• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shekoofeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : گشت ارشاد : فرهنـگ سازی یا ترسوندن؟

در همه جای دنیا به جز کشورهای مسلمان,انسانها حق زندگی
انتخاب
آزادی
امنیت
آرامش
و احترام دارن
گشت ارشاد در ایران فقط برای اینه که دائم به مردم یادآوری بشه که این حقوق در ایران برای انسانهاوجود نداره
همین وبس
نه برای ترسوندنه
و نه برای فرهنگ سازی

خب من چون تو این مورد اطلاعی ندارم، فعلا میرم تا بخونم!

اما اینو قبول کنین که با 10 تا ، 100 تا عکس نمی شه یه فرهنگ رو فهمید .. احتیاج به امار داره که من باید امارشو بگیرم!

138821_507.jpg

نمونه ـش ! حالا اینو از 10 تا زاویه مختلف می شه گرفت .. نمی شه؟!

به نقل از apathetical :
خب من چون تو این مورد اطلاعی ندارم، فعلا میرم تا بخونم!

اما اینو قبول کنین که با 10 تا ، 100 تا عکس نمی شه یه فرهنگ رو فهمید .. احتیاج به امار داره که من باید امارشو بگیرم!

138821_507.jpg

نمونه ـش ! حالا اینو از 10 تا زاویه مختلف می شه گرفت .. نمی شه؟!
بله حتما بخونید و آمار ارائه بدین . در این زمینه توصیه می کنم مطالبی رو بخونید که از افراد با جهت گیری های مختلف باشه .

در مورد این عکستون :
اول اینکه این عکس مال چه زمانیه ؟ مطمئنید مال بعد انقلاب نیست ؟ :-"
ببینید شما داشتید ادعا می کردید اکثریت قاطع جامعه محجب بودن و زمانی که من میام عکس هایی از جمعیت هایی نشون میدم که در اون ها محجبه ها اصلا اکثریت نیستن این مثال نقض روی حرف شماست و ادعاتون رو تا حد زیادی باطل می کنه .
همچنین استدلال های دیگه ای به جز صرفا 1 عکس هم آوردم برای حرفم .

به نقل از Bahar_R :
بله حتما بخونید و آمار ارائه بدین . در این زمینه توصیه می کنم مطالبی رو بخونید که از افراد با جهت گیری های مختلف باشه .

در مورد این عکستون :
اول اینکه این عکس مال چه زمانیه ؟ مطمئنید مال بعد انقلاب نیست ؟ :-"
ببینید شما داشتید ادعا می کردید اکثریت قاطع جامعه محجب بودن و زمانی که من میام عکس هایی از جمعیت هایی نشون میدم که در اون ها محجبه ها اصلا اکثریت نیستن این مثال نقض روی حرف شماست و ادعاتون رو تا حد زیادی باطل می کنه .
همچنین استدلال های دیگه ای به جز صرفا 1 عکس هم آوردم برای حرفم .
حتما!

:دی نه واسه قبلشه .. یعنی منبع گفته بود!

خب همین دیگه! منم الان عکس ِ گودبای پارتی می ذارم .. یعنی کل ایران و مهمونی ها اینجوری‌ن؟ خیر!
یه منطقه هس ..
این عکس منم واسه یه صحنه و منطقه هس! نه این مدرکه نه اون مدرک!
مدرک تو اینجور مسائل که خودمون نبودیم .. امار هست و کتاب و کسایی که بودن و دیدن و بی جبهه هم می گن!

به نقل از apathetical :
حتما!

:دی نه واسه قبلشه .. یعنی منبع گفته بود!

خب همین دیگه! منم الان عکس ِ گودبای پارتی می ذارم .. یعنی کل ایران و مهمونی ها اینجوری‌ن؟ خیر!
یه منطقه هس ..
این عکس منم واسه یه صحنه و منطقه هس! نه این مدرکه نه اون مدرک!
مدرک تو اینجور مسائل که خودمون نبودیم .. امار هست و کتاب و کسایی که بودن و دیدن و بی جبهه هم می گن!

آمار رو که میشه بررسی کرد مثلاً این آمار نظر سنجی در سایت سمپادیا هست :

6lzyoPMIXfO0fo1ZnJ3ELNCN1Q21i.jpg

همونطور که میبینیم حدود 20% بچه های سمپادیا حجاب اجباری رو میخوان و 80% با وجود حجاب اجباری موافق نیستند

حالا این آمار در جامعه به 40-60 برسه یعنی 60% خواهان آزادی باشن و 40% بخوان که به همین روال ادامه داشته باشه

:)

یک خبر جدید : گشت موتورسوار «انصار» بدون احتیاج به مجوز می‌ آید!

