نون کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 567 امتیاز 6,890 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1399 رشته دانشگاه TeleHealth 2024/1/12 #4,121 به تماشاگه زلفش دل حافظ روزی شد که بازآید و جاوید گرفتار بماند
نون کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 567 امتیاز 6,890 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1399 رشته دانشگاه TeleHealth 2024/1/14 #4,122 آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست
_Violoncello_ کاربر فعال ارسالها 53 امتیاز 248 نام مرکز سمپاد ... شهر دزفول سال فارغ التحصیلی 1406 2024/1/25 #4,123 تو را با غیر میبینم صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید.. (مهدی اخوان ثالث)
Mahsa_j کاربر نیمهحرفهای ارسالها 267 امتیاز 2,531 نام مرکز سمپاد فرزانگان3 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 2024/1/25 #4,124 کس را به خود از رُخِ گشاده گستاخ مکن نیازموده
T.A.P کاربر نیمهحرفهای حامی مالی سایت ارسالها 228 امتیاز 5,298 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1397 2024/1/27 #4,125 تواضع گرچه محبوبست و فضل بیکران دارد نباید کرد بیش از حد که هیبت را زیان دارد...
Shkf.tv متوکلوپرامید:) فارغالتحصیل ارسالها 228 امتیاز 3,757 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 1398 2024/3/2 #4,126 خنک آن قماربازی که بباخت آنچه بودش بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر مولانا
T.A.P کاربر نیمهحرفهای حامی مالی سایت ارسالها 228 امتیاز 5,298 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1397 2024/4/13 #4,127 جهان، دیوونه ای بی دردسر میخواست، من بودم، ک اهل سوختن بودم، کا اهل ساختن بودم «با همون سوزی که اقا چاووشی میخونه : ))»
جهان، دیوونه ای بی دردسر میخواست، من بودم، ک اهل سوختن بودم، کا اهل ساختن بودم «با همون سوزی که اقا چاووشی میخونه : ))»
T.A.P کاربر نیمهحرفهای حامی مالی سایت ارسالها 228 امتیاز 5,298 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1397 2024/6/11 #4,129 من از آن کِشم نِدامت، که تو را نیازمودم توچرا ز من گریزی که وفایم آزمودی؟
طوطو اقامت دائم تورتوگا عضو مدیران انجمن حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 2,347 امتیاز 46,569 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1415 2024/6/11 #4,130 نمی رسند به هم دست اشتیاق تو و من که تو همیشه همانی ، که من همیشه همینم.
fidelis کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 89 امتیاز 465 نام مرکز سمپاد فرز6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2024/6/11 #4,131 سَرَم به شانهی تو خو گرفت یکباره سپس به روی همان شانه آشیانه زدم محمدمهدی شیخی
نون کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 567 امتیاز 6,890 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1399 رشته دانشگاه TeleHealth 2024/7/5 #4,132 شده آیا که شبی تا خود صبح فکر کنی من پر از فکر توام هر شب خود را تا صبح
heddyeh کاربر فوقحرفهای حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 750 امتیاز 6,230 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر .. سال فارغ التحصیلی 1403 2024/7/9 #4,133 گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
majn0_0n من همان روح بهارم که خزان را دیدست ارسالها 201 امتیاز 1,126 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1408 2024/7/22 #4,134 ای غایب از نظر به خدا میسپارمت جانم بسوختی به دل دوست دارمت
یاسَمَن Just A Girl فارغالتحصیل ارسالها 164 امتیاز 2,862 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1403 2024/7/23 #4,135 این سبزه که امروز تماشاگه ماست تا سبزهٔ خاک ما تماشاگه کیست خیام
majn0_0n من همان روح بهارم که خزان را دیدست ارسالها 201 امتیاز 1,126 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1408 2024/8/7 #4,136 برنیامد از تمنای لبت کامم هنوز در امید جام لعلت دردی اشامم هنوز روز اول رفت دینم در سر زلفین تو تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز ساقیا یک جرعهای زان آب آتشگون که من در میان پختگان عشق او خامم هنوز نام من رفتهست روزی بر لب جانان به سهو اهل دل را بوی جان میآید از نامم هنوز در ازل دادهست ما را ساقی لعل لبت جرعه جامی که من مدهوش آن جامم هنوز ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غمهایش سپردم، نیست آرامم هنوز...
