DarkLightI
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علّامهحلّی۳
- شهر
- طهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
خیر.تو رو خدا خندهات نگرفت؟
بله.باید توضیح بده چرا یه نفر حق زندگی دارههه؟؟؟؟؟؟

خیر.تو رو خدا خندهات نگرفت؟
بله.باید توضیح بده چرا یه نفر حق زندگی دارههه؟؟؟؟؟؟

ممکنه من بعد ها به این نتیجه برسم که زندگی شمای نوعی در منفعت من خلل ایجاد میکنه و دست به قتلتون بزنم. اینجا (و در کل) اینکه شما چه چیزی میخواید برای من مهم نیست.ببخشید میخوایم زندگی کنیم😐

بستگی به تعریفتون از مسلمان داره.شما مسلمان نیستید؟
تفنگت را زمین بگذارممکنه من بعد ها به این نتیجه برسم که زندگی شمای نوعی در منفعت من خلل ایجاد میکنه و دست به قتلتون بزنم. اینجا (و در کل) اینکه شما چه چیزی میخواید برای من مهم نیست.

تا جایی که من مغزم توان داره فقط یک چیز میتونه شبیه این موضوع باشه اونم اینکه یک بیمار روانی در حال راه رفتن تو خیابون هستش که بعد با چاقو میخواد به همه حمله کنه که بعدش پلیس میاد و میندازتش توی ونمیتونم مثالهایی ازیندست بزنم که سوار ون کردن رو هم در قیاس با کارای دیگهای که اکثریت خوب میدوننش قرار بده. اون صرفاً یه مثال بود.
حتی اگه اون *فحش* داده باشه با دلایلی که داره میاره (که قطعا اینجوری نیست، اگه اینطوری باشه توی همه بحث ها که در مورد موضوعات مختلف هستن وقتی یک طرف بحث داره یک عقیده رو نقد میکنه، مگه داره به افرادی که اون عقیده رو دارن فحش میده؟) چرا باید شما با فحش بهش جواب بدی؟ توی هر بحثی از چندصدسال قبل میلاد تا الان یک اخلاق و منطق مناظرهای وجود داره که باید رعایت بشه. آتیش با اون قدرت فوق مخربی که داره، وقتی با چیزی به اسم آب بهش جواب بدی، از هم فرو میپاشه. اینم یک قانون طبیعتبرام مهم نیست بخاطر چه چیزی داره از توهیین به ناموس مردم دفاع میکنه، جواب من یه چیزه
و عذر میخوام چی؟ "زیبا نیست" ؟ مگه ادب فقط به صرف استفاده کردن از کلمات قشنگ و اتو کشیده اس؟ همین این داره با کلمات خوشگل مشگلش بدون یه کلمه فحش به کل جماعتی که از دست این جونور ها زجر کشیدن توهین میکنه. چی باعث شده فکر کنی ما هم با کلمات "زشت"مون سر تا پاش رو منور نمیکنیم؟
اکثر ما میایم اینجا که اوقات خوشی داشته باشیم نه اینکه درمورد سوالی که جوابش رو اکثرمون میدونیم بحث و مجادله ی بیهوده کنیم با امسال این بشر
خیلی هم ناراحته بسلامت
دلقک بیابونی چرا هرجا اوضاع بحث خوب نیست با "بستگی به تعریف شما از فلان کوفت داره" از جواب دادن در میری؟بستگی به تعریفتون از مسلمان داره.
من از اول هم گفتم با این موجود مناظره ای ندارم و نمیزارم با اون به خیال خودش "استدلالات"ش به ما و خانواده ی ما توهیین کنهحتی اگه اون *فحش* داده باشه با دلایلی که داره میاره (که قطعا اینجوری نیست، اگه اینطوری باشه توی همه بحث ها که در مورد موضوعات مختلف هستن وقتی یک طرف بحث داره یک عقیده رو نقد میکنه، مگه داره به افرادی که اون عقیده رو دارن فحش میده؟) چرا باید شما با فحش بهش جواب بدی؟ توی هر بحثی از چندصدسال قبل میلاد تا الان یک اخلاق و منطق مناظرهای وجود داره که باید رعایت بشه. آتیش با اون قدرت فوق مخربی که داره، وقتی با چیزی به اسم آب بهش جواب بدی، از هم فرو میپاشه. اینم یک قانون طبیعت
حالا هی بشینید با این بحث کنید ببینم به کجا میرسیماین نشون میده هدف من و شما از بحث کردن فرق داره، من بحث میکنم که به نتیجه درست برسم شما بحث میکنی که نتیجه خود رو درست نشون بدی!