براش مهم نیست خیلی فرهیخته و خوبه و باشعوره! در مقابل، آدمی که به خاطر قیمت کتابی رو نمی خره یا منتظره کتابا تخفیف بوخورن که بخرتشون لیاقت کتابارو نداره!

چجوری میشه تو کتابفروشی کار پیدا کرد؟

واقعن نیاز دارم به یه رمان که استان یه زندگی روزمره ی خوب باشه بدون اتفاق خاصی فقط زندگی آروم معرفی کیند
مطمئن نیستم... شاید "شما که غریبه نیستید" از هوشنگ مرادی کرمانی خوب باشه

بستگی داره :-?
درخواست بدید و پیگیر باشید
الان به بوک لند و فرهنگ درخواست دادم، شهرکتاب تهران هم میخوام برم درخواست بدم‌ ولی جز این گنده منده ها، چجوری میشه به کتابفروشیای معمولی درخواست داد؟

عاره من یه کتای می خام یه زندگی عادی بدون دغدغه های خاص باشه آدمی که زندگی روزمرشه داستان نه داستان یه مشکل یا مساله ای که براش پیش اومده
فیلم دیدن خیلی سختمه ولی سریالیمثل یادداشت های یک زن خانه ارو دوسدارم که روزمرشو بیانمی کنه

کتاب یک به علاوه یک جوجو مویز به نظرم خوبه : ))
اتفاق خاصی نمی افته و کتاب ساده ایه

الان به بوک لند و فرهنگ درخواست دادم، شهرکتاب تهران هم میخوام برم درخواست بدم‌ ولی جز این گنده منده ها، چجوری میشه به کتابفروشیای معمولی درخواست داد؟
خب اشتباه کردی :))
ببین اونا واقعا شاخن، و خودشون نیرو دارند مگر فوق کتابخون، زرنگ و سیریش باشی :))
اتفاقا کتابفروشیا محلی بهترن

خب اشتباه کردی :))
ببین اونا واقعا شاخن، و خودشون نیرو دارند مگر فوق کتابخون، زرنگ و سیریش باشی :))
اتفاقا کتابفروشیا محلی بهترن
مسئله اینجاست که پیج ندارن که بهشون پیام بدم.

از طریق پیج اقدام کردی؟ :/
باید حضورا بری! مجازی ک هیچ جا قبولت نمیکنن مگر لنگ کارمند باشن.
فرم دادن که اگه یه وقت لازم داشتن تماس بگیرن.
حضوری برم چی بگم؟ :-"

مطمئن نیستم... شاید "شما که غریبه نیستید" از هوشنگ مرادی کرمانی خوب باشه
آااره منم همین حسو ازش دقیقا گرفتم.
اتوبیوگرافی ها کلن فکر کنم گزینه ی خوبی باشن واسه چیزی که میخواد.

فرم دادن که اگه یه وقت لازم داشتن تماس بگیرن.
حضوری برم چی بگم؟ :-"
برو بگو من ادم کتابخونیم، زمینه مطالعاتیم ایناس، میتونم بیام این روزا، و خ اینجا دوس دارم میشه؟

شاید راه خوبی باشه یه مدت بری در مقصد کمین کرده، هی بچرخی باهاشون دوست شی

شاید راه خوبی باشه یه مدت بری در مقصد کمین کرده، هی بچرخی باهاشون دوست شی
بلد نیستم دوست شم راستش. خوش به حال اونایی که بلدن.

+بچه ها کتابی که توش یه شخصیت از عشقش برای تولید اثر هنری یا نمی دونم همچین هدف والایی استفاده کنه خوندید؟ یا فیلم یا هر چیزی با مفهوم وسیله بودنِ عشق.

دیروز کتاب سینوهه رو برداشتم و شروع کردم به خوندنش
(وقتی ۸ سالگی ام که با مامانم رفته بودیم بیرون و مامانم گفت برا تولد بابام بگیریمش خیلی خندیدم و هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی بخونمش )
خیلی جالب بود کتابش
و در کنار جالبی و زیباییش من همش یه دستم جلوی دهنم بود تا از چیزای وحشتناک کتاب و زندگی (نسبتا) کثیفی که مردم باستان(۳۵۰۰ سال پیش) داشتن حالم بد نشه و عذر میخوام*بالا نیارم
خب چیکار کنم
وقتی نوشته (طبیب هاشون)دست مجروح جنگی رو میکندن و باقی مونده دستش رو تو روغن داغ قرار میدادن :-s توقع دارین مثل قبل به زندگی ام ادامه بدم ؟

یک ماه پیش هم دبیرمون یه کتاب به من هدیه داد . معروفه اما من نخونده بودمش 《آفتاب در حجاب》
تا صفحه دوم همه چی خوب بودا
اما از صفحه سومش زدم زیر گریه و تا اخر کتاب کلشو گریه کردم . فکر میکنم از اون موقع یکم ادم شدم

یک ماه پیش هم دبیرمون یه کتاب به من هدیه داد . معروفه اما من نخونده بودمش 《آفتاب در حجاب》
تا صفحه دوم همه چی خوب بودا
اما از صفحه سومش زدم زیر گریه و تا اخر کتاب کلشو گریه کردم . فکر میکنم از اون موقع یکم ادم شدم
آفتاب در حجاب عالیه من تقریبا سالی یکبار میخونمش

k9sk_1560074761516.jpg

آقا قراره از یکی از آلبوم های شاملو که سال 51 خونده و همینطور یک سری از دست نوشته هاش رو نمایی بشه...ما که نمیتونیم بریم ولی اگه کسی علاقه منده بره بعد بیاد واسه مام تعریف کنه :))

آدرس:تهران،خیابان کریم خان زند،خیابان میرزای شیرازی، پلاک 69

قکرکن با هزار عشق شازده کوچولوی با صدای شاملو رو دانلود کردم ، گذاشتم ، دوست عزیز می گن این صداش اصلا بدرد این قصه نمی خوره، یه صدای دیگه پیدا کن
بی سلیقه!

صدای دیگه ای موجود است که خوب باشه؟

Back
بالا