سلام
اگر حال داشتی
این پست رو ببین دقیقا در این مورد صحبت کردم و کامل توضیح دادم
اگرم حال نداشتی خیلی نکتههای خوبی بهت گفتن من یه چندتا دیگه بگم
شب قبل خواب دو لیوان اب بخور. شیر و عسل هم عالی میتونه باشه
ظهر و عصر نخواب
ورزشی که گفتنو جدی بگیر
تو طول روز حتما در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرید تا ترشح ملاتونینتون بهم نخوره
شب شامتون دیر نباشه
اگر مواردی که بقیه هم گفتن رعایت کردید و خوابتون نامنظم بود حتما پیش پزشک برید شاید مشکلات تیروئیدی و ... داشته باشید
بعضیا همین ملاتونینو پیشنهاد میدن یک ساعت قبل خواب مصرف بشه ولی حتما با تجویز پزشک باشه
گوشیتم شب قبل خواب نهایت نیم ساعت استفاده بکن
--------
اقا من اون پست بالاییو فرستادم اینو دیدم. پست بالایی هم بلد نیستم با ویرایش ایشونو کوت کنم. خلاصه اگر مدیر انجمن بلده و مثل قبل دوتا پست پشت هم گناهه
این دوتا پستو یکی کنه دمش گرم
معمولا دانشآموزا دو دستن
یا خودجوش میخونن خودشون و برنامه میریزن برا خودشون و اجرا میکنن و تا عید این منوالو ادامه میدن
یه دسته دیگه هم کلا نیاز دارن چوب بالا سرشون باشه و نمیدونن چیکار کنن
اگر دسته اولی تا عید قطعا نیاز به مشاور نداری بعدش ممکنه نیاز پیدا کنی مخصوصا اگر دوازدهمی باشی ولی تا عید اوکیه طبق قلمچی بخون
بازم در این مورد
این پست رو دوست داشتی ببین.
یکی از موارد درستی که گفتن همون درساییه که دوست نداری. شبا سعی کن برنامتو بذاری برای درسایی که علاقه داری بهشون
علاوه بر اون میتونی شبها بیشتر از مطالعه، تایم بذاری برای تست. مخصوصا اگر تست زماندار باشه دانشآموز رغبت میکنه به تست زدن. احتمالا بیشتر تایم شبهات دروسی رو "مطالعه" میکردی که هم دوستشون نداشتی هم چون جدید هستن و قبلا نخوندی باید انرژی زیادی رو براشون بذاری.
پس سعی کن اگر مطلبی جدید هستش صبحا بخونی و شبها بیشتر مرور مطالب قبلی به صورت تست باشه
در مورد صبحتم بعد از بیدار شدن سعی کن ورزش کنی با یه اهنگی مثل تکون بده و این چیزا
گوشیو بذاری کنار. صبحانت درست حسابی باشه. بیسکوییت و شیرکاکائو نباشه و یک میوه هم در کنارش داشته باش. اب خنک هم بشوری صورتتو بد نیست. اینکارارو بکن ببینیم چی میشه