بن کردن حساب کاربری DarkLightI

با مسدود شدن حساب کاربری DarkLightI ....

• موافق هستم

رای‌ها: 48 63.2%
  • مخالف هستم

رای‌ها: 28 36.8%

• رای‌دهندگان
    76
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
15 نفر همت کنن هر کدوم 10 تا دیسلایک بزنن فردا تو رنج منفی صف فروش میشه

اقا جا کمپین بن کردن دارک لایت کمپین منفی کردن امتیازات دارک لایت رو استارت بزنید نه بن میشه نه یه ادم جدید اینو ببینه متعجب میشه چی میگه
%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86_%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA.PNG

یکی از بند های قوانین سایته.
البته من که شکایتی نمی‌کنم ولی در کل خواستم در جریان باشید.

چه جالب
به خدا و پیامبر و امام ها اعتقاد نداری ولی چپ راست دم از اسلام و دین میزنی؟؟؟
توصیه می‌کنم مجدّدا به ارسال‌های من توی تاپیک گشت ارشاد نگاه کنید و ببینید آیا جایی برای اثبات یا ردّ چیزی به احکام/فلسفه‌ی اسلامی استناد کردم یا نه.

بنظر من کمپین بن کردن یا امتیاز منفی دادن به استاد @Admin2 رو راه بندازیم، قشنگ میخواستن دارک لایت رو بیارن سایت رونق بگیره و اعصاب ما صاف شه حالا این وسط😂

%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86_%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA.PNG

بدون دلیل موجه!
یعنی تو بگی سلام من دیسلایک بدم
به دوستام بگم بهت دیس بدن

توصیه می‌کنم مجدّدا به ارسال‌های من توی تاپیک گشت ارشاد نگاه کنید و ببینید آیا جایی برای اثبات یا ردّ چیزی به احکام/فلسفه‌ی اسلامی استناد کردم یا نه.
گل پسر به هیچگونه چیز ثابت و واحدی مثل دین، خدا، یک کشور، یا حتی نظر اکثریت اعتقاد نداری بعد خودت رو درست ترین میدونی و حاضرم نیستی اجازه اشتباه به خودت بدی؟ چرا نمیخوای بفهمی همه علیه تو نیستن؟‌من واقعا میخوام کمکت کنم!!!!

خب پس همون بیانات مفیدت راجب گشت ارشاد رو تارگت میزنیم

دلیلمون هم موجهه داری از خشونت حمایت میکنی دفاع هم هیچی

https://www.sampadia.com/forum/threads/83220/post-2059298

اون پست تخم مرغ بود تو اینستا رکورد لایک

این پست هم رکورد دیسلایک فروم ها رو میتونه بگیره
در حال حاضر، تا جایی که بنده رفتم و دیدم رکورد با ۲۴ دیسلایک دست علی‌پاشاست.
و پست من تنها ۵ دیسلایک داره، توی اهدای ۲۰ دیسلایک بعدی موفّق باشید.

به عنوان آخرین پست امروزم قبل از خواب، این رو اعلام کنم که اگه نیّتی برای بن کردن من دارید، توصیه‌م اینه که سعی کنید تا قبل فردا صبح اون رو به کرسی بنشونید؛ فردا بعد از بیداری قصدم اینه که بحث رو در چند جبهه به صورت هم‌زمان جلو ببرم.
شب همگی به خیر باشه.

به عنوان آخرین پست امروزم قبل از خواب، این رو اعلام کنم که اگه نیّتی برای بن کردن من دارید، توصیه‌م اینه که سعی کنید تا قبل فردا صبح اون رو به کرسی بنشونید؛ فردا بعد از بیداری قصدم اینه که بحث رو در چند جبهه به صورت هم‌زمان جلو ببرم.
شب همگی به خیر باشه.

یه شب خاص مثل اسماعیل هنیه

من نمیدونستم چی به چیه
چند دقیقه پیش یه پست فرستادم که ولش کنید ایگنورش کنید واینا
ولی اشتباه کردم
کنجکاو شدم رفتم خوندن پیاما رو
و موافقم با این موضوع
خاک بر سر اون تربیتی که تو شدی
کتک زدن رو با پوشش نامناسب یکی میدونی احمق؟
چرا فقط دخترا رو ارشاد میکنن ها؟
تا حالا شده ببینی
پسری رو که مزاحم دختر میشه و با الفاظ و رفتارش آزار میده رو با اون طرز وحشیانه بگیرن و ارشادش کنن؟؟
کاش امثال مثل تو منقرض بشن!
واقعا همینو میتونم بگم. انقراضتون جوابه فقط!

راست میگی دموکراسی برای یونان باستان بود رفتارای جنابعالی فقط مصداق دیکتاتوری مدرن!
دموکراسی هم از طرف نور تاریک طرد می‌شه این جاست که روزگار عجیبه:))
منظورش مرگ سقراط هست که بخاطر دموکراسی بود که اعدام شد در یونان باستان

منظورش مرگ سقراط هست که بخاطر دموکراسی بود که اعدام شد در یونان باستان
ای وای حتی به ذهنمم نرسید که خودشون رو با سقراط یکی بدونن، خیلی هم عالی.

با اینکه شخصا هیچجوره با دارک لایت و تفکراتش که البته قابل احترامن، کنار نمیام؛ اما بنظرم مسدود کردن حسابش با آزادی بیان در تناقضه.
گمون کنم اگر با نظراتش موافق نیستیم، همون بایکوت کردنش کافی باشه.

«مدّتیه که من با دیدن خشم آدم‌ها، بخصوص وقتی من عامل خشمشون باشم لذّت می‌برم. این نوع از ازدواج یکی از چیزاییه که خون آدما رو به جوش میاره، نمونه‌ش رو توی همین تاپیک میشه دید. به واسطه‌ی همین موضوع، می‌تونم بگم که وقوع این نوع از ازدواج برام خوشاینده چون منجر به برافروخته شدن خشم مردم میشه. اگه این اتّفاق نمیفتاد موضع من متفاوت بود.»
من دلم کاملاً گرمه که قرار نیست بن شم؛ بنابراین نیازی به دخیل شدن در این مورد خاص نمی‌بینم.
من نیازی به تغییر مواضع کنونی‌م نمی‌بینم؛ نتیجتاً خیر، تا زمانی که صلاح بدونم و قوانین سایت شکسته نشه رویکرد فعلی‌م رو ادامه خواهم داد.
من این سه تا پیام رو از دارک لایت نقل قول کردم براتون کنار هم. جدای از اینکه این فرد بار ها از خشونت علیه گروه های مختلف جامعه (زن کودک معترض و ...) دفاع کرده و به کسایی که آسیب دیدن از این مسئله توهین کرده، خودش علناً نیتش رو اعلام کرده و برای بار هزار و یکم خط قرمزای خیلی از ما رو رد کرده.

و دوباره از هر کسی که مخالف بن کردنشه میپرسم : بر اساس کدوم استدلال عاقلانه ای این بی حیایی مطابق قوانین سایت یا حتی عقل سلیمه؟

با اینکه شخصا هیچجوره با دارک لایت و تفکراتش که البته قابل احترامن، کنار نمیام؛ اما بنظرم مسدود کردن حسابش با آزادی بیان در تناقضه.
گمون کنم اگر با نظراتش موافق نیستیم، همون بایکوت کردنش کافی باشه.
لطفا قبل اینکه نظری بدید حداقل چند تا از پیام ها رو بخونید

آزادی بیان مجوز ترویج و توجیه خشونت و حیوانیت نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا