بله.خوبهبچه ها کسی هندسه 1 میکرو رو زده؟ خوبه؟
سطحش در چه حدیه؟ برای منبع اول بودن خوبه؟بله.خوبه
سطحش متوسطه بنظرم و برای تست زدن میتونه منبع اول خوبی باشه ولی درسنامه نهسطحش در چه حدیه؟ برای منبع اول بودن خوبه؟

ببین تجربه ثابت کرده کسایی که از مدرسه فاصله میگیرن از درس هم جدا میشن . و خب فقط مدرسه هم نیستا کلا هرجایی مثلا تو باشگاه رو هم بگیری یکی بگه من نمیام خودم تنهایی ورزش میکنم بعد یک مدت ول میکنه .با فرض دبیرهای ناجالب؛
این حرکت گرفتن معافیت المپیاد برای خوندن جز از المپیاد چه سودها و چه ضعفهایی داره؟
دبیر ناجالب یعنی ته تهش. تهش.
+ برای عمومی خوندن یک یازدهمی چه پیشنهادی دارید؟
+ تشریحی خوندن عمومی دقیقاً چه روندی میتونه داشته باشه؟
کتاب درسی و نمونه سوال امتحان نهاییکتابای فرمول بیست بهترن یا ماجرا های منو و درسام برای معدل ؟ اصلا فرقشون چیه ؟
و اینکه این کتاب ها باید از همین اول تو برنامه درسیمون باشن یا صرفا نزدیک امتحان ها شروع کنیم به خوندنشون ؟
خیلی فرق خاصی ندارن از هر کدوم راحتتر بودی استفاده کن. (البته من حس کردم ادبیات فرمول بیست کاملتر از من و درسامه)کتابای فرمول بیست بهترن یا ماجرا های منو و درسام برای معدل ؟ اصلا فرقشون چیه ؟
و اینکه این کتاب ها باید از همین اول تو برنامه درسیمون باشن یا صرفا نزدیک امتحان ها شروع کنیم به خوندنشون ؟
هر چه قد که میتونی و میخونی و نتیجه میگیریم اگر نسبت به افراد معمول میتونی بیشتر بخونی بخون وبی کمتر نشهسلام..رفقا واسه شیمی و فیزیک تحلیل کدوم آزمون ها ارزش داره؟؟
دهمی؟بچهها چه کارایی برای تقویت ریاضی میتونم بکنم؟
و اینکه من سر آزمونا زمان کم میارم، چطور میشه درستش کرد؟
آرهدهمی؟
این که با بیشتر تست زدن و وقت بیشتر گذاشتن سرعت و دقتت بیشتر میشه که برای همه درسا صدق میکنه و مهمه واقعا. اما درباره ریاضی یه چیزی که هست اینه که هرکسی با یه سطحی از پایه، وارد ریاضی دبیرستان میشه و بنابراین ممکنه اون پایه مشکل ایجاد کنه. چون غیر از ریاضی توی بقیه درسا تقریبا هیچوقت این اتفاق نمیفته که مطالب دبیرستان روی پایهی مطالب سالای پیش بنا بشن و واسه همین ریاضی خاصه. سعی کن اگه ضعفی توی پایه ریاضی داری حتما توی سال دهم کامل رفعش کنی. از چیزایی مثل سرعت ضرب و جمع انجام دادنت تا مطمئن شدن از فهم یه سری مفاهیم پرکاربرد مثل خواص توان یا اتحادها. در ضمن خود امسال هم توی اکثر فصل ها داری عنوان های جدیدی رو یاد میگیری که تا آخر دبیرستان باهاشون کار داری مثل تابع و مثلثات و...
برای دهم چطور؟ الان که دهم نهایی شده چیکار کنیم؟ بیشتر تشریحی کار کنیم؟ و اینکه چه کتاب تشریحی سوالاش در سطح نهایی هستش؟ چون برای نهایی من هیچ اطلاعی از نوع سوالا و روند درس خوندن ندارم میشه بگید لازمه که کتاب تشریحی برای همه درسا کار کرد از الان یا نه چون نمونه سوال که هیچی نداریم چون سال اولیم کلا ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم توضیح بدهخیلی فرق خاصی ندارن از هر کدوم راحتتر بودی استفاده کن. (البته من حس کردم ادبیات فرمول بیست کاملتر از من و درسامه)
سعی کن از همین حالا شروع کنی و شبی نیم ساعت الی یک ساعت رو بهشون اختصاص بدی.
در کنار خوندن درسها که حالا برای تست زدن و آزمون کار کردن و اینها هست، سعی کنید به صورت تشریحی هم به درسهاتون مسلط باشید.برای دهم چطور؟ الان که دهم نهایی شده چیکار کنیم؟
نه. تناسب باید برقرار باشه. هر نوع خوندن، به همون اندازه که مورد نیازه.بیشتر تشریحی کار کنیم؟
احتمالا معلمهاتون طول سال بهتر بتونن در مورد نحوهی طرح سوال تشریحی از بخشهای مختلف راهنماییتون کنن. (با توجه به اینکه سالهای سال امتحانات نهایی دوازدهم رو بررسی کردن و با سبک و سیاقش آشنا هستن) ولی در کنارش، کتابهایی مثل ماجراهای من و درسام، سیر تا پیاز و فرمول بیست هستن که برای تشریحی و کار کردن بیشتر در طول سال تالیف شدن. شما هم بررسیشون کنین و هر کدوم رو مناسبتر دیدین، انتخاب کنید.و اینکه چه کتاب تشریحی سوالاش در سطح نهایی هستش؟
اگر دروس تخصصی رو به هر حال از الان دارید برای کنکور و امثالهم میخونید، خیلی قرار نیست اختلاف فاحشی بین اون مطالب با امتحان نهایی باشه. همین که طول سال در کنار خوندن اون مبحث برای کنکور، یه مقداری تمرینات تشریحی حل کنید میشه گفت کفایت میکنه. ولی اگر دروس عمومی رو قرار نیست کنکوری بخونید (چون هنوز تعیین تکلیفی در مورد شما وجود نداره) نیازه که حتما اون رو طول سال خوب بخونید و تمرین کنید.لازمه که کتاب تشریحی برای همه درسا کار کرد از الان یا نه