با گشت ارشاد و چنین قرشمال گری هایی مخالفم

ولی بچه های سمپادیا 90 درصدشون به سن قانونی نرسیدن که بخواد نظر بدن ، یکم دلیل های جالب تر میزدی بهتر بود ;)

به نقل از matin320 :
با گشت ارشاد و چنین قرشمال گری هایی مخالفم

ولی بچه های سمپادیا 90 درصدشون به سن قانونی نرسیدن که بخواد نظر بدن ، یکم دلیل های جالب تر میزدی بهتر بود ;)

به جرات میتونم بگم اغلب پایبندی های دین در سنین کودکی بیشتر از بزرگسالی هست بحثش رو میتونیم توی اعتقادی ادامه بدیم

تازه اگر سن 14-18 سال رو کودکی بدونیم باز هم به نظرم این آمار قطعاً در دانشگاه ها تفاوت خیلی خاصی نمیکنه شاید بیشتر هم بشه

به طور کلی حرفتون رو قبول دارم اما خوب آیا شما آماری دارید که خلافش رو ثابت کنه؟

وقتی وارد بازار مرکزی یک شهر میشید چند نفر خودشون رو مجبور به داشتن حجاب کامل میکنن؟

من که فکر میکنم خیلی کم هستند این افراد شاید حتی اقلیت بشه گفت! و اون هایی که حجاب کاملی ندارند اغلب موافق با حجاب اجباری هم نیستند

به نقل از Radikal :
به جرات میتونم بگم اغلب پایبندی های دین در سنین کودکی بیشتر از بزرگسالی هست بحثش رو میتونیم توی اعتقادی ادامه بدیم

تازه اگر سن 14-18 سال رو کودکی بدونیم باز هم به نظرم این آمار قطعاً در دانشگاه ها تفاوت خیلی خاصی نمیکنه شاید بیشتر هم بشه

به طور کلی حرفتون رو قبول دارم اما خوب آیا شما آماری دارید که خلافش رو ثابت کنه؟

وقتی وارد بازار مرکزی یک شهر میشید چند نفر خودشون رو مجبور به داشتن حجاب کامل میکنن؟

من که فکر میکنم خیلی کم هستند این افراد شاید حتی اقلیت بشه گفت! و اون هایی که حجاب کاملی ندارند اغلب موافق با حجاب اجباری هم نیستند

بله. اماری دارم که خلافش رو ثابت کنه.

در تمام فامیل های حداقل تا درجه دو ما همه مقید به حجاب اند...

شاید گاهی به روسری اکتفا کنن( که بیشترشون همین طورند) ولی اگه حجاب اجباری نباشه به هیچ وجه حاضر به ترک همین روسری نصفه و نیمه نیستند....

_____

این نوع پوشش متاسفانه وارد فرهنگ ما شده و حتی خانوم های محجبه ما هم گه گاه در چنگال مد اسیر میشن....

تیپ و ریخت آدمای بازار رو اگه نگاه میکنید؛ با این دید نگاه کنید که شاید بعضی از اون ها حجاب رو قبول دارند ولی به این شکل....

_______

متاسفم.فعلا واسه پست دادن در اعتقادی معذوریت دارم

به نقل از matin320 :
بله. اماری دارم که خلافش رو ثابت کنه.

شاید گاهی به روسری اکتفا کنن( که بیشترشون همین طورند) ولی اگه حجاب اجباری نباشه به هیچ وجه حاضر به ترک همین روسری نصفه و نیمه نیستند....

_____

این نوع پوشش متاسفانه وارد فرهنگ ما شده و حتی خانوم های محجبه ما هم گه گاه در چنگال مد اسیر میشن....

تیپ و ریخت آدمای بازار رو اگه نگاه میکنید؛ با این دید نگاه کنید که شاید بعضی از اون ها حجاب رو قبول دارند ولی به این شکل....

_______

متاسفم.فعلا واسه پست دادن در اعتقادی معذوریت دارم

امار هایی به این شکل دقیق نیستن.

و بستگی خیلی زیادی به افراد و باور های خانواده دارن.

مثلن اگه عکس های خانوادگی قدیمی البوم خانواده مارو ببینید تقریبن هیچ کدوم از دختر ها و زن ها حجاب نداشتن. و این در حالیه که خیلی از این افراد مقید به اسلام هستن!

ولی حجاب به سر نداشتن.

خوب این شکل امار اصلن هیچ موضوعی رو ثابت نمی کنه.

شکل لباس پوشیدن جدا از مد و لباس روز خیلی بستگی به شغل فرد داره. به اب و هوا. اگه الان لباس تو ایران تبدیل به یک مشکل شده دلیلش اینه که لباس معنی و مفهوم اصلی خودش رو از دست داده. لباس باید بر اساس اب و هوا و موقعیت شغلی فرد انتخاب بشه. الان در کنار این موضوعات بحث اسلامی بودن هم بهش اضافه شده. و اجبار در این اسلامی بودن باعث میشه که فرد نتونه لباس مناسبی انتخاب کنه.

به نقل از مازیمون :
شکل لباس پوشیدن جدا از مد و لباس روز خیلی بستگی به شغل فرد داره. به اب و هوا. اگه الان لباس تو ایران تبدیل به یک مشکل شده دلیلش اینه که لباس معنی و مفهوم اصلی خودش رو از دست داده. لباس باید بر اساس اب و هوا و موقعیت شغلی فرد انتخاب بشه. الان در کنار این موضوعات بحث اسلامی بودن هم بهش اضافه شده. و اجبار در این اسلامی بودن باعث میشه که فرد نتونه لباس مناسبی انتخاب کنه.

فشار فرهنگی خیلی بیشتر اجبار بوجود میاره...

دقیقا اگه الآن کسی با چادر و پوشیه بیاد بیرون همه به اون به چشم یک تافته جدا بافته نگاه میکنن...

در صورتی که بابا اونم یه نوع لباس پوشیدنه...

ایرانیا در اوایل دوران پهلوی هم حتی این سبک پوشش رو قبول داشتن و بیشتر این گونه بودند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا