- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
اگه بابا لنگ دراز رو دوست داشتی جلد دومشم بخون اسمش دشمن عزیزبابا لنگ دراز عالی بود
اگه بابا لنگ دراز رو دوست داشتی جلد دومشم بخون اسمش دشمن عزیزبابا لنگ دراز عالی بود
چرا هم خیلی کندهبه نام خدا
با سایت نمایشگاه مجازی مشکل ندارید؟
چرا هم خیلی کنده
خیلی خطا میده من همش در حال رفرش کردنم
وقتی میزنم صفحه بعدی باید چند دقیقه منتظر بمونم تا بره صفحه بعدی
صفحه اول رو هم که میزنم مشکل داره
یسری کتاب ها هم امکان خرید ندارند
همه اینا هم از امروز اتفاق افتاد چند روز پیش مشکلی نداشتم من
نمیشناسم ولی کمی مقصودت رو جزئیتر بگو شاید چیزی یافت شد.بچه ها کتاب درباره اخلاق کسی میدونه معرفی کنه؟
آقا اصن رمان که کاربرد قرار نیست داشته باشه. رمنس خیلیم باحاله تازهکسی
گتسبی بزرگ رو خونده؟
با چه ترجمه ای؟
از اون رمنس های چرت و بیکاربرده یا قشنگه؟
نه ندارن تا اونجا که یادمه.کتاب های خواهران برونته ترتیب خاصی دارن؟
نشر افق یا نی؟
بهترین نشر و ترجمه این کتاب ها :خانواده تیبو ـ آنا کارنیناـ برادران کارامازوف و نظرتون اگه خوندین
برادران کارامازوف ترجمه احد علیقلیان کاملا راضی بودم. میگن صالح حسینی هم خوبه ولی یکم ثقیل تره. پس از اونجایی که برادران کارامازوف خودش سخت خوانه به نظرم همین علیقلیان رو بخون.کتاب های خواهران برونته ترتیب خاصی دارن؟
نشر افق یا نی؟
بهترین نشر و ترجمه این کتاب ها :خانواده تیبو ـ آنا کارنیناـ برادران کارامازوف و نظرتون اگه خوندین
کلاسیکهای بریتانیایی با ترجمه رضا رضایی که نشر نی چاپ کرده خیلی خوب و روان هستند و خود آقای رضایی هم مترجم شاخصی هستند.کتاب های خواهران برونته ترتیب خاصی دارن؟
نشر افق یا نی؟
جفتشونم روان ترجمه كردن اما نشر نيلوفر بهتر ترجمه كرده و كمى هم روان ترهبچه ها
اسطوره/افسانه سیزیف آلبر کامو
رو با ترجمه ی کی؟
نشر نیلوفر یا جامی
(روون بودن مد نظرمه به فارسی سخت نباشه)
عزیزم کتابهای عباس معروفی رو می پسندممن چند وقته میخوام رمان ایرانی بخونم و فضاشو تجربه کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
فضاسازی ملموس و شخصیت پردازی خیلی خوب داشته باشه و طبیعتا زرد هم نباشه دیگه. پیشنهادی دارید؟
صادق هدایت خوبه... البته داستان کوتاهه...من چند وقته میخوام رمان ایرانی بخونم و فضاشو تجربه کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
فضاسازی ملموس و شخصیت پردازی خیلی خوب داشته باشه و طبیعتا زرد هم نباشه دیگه. پیشنهادی دارید؟
منم .-. هم فلسفه هم سیاستکتاب در مورد فلسفه، برای کسی که تقریبا هیچ مطالعه ای در زمینه فلسفه نداشته و می خواد شروع کنه چی پیشنهاد میدید؟