فقط 134 امتیاز مونده تا رنج منفی
عع ۱۲۸ تا....
خداقوّت، خسته نباشید
با احتساب ۸۰+ تا که بعد باز کردن نوتفیکیشنا اومد ۲۰۰ حساب کن.عع ۱۲۸ تا....
پسر من از دیشب دارم کابوس بیدار شدن و حمله امروزتو میبینم، همین؟
خداقوّت، خسته نباشید
فوش خیلیا دادن ولی آقا اینو در نظر بگیر که فقط ۱۴ سالشهببخشید فوش دادن مجازه؟
فوش خیلیا دادن ولی آقا اینو در نظر بگیر که فقط ۱۴ سالشه
دارکلایت نامزد دریافت جایزهٔ بهترین کاربر سایت شده، ما هم موافقیم باید فقط و فقط خودش انتخاب شه. واسه همین پشت سر هم داریم لایکش میکنیم و میگیم یه اکانتی باید براش بسازن که تحت هیچ شرایطی بن نشه.بچها من از دنیا عقبم نمیشه یکی بهم توضیح بده؟ بخدا گناه دارم خیلی گیجم
وای هدیه عالیه پنج دقیقه از این بحث رو هم خوند فهمید چی درسته چی غلط اونوقت ما دو روزه هنوز توی مرحلهی *بیا هر دو قبول کنیم ممکنه اشتباه بگیم* گیر کردیمببخشید فوش دادن مجازه؟
ای عالی بودوای هدیه عالیه پنج دقیقه از این بحث رو هم خوند فهمید چی درسته چی غلط اونوقت ما دو روزه هنوز توی مرحلهی *بیا هر دو قبول کنیم ممکنه اشتباه بگیم* گیر کردیم
استاد نمره گرفتن از استاده با سوال طرح کردن از سوال داخل پاسخ برگ تشریحیاین بشر انقد حرفاش میپیچونه که من اصلا حوصله نمیکنم پست هاشو تا آخر بخونم
شاید این آدم با توجه به سنش برای جلب توجه این پست هارو میزاره و یه تاپیک جدا مختص این آدم ....
نمیپیچونهاین بشر انقد حرفاش میپیچونه که من اصلا حوصله نمیکنم پست هاشو تا آخر بخونم
شاید این آدم با توجه به سنش برای جلب توجه این پست هارو میزاره و یه تاپیک جدا مختص این آدم ....
بن که نمیکنن، تهش تاپیکو میبندن.