- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
خیلی ناراحتم. خیلی ناراحتی. عصبانیم هستیم. حق داریم. به هر دلیلی که اون اتفاق افتاده باشه و تمام اتفاقات قبل و بعدش، دستاندرکاراش باید مجازات اون کارا رو ببینن.با پیشنوشتت موافقم.
اتفاقا اومدم اینجا که بنویسم اگه صرفا با خشنونت موجود در گشت ارشاد مخالفید و با کلیت وجودیش نه، خیلی ساده عن تو مغز داشته و نداشتتون.
فرهنگ؟ حجاب؟
جدا هنوزم فکر میکنید این حکومت بویی از اسلامتون برده و میخواد دخترای سرزمینش رو با پوشش موجهه ارشاد کنه که شماها از دیدن چارتا مو ارضا نشید؟
گشت ارشاد زور و استبداد و قدرت حکومت رو به رخ میکشه.
فک میکنید چرا این چارتا خبرگزاری که بدون اجازه ی بالا دستیشون آب هم نمیخورن شروع به پوشش و نمایش جنایت هاشون میکنن؟؟؟ خیلی ساده ست. حکومت داره قدرت نمایی میکنه با جنایت هاش.
گشت ارشادتون داره به سرکوب بخشی از جمعیت که مجبورید به رسمیت بشناسیدش می انجامه.
که زن ها بشینن تو خونه چونکه نه دلشون میخواد لچک سرشون کنن و نه دلشون میخواد کشته بشن.
پس فردا هم حقوق بدوی دیگه مون رو ازمون میگیرن، اونوقت شما بشینین بگین من نمیفهمم چرا حکومت واسه فرهنگسازی به زور متوسل میشه، زور که جواب نمیده
یادآوری میکنم بهت فاطمه: من مخالف وجود گشت ارشادم و حالم از اسمش و کارش و همه چیزش به هم میخوره.
جا داره با صراحت اعلام کنم ادامهش رو هم: من مخالف هر نوع خشونت و هر نوع انتقال حس بد به هر روشی هستم بین دو نفر برای هر کاری؛ تنها در صورتی این مجازه که مثلا دو نفر دوستن و یکی به اون یکی یه تشر ریز بزنه که چی کار داری میکنی؟ برگرد و خودتو جمع کن.
در مورد عقاید و فرهنگ و هر چیز مرتبط به حجاب، همه موظفن که هر کاری میخوان بکنن توش هیچ برخورد بدی به هیج روشی با هیچ کسی نباشه و در غیر این صورت، با بیاخلاقی طرفیم.
پ.ن: به خاطر حرفت به من -که نظرم اینه- خیلی بهم برخورد.