15 نفر همت کنن هر کدوم 10 تا دیسلایک بزنن فردا تو رنج منفی صف فروش میشه
اقا جا کمپین بن کردن دارک لایت کمپین منفی کردن امتیازات دارک لایت رو استارت بزنید نه بن میشه نه یه ادم جدید اینو ببینه متعجب میشه چی میگه
حاجی تو دیگه واقعا توی یه لیگ دیگهای، لزوما خیر یعنی چی یا خدا رو قبول داری یا نه دیگه لزوما و اصولا ندارهلزوماً خیر.
توصیه میکنم مجدّدا به ارسالهای من توی تاپیک گشت ارشاد نگاه کنید و ببینید آیا جایی برای اثبات یا ردّ چیزی به احکام/فلسفهی اسلامی استناد کردم یا نه.چه جالب
به خدا و پیامبر و امام ها اعتقاد نداری ولی چپ راست دم از اسلام و دین میزنی؟؟؟
بدون دلیل موجه!
یکی از بند های قوانین سایته.
البته من که شکایتی نمیکنم ولی در کل خواستم در جریان باشید.
گل پسر به هیچگونه چیز ثابت و واحدی مثل دین، خدا، یک کشور، یا حتی نظر اکثریت اعتقاد نداری بعد خودت رو درست ترین میدونی و حاضرم نیستی اجازه اشتباه به خودت بدی؟ چرا نمیخوای بفهمی همه علیه تو نیستن؟من واقعا میخوام کمکت کنم!!!!توصیه میکنم مجدّدا به ارسالهای من توی تاپیک گشت ارشاد نگاه کنید و ببینید آیا جایی برای اثبات یا ردّ چیزی به احکام/فلسفهی اسلامی استناد کردم یا نه.
خب پس همون بیانات مفیدت راجب گشت ارشاد رو تارگت میزنیم
یکی از بند های قوانین سایته.
البته من که شکایتی نمیکنم ولی در کل خواستم در جریان باشید.
در حال حاضر، تا جایی که بنده رفتم و دیدم رکورد با ۲۴ دیسلایک دست علیپاشاست.https://www.sampadia.com/forum/threads/83220/post-2059298
اون پست تخم مرغ بود تو اینستا رکورد لایک
این پست هم رکورد دیسلایک فروم ها رو میتونه بگیره
به عنوان آخرین پست امروزم قبل از خواب، این رو اعلام کنم که اگه نیّتی برای بن کردن من دارید، توصیهم اینه که سعی کنید تا قبل فردا صبح اون رو به کرسی بنشونید؛ فردا بعد از بیداری قصدم اینه که بحث رو در چند جبهه به صورت همزمان جلو ببرم.
شب همگی به خیر باشه.
منظورش مرگ سقراط هست که بخاطر دموکراسی بود که اعدام شد در یونان باستانراست میگی دموکراسی برای یونان باستان بود رفتارای جنابعالی فقط مصداق دیکتاتوری مدرن!
دموکراسی هم از طرف نور تاریک طرد میشه این جاست که روزگار عجیبه
ای وای حتی به ذهنمم نرسید که خودشون رو با سقراط یکی بدونن، خیلی هم عالی.منظورش مرگ سقراط هست که بخاطر دموکراسی بود که اعدام شد در یونان باستان
«مدّتیه که من با دیدن خشم آدمها، بخصوص وقتی من عامل خشمشون باشم لذّت میبرم. این نوع از ازدواج یکی از چیزاییه که خون آدما رو به جوش میاره، نمونهش رو توی همین تاپیک میشه دید. به واسطهی همین موضوع، میتونم بگم که وقوع این نوع از ازدواج برام خوشاینده چون منجر به برافروخته شدن خشم مردم میشه. اگه این اتّفاق نمیفتاد موضع من متفاوت بود.»
من دلم کاملاً گرمه که قرار نیست بن شم؛ بنابراین نیازی به دخیل شدن در این مورد خاص نمیبینم.
من این سه تا پیام رو از دارک لایت نقل قول کردم براتون کنار هم. جدای از اینکه این فرد بار ها از خشونت علیه گروه های مختلف جامعه (زن کودک معترض و ...) دفاع کرده و به کسایی که آسیب دیدن از این مسئله توهین کرده، خودش علناً نیتش رو اعلام کرده و برای بار هزار و یکم خط قرمزای خیلی از ما رو رد کرده.من نیازی به تغییر مواضع کنونیم نمیبینم؛ نتیجتاً خیر، تا زمانی که صلاح بدونم و قوانین سایت شکسته نشه رویکرد فعلیم رو ادامه خواهم داد.
لطفا قبل اینکه نظری بدید حداقل چند تا از پیام ها رو بخونیدبا اینکه شخصا هیچجوره با دارک لایت و تفکراتش که البته قابل احترامن، کنار نمیام؛ اما بنظرم مسدود کردن حسابش با آزادی بیان در تناقضه.
گمون کنم اگر با نظراتش موافق نیستیم، همون بایکوت کردنش کافی باشه.
به این میگن گنگ بنگ.قصدم اینه که بحث رو در چند جبهه به صورت همزمان جلو ببرم.