lopho28
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
منم پر کنم؟
• اسم: دینا
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی:سلام من دینا هستم
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن:پرتلاش،درس خون،خوشحال
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته:قدیمی ترینش مربوط میشه به اینکه یه بسته خودکار رنگی میوه ای اکلیلی خریده بودم و خیلی براش ذوق داشتم.
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت: شبی که تا صبح بخاطر اینکه خانواده نمی ذاشتن تویه آزمون شرکت کنم بیدار موندم و فردا اجازه اش صادر شد:)
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن:خوب:صبورم، اگه از کسی ناراحت بشم کینه به دل نمی گیرم به کسی هم حسودی نمی کنم بد: بلد نیستم موقع ناراحتی ها به دوستام/عزیزام تکیه کنم قشنگ میرم تو غار تنهایی و ارتباطمو خیلی کم می کنم.
• تعریفت از زندگی:زندگی منشوری است در حرکت دوار منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگ های بدیع و دل فریبش آن را دوست داشتنی خیال انگیز و پرشور ساخته است.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:مثل یک صندلی که پایه های متفاوت اعم از عشق،احترام،درک شدن داره
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی:درحال حاضر خیر
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد از ۱۲ سالگی.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بله چند سال پیش تصمیم گرفتم مسیر درس خوندنم متفاوت از دبیرستانی های معمولی باشه:)
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:دانش آموزی همراه با ذوقی بسیار و تلاش فراوان برای یادگیری علم جذاب زیست شناسی
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:شاید یه مواقع ترس از شکست؟
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری: علاقه
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی: دریا
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری:گوش دادن پادکست های موردعلاقم کتاب بخونم انیمیشن ببینم چیزایی که به صورت تئوری میخونم رو توی طبیعیت یا به صورت واقعی ببینم و تطابق اطلاعاتم و وصل کردن شون بهم.
• تفریح موردعلاقهات:گوش دادن پادکست و انیمیشن دیدن، پازل هم دوست دارم:]
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب:جای خالی سلوچ
فیلم:حوض نقاشی+جهان با من برقص
موسیقی:چهارراه استانبول -علیرضا قربانی
شعر:چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم
مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم
طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری
غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
مگو وقتی دل صد پارهای بودت کجا بردی
کجا بردم ز راه دیده در دامان خود کردم
ز سر بگذشت آب دیدهاش از سر گذشت من
به هر کس شرح آب دیدهٔ گریان خود کردم
ز حرف گرم وحشی آتشی در سینه افکندم
به او اظهار سوز سینهٔ سوزان خود کردم
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی اگر امکانش هست اینو بعد بذارم
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی:قبلا خطاطی می کردم اما به مجسمه سازی علاقه دارم
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی:بله انواع مختلف صدف.
• از نظر خودت چه رنگیای:آبی کمرنگ
• گیلتی پلژرت چیه: راستش نمیدونستم معنیش چیه سرچ کردم و خب هرچی فکر کردم همچین چیزی ندارم:)
• وجه ترسناکت چه شکلیه:با احساساتش قهره و عملا به همه چیز بی حس هست.
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی:کتاب+عطر+ساعت+جوراب+پازل+مکعب روبیک
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: @god of teasing
@melina03
@hypnos @نرگسیوم @Ali pasha
جمله درموردشون هم راستش صرفا ازشون وایب خوبی میگیرم البته کاربرای زیادی وایب خوبی منتقل میکنند ولی خب چون اینجا ۵ تا گفته:)
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه:لحنشون موقع صحبتکردن و تن صدا.
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی:کسایی که با صدای بلند باهام حرف بزنن به خط قرمزام احترام نذارن و افرادی که هیچ تلاشی واسه زندگی شون نمی کنند.
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو: گذشته:مرسی که از پسش براومدی
اینده:امیدوارم تو جای موردعلاقت و حوزه ای که لیاقتت هست موفق شده باشی
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:میشه اینو وقتی رسیدم بهش بیام بگم؟ خیلی خوشمنمیاد راجب ارزوهام تو محیط عمومی صحبت کنم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:دانشجو شاید در شهر تهران؟
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن:آدم پرتلاش و خوشحال
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:باعث شد با آدم های خیلی خوبی آشنا بشم که کم و بیش باهاشون احساس همزاد پنداری می کردم
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقهی خودت بنویس و جواب بده:راستش چیز خاصی به ذهنم نمیاد

• اسم: دینا
• اگه بخوای خودت رو تو یک تا دو جمله به کسی معرفی کنی چجوری توصیف میکنی:سلام من دینا هستم
• سه تا کلمهای که فکر میکنی بقیه باهاش توصیفت میکنن:پرتلاش،درس خون،خوشحال
• اولین خاطرهای که از کودکیت تو ذهنته:قدیمی ترینش مربوط میشه به اینکه یه بسته خودکار رنگی میوه ای اکلیلی خریده بودم و خیلی براش ذوق داشتم.
• فراموش نشدنیترین خاطرهی زندگیت: شبی که تا صبح بخاطر اینکه خانواده نمی ذاشتن تویه آزمون شرکت کنم بیدار موندم و فردا اجازه اش صادر شد:)
• چه ویژگی خوب یا بدی داری که بقیه درموردت نمیدونن:خوب:صبورم، اگه از کسی ناراحت بشم کینه به دل نمی گیرم به کسی هم حسودی نمی کنم بد: بلد نیستم موقع ناراحتی ها به دوستام/عزیزام تکیه کنم قشنگ میرم تو غار تنهایی و ارتباطمو خیلی کم می کنم.
• تعریفت از زندگی:زندگی منشوری است در حرکت دوار منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگ های بدیع و دل فریبش آن را دوست داشتنی خیال انگیز و پرشور ساخته است.
• تعریفت از دوست داشتن و دوست داشته شدن:مثل یک صندلی که پایه های متفاوت اعم از عشق،احترام،درک شدن داره
• خودت رو زیر لیبل خاصی قرار میدی؟ اگه آره چی:درحال حاضر خیر
• اگه بخوای زندگیت رو به چند برهه تقسیم کنی بر چه اساسیه:قبل و بعد از ۱۲ سالگی.
• تا به حال تصمیم گرفتی برخلاف جریان زندگی شنا کنی؟ اگه آره، کجا و چرا:بله چند سال پیش تصمیم گرفتم مسیر درس خوندنم متفاوت از دبیرستانی های معمولی باشه:)
• جایگاه فعلی خودت تو مسیر زندگی رو کوتاه توصیف کن:دانش آموزی همراه با ذوقی بسیار و تلاش فراوان برای یادگیری علم جذاب زیست شناسی
• ترسی که ممکنه مانع از ادامه دادن مسیرت شه:شاید یه مواقع ترس از شکست؟
• چی باعث میشه تو روزهای سخت دوام بیاری: علاقه
• با فکر کردن به چه چیزی احساس سبکی و آرامش میکنی: دریا
• از انجام دادن چه کارهایی لذت میبری:گوش دادن پادکست های موردعلاقم کتاب بخونم انیمیشن ببینم چیزایی که به صورت تئوری میخونم رو توی طبیعیت یا به صورت واقعی ببینم و تطابق اطلاعاتم و وصل کردن شون بهم.
• تفریح موردعلاقهات:گوش دادن پادکست و انیمیشن دیدن، پازل هم دوست دارم:]
• کتاب، فیلم، موسیقی و شعر موردعلاقهات:
کتاب:جای خالی سلوچ
فیلم:حوض نقاشی+جهان با من برقص
موسیقی:چهارراه استانبول -علیرضا قربانی
شعر:چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم
مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم
طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری
غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
مگو وقتی دل صد پارهای بودت کجا بردی
کجا بردم ز راه دیده در دامان خود کردم
ز سر بگذشت آب دیدهاش از سر گذشت من
به هر کس شرح آب دیدهٔ گریان خود کردم
ز حرف گرم وحشی آتشی در سینه افکندم
به او اظهار سوز سینهٔ سوزان خود کردم
• سه تا از بهترین و خاطرهانگیزترین عکسهایی که گرفتی اگر امکانش هست اینو بعد بذارم
• به چه هنری میپردازی یا دوست داری بپردازی:قبلا خطاطی می کردم اما به مجسمه سازی علاقه دارم
• کلکسیون جمعآوری میکنی؟ اگه آره کلکسیون چی:بله انواع مختلف صدف.
• از نظر خودت چه رنگیای:آبی کمرنگ
• گیلتی پلژرت چیه: راستش نمیدونستم معنیش چیه سرچ کردم و خب هرچی فکر کردم همچین چیزی ندارم:)
• وجه ترسناکت چه شکلیه:با احساساتش قهره و عملا به همه چیز بی حس هست.
• دوست داری چه هدیهای بگیری و متقابلا دوست داری چه هدیهای به بقیه بدی:کتاب+عطر+ساعت+جوراب+پازل+مکعب روبیک
• پنج تا از کاربرهایی که وایب خوبی ازشون میگیری رو تگ کن و یه جمله درموردشون بگو: @god of teasing
@melina03
@hypnos @نرگسیوم @Ali pasha
جمله درموردشون هم راستش صرفا ازشون وایب خوبی میگیرم البته کاربرای زیادی وایب خوبی منتقل میکنند ولی خب چون اینجا ۵ تا گفته:)
• اولین چیزی که تو برخورد با آدمها توجهت رو جلب میکنه چیه:لحنشون موقع صحبتکردن و تن صدا.
• چه تایپ آدمهایی رو نمیتونی تحمل کنی:کسایی که با صدای بلند باهام حرف بزنن به خط قرمزام احترام نذارن و افرادی که هیچ تلاشی واسه زندگی شون نمی کنند.
• یه جمله به خود گذشته و آیندهات بگو: گذشته:مرسی که از پسش براومدی
اینده:امیدوارم تو جای موردعلاقت و حوزه ای که لیاقتت هست موفق شده باشی
• بزرگترین آرزویی که دوست داری تا 5 سال آینده بهش برسی:میشه اینو وقتی رسیدم بهش بیام بگم؟ خیلی خوشمنمیاد راجب ارزوهام تو محیط عمومی صحبت کنم
• به نظرت ده سال دیگه کجایی:دانشجو شاید در شهر تهران؟
• دوست داری آدمها چطوری ازت یاد کنن:آدم پرتلاش و خوشحال
• سمپادیا و تاثیرش تو زندگیت:باعث شد با آدم های خیلی خوبی آشنا بشم که کم و بیش باهاشون احساس همزاد پنداری می کردم
• حداکثر سه تا سوال که اینجا نبوده ولی دوست داشتی جواب بدی رو به سلیقهی خودت بنویس و جواب بده:راستش چیز خاصی به ذهنم نمیاد