به برنامه درسی این دو هفته ام بایدددد برسم
صبح ها ساعت ۸ بیدار شم
تشویق:
از اون خودنویس خوشگلام بخرم
شب با همکلاسی هام برم بیرون شام یا سینما
یه سریال یا فیلم خوشگل ببینم^^ تنبیه:
تا سه روز نیام سمپادیا
یه رژیم سخت بگیرم تا از گشنگی بمیرم :)
نصف آهنگامو پاک کنم
و ابر تنبیه:
اگه به تنبیهام عمل نکنم ۱۰ روز تلویزیون نبینم
خوب منم بگم اول اینکه روزی سه ساعت زبان بخونم و وسطش پانشم برم و تو فکرم نرم دوم اینکه درسای ریاضی و علومو فارسی و زبان اجتماعی سال دیگرو شرو کنم به خوندن سوم کلمات فارسی و عربی و قران و برا سال دگ حفظ کنم یکم راحت باشم سال دیگه چهارم نوشتن با اونیکی دستم داره کمی کند میشه دوباره با اونم بنویسم پنجم مشقای هر روزمو همون روز انجام بدم ششم روزی یه ساعت ورزش کنم هفتم خونرم مرتب کنم هر روز(شده حتی فقط ظرف) هشتم تست بزنم نهم ساله قبلا کلهم اجمعین یه دور درس نامه بخونم دهم رو ایدم بیشتر فکر کنم و دربارش بیشتر مقاله پیدا کنم یازدهم:قران حفظ کنم تشویق :کاربا وسایله کلا الکترونیکی و رفتن به بیرون(دور دور)و خوردن یه تیکه از شکولاتای تو یخچال تنبیه:به ازای هر مورد کاره انجام نشده دوساعت درس وتست و یک روز دوری از تلگرام و اینستا حالا سمپادیا باشه خوب امید وارم انجام بدم
چالش من: هر روز سازه بخونم.اگه نخوندم، ۲۴ ساعت گوشیم رو میذارم کنار.
پایان دوره هم جایزهم یه لباس خوشگله! الان نمی دونم چی بخرم اما به وقتش فکر می کنم
به خودم قول میدم که
روزی 30 دقیقه زبان بخونم
ظرفای ناهارو من بشورم)=
مشقامو همون روزی که گفتن انجام بدم
روزی ده دقیقه ورزش کنم
روزی فقط 1 ساعت گوشی دستم بگیرم
تنبیه ->برای هرکدوم که انجام ندادم 2 روز سمت گوشی نرممممم:eek:
تشویق-> ی لباس برا خودم بگیرم
شروع 5 مهر
پایان 25 مهر
تراز ازمون بعدم افزایش داشته باشه
تشویق: روز بعد ازمون ازادمو شبشم میرم بیرون و پیتزاعم برا خودم میگیرم و سرمم اون روز همش تو گوشی
تنبیه: اون روزم درس میخونم و اصن سمت گوشی نمیرم و تا 4 روز حق اومدن به سمپادیا رو ندارم
شروع امروز 5 مهر
پایان 19 مهر
به خودم قول میدم که:
هر روز درس روز بعدم رو پیش خوانی کنم
و درسی که معلممون اون روز داده مرور کنم
هر چند روز یک بار اتاقم رو مرتب کنم
با برنامه درس بخونم
همینا رو انجام بدم کلیه
تشویق:بیام سمپادیا(از اونجایی که من تو مدرسه ها گوشیم رو میذارم کنار وبا لپ تاپم فقط کار درسی انجام میدم،این تشویق بزرگیه)
تنبیه:اون روز/شب شام نخورماینم برای فرد شکمویی مثل من تنبیه بدیه)
زمان:
۸مهر تا۲۵آبان