چنین که دیده شده بچه های خانواده هایی که زنان در اون شاغل هستن لطمه های عاطفی ،تربیتی یا حتی روانی میخورن
کجا دیده شده؟
یه کار نکنید ادم پشیمون بشه از نوشتن یکسری واقعیت ها .... برای من نفعی نداره وقت گذاشتن و نوشتن این چیزا(که تجربه هایی هست که عمر پاش رفته تا بدست اومده) ... نفعش بیشتر برای شماهاست!
من نمیخواستم چیز دیگهای بگم ولی این حرفتون خیلی جالب بود یعنی فکر میکنین این که تو محیط کار خیلی برای زنها مشکل خشونت و مزاحمت وجود داره یه موضوعی که تو عمرمون نشنیدیم یهو شما داری حقایقو رو میکنی که برامون نفع داره؟
به جرئت میتونم اکثر دخترا از لحظهای که به دنیا میان تو گوششون خونده میشه که نمیتونن اینکارو بکنن نمیتونن اونکارو بکنن و از این داستانهای خشونت و مزاحمت تو محل کار(و جاهای دیگه) خیلی میشنون. چیزایی که میگین نه جدیدن نه تجربه میخواد دونستنشون. طوری حرف میزنین انگار فکر میکنین دخترایی که میگن میخوان کار کنن انقدر تو ناز و نعمت بزرگ شدن که این حرفا رو میزنین انگار از مریخ حرف زدین. باور کنین حتی دخترایی که موقع بزرگ شدن همه قربونش صدقشون رفتن و نازشون کشیدن هم از این چیزا خبر دارن مگه این که خودشون به اون راه زده باشن.
اول اینکه، نقش زن و مرد چرا از نظر عرف اینه، دیگه قدمتش فکر کنم اندازه ی عمر بشر باشه. و اینکه کم کم داره عوض میشه(خصوصا کشورای پیشرفته) رو منم قبول دارم. ولی ما فعلا داریم درباره ی نسل خودمون و کشور خودمون حرف میزنیم و یهو بخوایم همه چیز رو عوض کنیم، ممکن نیست(درواقع بدتر میشه تا بهتر...همیشه تغییرات نرم و ریشه ای بهتر از جهش های سطحی و شدیده)
نمیدونم چرا راجع به این موضوع که دیگه نهایت شخصیه این حرف رو میزنین؟ مگه داریم راجع یه موضوع اجتماعی حرف میزنیم که "یهو" نمیشه؟ تو این موضوع که هرکس هرکاری بخواد میتونه بکنه و حتی این موضوعی نیست که تو چشم همه باشه که حتی قضاوت هم زیاد بشه.
و اتفاقا اون مسئلهی خشونت توی کار زنان که میگین فقط و فقط با کار کردن بیشتر و بیشتر زنان کمتر میشه. تا زنان نرن سر کار اتفاق خاصی قرار نیست بیوفته. تنها تغییری که ممکنه رخ بده در صورتیه که زنا کار کنن وگرنه که اگه بشینن تو خونه و منتظر باشن فرهنگسازی بشه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته.
این از این(البته من با دیسلایک زدن مشکلی ندارم. مشکلم دیسلایک هایی هست که هیچ کامنتی نمیخوره. و ادم حس میکنه بیشتر از روی جو و احساسی هست. این شوق بحث کردن رو از بین میبره. وگرنه اون مخالفا هم بیان نظرشون رو علمی/منطقی/تجربی بگن ما هم اونارو دیسلایک کنیم...مشکلی نداره
...مزاح! (تو پست های قبلیم ببینید من تقریبا هیچکدوم اونایی که دیسلایک کردن رو دیسلایک نکردم خودم))
نمیفهمم چرا انقدر رو دیسلایک زوم کردی آدم با چیزی که خوشش نمیاد یا قبول نداره میتونه دیس بده تو هم خب به چندتا پست دیس بده ببین اتفاق خاصی میوفته یا نه:/ به همین پستم دیس بده.
درباره ی حل کردن بحث خشونت هم... توی کشورهای توسعه بافته و تو بالاترین رده هاشونم(رئیس جمهور و نخست وزیز و ....) میبینیم همچنان این مسئله وجود داره... و وقتی اونجا با اونهمه ازادی های جنسی از یکطرف، و قوانین سختگیرانه ی s-e-x harassment از طرف دیگه، هنوز مسئله حل نشده و ادامه داره، مطمئن نیستم که کلا حل شدنی باشه! انگار یه سری چیز هست که بیشتر باید پذیرفت تا حلش کرد!
جدیدا این دیدگاه خیلی زیاد شده جالبه. آره دیگه تو خارج که خیلی رو این چیزا کار میکنن هم مزاحمت جنسی وجود داره پس کلا زنا یا نیان کار کنن یا اگه میان انتظار این که مزاحمت براشون ایجاد نشه رو نداشته باشن
چه منطق قشنگی
دزدی و قتلم هرکاری بکنیم و هر راه حلی بدیم قطعا همیشه وجود خواهند داشت پس اصلا چه کاریه نقدشون کنیم و به فکر راه حل براشون باشیم باید بپذیریم که واقعیت زندگیه دیگه
مسئله اینجاست که اگر من نظرم این بود که زن ها بشینن تو خونه و کار نکنن، اصلا چرا باید چنین تاپیکی درست کنم؟ قانع کردن زنان به خانه نشینی سودش برای من چیه؟
والا از پستاتون که من این برداشتو کردم که دنبال نصیحت ازدواجین
البته بیشتر دارین میکنین نصیحت
اینارو به شوخی میگم ولی جدی من که به شخصه تو تاپیکای بحث کم پست شخصی میدم احساس کردم باید شخصی جوابتون بدم چون خیلی پستاتون شخصی به نظر میاد. یعنی به جای اینکه دنبال نتیجه گیری کلی و بحث تئوری دنبال این هستین که یک راه حل در همین لحظه به شخص شما داده بشه
خب اگه فکر میکنین لازمه زن خونه دار بگیرین بگیرین خب کی جلوتونو گرفته
دنبال راه حل چی میگردین دقیقا؟ کسی که بخواد هم کار کنه هم بچه دار بشه خودش بسته به شرایطش راهشو پیدا میکنه. البته تو شرایط فعلی همه دنبال راه حل فرار از ایرانن نه اینکه تصمیم بگیرن کارشون دنبال کنن یا بچه بیارن-_- این حرفارو بیشتر چرت گفتم و کلا الان سوالم اینه که اگه الان بخواین حرف کلیتون رو تو یه پاراگراف خلاصه کنین چی میگین؟ اگه حرفتون این نیست که زنا بهتره کار نکنن چیه پس؟ جدا الان فقط دنبال اینین که راه حل بدین که اگه خواستیم تشکیل خانواده بدیم چیکار کنیم؟ به نظرتون خیلی سودمنده بحث راجع به این راه حلا؟
+ این پست کلا احساسیه بیشتر ولی برای سلامت روان خودم باید میگفتم
ممکنه بعداً حذف شه یا ویرایش شه ولی احتمالش پایینه چون من حتی پستای چند سال پیشم که انقدر چرت گفتم خجالت میکشم بخونمشون رو هم پاک نکردم با این بهانه که تو واقعیت نمیشه حرفارو پس گرفت دیگه اینو که فکر کردم روش و با این فکر که ممکنه پشیمون بشم پستش میکنم