Mooni
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- مدال المپیاد
- شیمی
- رشته دانشگاه
- داروسازی
شما الان میگید اگه یه پسر گی ابراز علاقه کنه ناراحت میشید ولی اگه یه دختر هم همین کار رو کنه نظرتون همینه؟من به شخصه ناراحت میشم اگه یه پسر گِی بهم ابراز علاقه کنه. و مطمئنم خیلی از افرادی که گرایشی به همجنسگرایی ندارن حس بدی پیدا میکنن اگه این چنین ابراز علاقه هایی رو شاهد باشن. علاوه بر ناراحت شدن و شاید عصبانیت، خیلی از مواقع احساس خطر و عدم آرامش هم به همراه داره این چنین ابراز علاقه ها.
کی گفته ابراز علاقه اشکالی نداره واقعا؟ میلیارد ها مثال بدیهی میشه درموردش زد! (مثل ابراز علاقه یه پدوفیلی به یه بچه، ابراز علاقه یه زن کاکولد به یک مرد متاهل دیگه، ابراز علاقه یه لزبین به یه دختر مذهبی و سنتی دگرجنسگرا، ابراز علاقه به فردی که قبلا توی رابطه ست، و صدها ابراز علاقه ای که معمولا ناراحتی به بار میارن!)
هر ابراز علاقه ای فکرِ "ای وای فلانی دوسم داره چه خوب!" رو به ذهن مخاطب تلقی نمیکنه. خیلی از اوقات احساس ناراحتی، عصبانیت و حتی ناامنی به ذهن میاره این مسئله.
قبل از اینکه بخوایم به کسی ابراز علاقه کنیم باید فکر کنیم که آیا این حرکت ما ممکنه ناراحتی ای برای مخاطب به وجود بیاره؟ آیا ممکنه آشفتگی ذهنی خاصی براش درست کنه؟ اگه جوابمون مثبت باشه حق این کار رو نداریم. (البته صرفا از نظر اخلاقی دارم حرف میزنم. وگرنه به نظر خودم از نظر قانونی هم باید یه کنترل هایی برای این مسائل وجود داشته باشه. هر ابراز علاقه ای یه مسئله شاعرانه و الهی نیست!)
لزوما قرار نیست اگه کسی بهمون علاقه شو نشون میده خوشحال بشیم و بگیم آخ جون یکی من رو دوست داره و بله میتونیم ناراحت هم بشیم که مثلا چرا اون رابطه دوستی صاف و ساده رو از بین برده ولی اگه ناراحتی ما صرفا به خاطر این باشه که طرف هوموئه خب باید برگردیم و این سوال رو بپرسیم که چرا؟!چون برامون نوع روابطشون غیر قابل قبوله ؟خب پس وقتی که اونا توی جامعه طرد میشن و مجبور میشن برخلاف میلشون عمل کنن مگه همین حس رو ندارن؟خب بعد این عادلانه است؟
درباره روابط دیگه ای هم که ذکر کردید دلیل غیر قابل قبول بودنشون رو تو پستای قبلی گفتن به خصوص پدوفیل که تجاوزه در حقیقت!
در آخر هم اگه کسی بدونه طرف مقابلش گرایشش یکی نیست یا احتمال بده نمیاد ابراز علاقه کنه (البته همیشه استثنا و افراد عوضی هم وجود دارن)