• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مشکلات غیردرسی کنکور 1402

دوستان برای مرور متن کتاب شیمی در دوران جمع بندی چه پیشنهادی دارید؟ باید دوباره کل متن و بخونم یا وقتی آزمون دادم فقط قسمت هایی که مشکل داشتم و بخونم؟ متشکرم.

دوستان برای مرور متن کتاب شیمی در دوران جمع بندی چه پیشنهادی دارید؟ باید دوباره کل متن و بخونم یا وقتی آزمون دادم فقط قسمت هایی که مشکل داشتم و بخونم؟ متشکرم.
ببین اصولا چون سوالای حفظی_مفهومی شیمی زیاد شده و موردیه بهتره یه بار کامل مرور کنی البته اگه تسلط خوبی داری رو متن و مفهوم و حتی مسائل تمرین های موج آزمون رو حل کن و اینکه همایش مومن زاده متن های مهم رو عین موج آزمون بررسی کرده بود

ببخشید من میخوام وارد یازدهم شم_
پکیج الماس ماز رو میخوام بگیرم
خوبه؟

ببخشید من میخوام وارد یازدهم شم_
پکیج الماس ماز رو میخوام بگیرم
خوبه؟
کلاس ها و پکیج ها به سطح خودت و راحتی خودت به نحوه تدریس استاد داره
کلاس ها و آزمون ها پکیج عالین ولی باز به ساحت بستگی داره و اینکه با بیان استادان راحتی یا نه
بهتر از هر کسی خودتی که تشخیص میدی حتما نمونه کلاساش ببین و بعد تصمیم بگیر

دوستان یک سوال.
میگم من واقعا بعضی از تستا رو حداقل 2 بار زدم و حالم به هم میخوره دوباره میرم سمتشون.
از کجا باید سوال جدید گیر بیارم؟هلپ پلیزززز

دوستان یک سوال.
میگم من واقعا بعضی از تستا رو حداقل 2 بار زدم و حالم به هم میخوره دوباره میرم سمتشون.
سوالات آزمونها و کتابهای جمعبندی
من تو این بازه زمانی توصیه نمیکنم دنبال منبع جدید بری مگه اینکه واسه جمع بندی باشه ،اگه واقعا فکر میکنی مطالب برات تکراری ان بهترین کار اینه آزمون جامع زیاد بزنی ببینی کجاها یادت رفته برگردی اونا رو بخونی

سوالات آزمونها
کتابهای جمعبندی
گوگل

من تو این بازه زمانی توصیه نمیکنم دنبال منبع جدید بری مگه اینکه واسه جمع بندی باشه ،اگه واقعا فکر میکنی مطالب برات تکراری ان بهترین کار اینه آزمون جامع زیاد بزنی ببینی کجاها یادت رفته برگردی اونا رو بخونی
مرسییی

دوستان یک سوال.
قطعا دیگه اون تست ها رو نزن مگر نشان دار ها
برو سراغ سوالات آزمون ها از اون مباحث
مثلا میخوای مشتق بزنی آزمون هایی که اون بخش از مشتق رو دارن بزن

دوستان یک سوال.
الان به نظرم کتاب های آزمونی مناسب ترن . البته آزمون های آزمایشی هم خوبن .

سلام
دوستان راه حلتون برای درک هندسه یازدهم تجربی چیه
درسنامه یا اگر تدریس دبیری رو قبول دارید میشه بگید
و یه چیز دیگه
ریاضی رو به چه صورت مرور کنیم بهتره
هندسه رو بازد به حالت پایه ای و با دید کلی تو ذهنت تجسم کنی و بعدش سوال ازش حل کنی
تعداد تست بالا اینجا اونقد اهمیت نداره که درک بالا مهمه
عزیزی ماز و ملاک پور تام لند خوب هستن ولی خوب آریان حیدری بعضیا راحت ترن
ریاضی رو باید با تست مرور کنی

سلام
نمی‌دونم به این تاپیک ربطی داره یا نه ولی جای بهتری پیدا نکردم؛
دوستان می‌دونید مراحل دیپلم گرفتن توی چند‌ رشته چجوریه؟
مثلا من الان دارم تجربی می‌خونم و می‌خوام دیپلم انسانی یا ریاضی‌مو هم بگیرم؛ باید نمرات کل سه‌سال تحصیلی رو همه‌شو داشته باشم یا فقط آزمون‌های پایه دوازدهم رو باید بدم؟ یا اینکه نه، کلا مراحلش متفاوته؟
بعد اینکه اگه چند تا دیپلم داشته باشم می‌تونم توی دانشگاه چندتا رشته‌ی مختلفو باهم بخونم؟ مثلا با دیپلم تجربی یکی از رشته‌های تجربی و با انسانی یکی از رشته‌های انسانی همزمان با تجربی؟
راه دیگه‌ای برای تحصیل توی چندتا رشته‌ی متفاوت توی دانشگاه می‌شناسین؟
اگه اطلاعاتی دارین خیلی ممنون می‌شم اگه به اشتراکش بذارین;;)!

دوستان میگم
کتاب آزمونی شیمی به جز آزمونیوم و فصل آزمون چی خوبه؟
[ناموسا نگید موج آزمون ممنونم]

بچه‌ها به نظرتون کسی که منطقۀ سه (استان هرمزگان) زندگی می‌کنه، شانسش برای قبولی توی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود چقدره؟ دوست دارم علوم آزمایشگاهی برم.🥲
تاپیک درستی رو برای پرسیدن انتخاب کردم؟ :***

عه من سوالاتی که مثل آزمونیوم باشه رو بیشتر میپسندم: ))
اخه فقط یک سبک سوال دیدن هم خوب نیست.
من به شخصه ترکیب موج و ازمونیوم رو بیشتر قبول دارم تا فقط ازمونیوم.

سلام
من اخیرا سالن مطالعه ام رو عوض کردم چون سالن قبلی زیرزمین بود و کولر دقیقا جلوی من بود
سالن جدیدی که میرم اصلا تایم بندی خوبی نداره
یعنی مراقب اصلا توجهی به تایم ها و سر و صدا بچه ها نداره

مزیت سالن نزدیکی به خونه و سیستم سرمایشی خوب هست
بنظرتون برم سالن قبلی؟
میترسم 50 روز باقی مونده به فنا بره

Back
بالا