برنیامد از تمنای لبت کامم هنوز در امید جام لعلت دردی اشامم هنوز روز اول رفت دینم در سر زلفین تو تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز ساقیا یک جرعهای زان آب آتشگون که من در میان پختگان عشق او خامم هنوز نام من رفتهست روزی بر لب جانان به سهو اهل دل را بوی جان میآید از نامم هنوز در ازل دادهست ما را ساقی لعل لبت جرعه جامی که من مدهوش آن جامم هنوز ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غمهایش سپردم، نیست آرامم هنوز...
majn0_0n من همان روح بهارم که خزان را دیدست ارسالها 201 امتیاز 1,126 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1408 2024/8/31 #4,137 چو قناری به قفس؟ یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک, من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر...
majn0_0n من همان روح بهارم که خزان را دیدست ارسالها 201 امتیاز 1,126 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1408 2024/9/1 #4,138 نه اهل کشتی نوح و نه سرنهاده به کوه برای آمدن مرگ از انتظار پُرم --------------------------------------------------------- تا کی تحمل غم و تا کی خدا خدا دیگر ز یاد برده گمانم مرا خدا -------------------------------------------------------- آتش بزن مرا که به جز شاخه های خشک باقی نمانده از تن من، چیز دیگری ------------------------------------------------------- شادم تصور می کنی وقتی ندانی لبخندهای شادی و غم فرق دارند من با یقین کافر، جهان با شک مسلمان با این حساب اهل جهنم فرق دارند بر من به چشم کشته ی عشقت نظرکن پروانه های مرده با هم فرق دارند ------------------------------------------------------ پر می کشی و وای به حال پرنده ای کز پشت میله ی قفسی عاشقت شده است ----------------------------------------------------- در خیال آمدی و آینه ی قلب شکست آینه تازه از امروز تماشا دارد ----------------------------------------------------- راه پیدا کردن گنج جهان جز رنج نیست رنج آن را راست می گویند اما گنج نیست ---------------------------------------------------- در تمام سال های رفته بر ما، روزگار شادمانی می خرید از ما و ماتم می فروخت --------------------------------------------------- نام تو را می کَند روی میزها هر وقت در دست آن دیوانه می افتاد چاقویی بیچاره آهویی که صید پنجه ی شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم آهویی --------------------------------------------------- عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق --------------------------------------------------- من کجا بیشتر از حق خودم خواسته ام؟ مرگ حق است، به من حق مرا برگردان!
نه اهل کشتی نوح و نه سرنهاده به کوه برای آمدن مرگ از انتظار پُرم --------------------------------------------------------- تا کی تحمل غم و تا کی خدا خدا دیگر ز یاد برده گمانم مرا خدا -------------------------------------------------------- آتش بزن مرا که به جز شاخه های خشک باقی نمانده از تن من، چیز دیگری ------------------------------------------------------- شادم تصور می کنی وقتی ندانی لبخندهای شادی و غم فرق دارند من با یقین کافر، جهان با شک مسلمان با این حساب اهل جهنم فرق دارند بر من به چشم کشته ی عشقت نظرکن پروانه های مرده با هم فرق دارند ------------------------------------------------------ پر می کشی و وای به حال پرنده ای کز پشت میله ی قفسی عاشقت شده است ----------------------------------------------------- در خیال آمدی و آینه ی قلب شکست آینه تازه از امروز تماشا دارد ----------------------------------------------------- راه پیدا کردن گنج جهان جز رنج نیست رنج آن را راست می گویند اما گنج نیست ---------------------------------------------------- در تمام سال های رفته بر ما، روزگار شادمانی می خرید از ما و ماتم می فروخت --------------------------------------------------- نام تو را می کَند روی میزها هر وقت در دست آن دیوانه می افتاد چاقویی بیچاره آهویی که صید پنجه ی شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم آهویی --------------------------------------------------- عاقبت راز دلم را به لبانش گفتم شاید این بوسه به نفرت برسد، شاید عشق --------------------------------------------------- من کجا بیشتر از حق خودم خواسته ام؟ مرگ حق است، به من حق مرا برگردان!
نون کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 567 امتیاز 6,890 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1399 رشته دانشگاه TeleHealth 2024/9/1 #4,139 نور خورشید نشد سایه مهتاب که هست فصل بیداری اگر نه سفر خواب که هست اگر از بودن من جای کسی تنگ شده کشتی نوح نشد قایق سهراب که هست
نور خورشید نشد سایه مهتاب که هست فصل بیداری اگر نه سفر خواب که هست اگر از بودن من جای کسی تنگ شده کشتی نوح نشد قایق سهراب که هست
KEYROSH ☆★☆★☆ حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 574 امتیاز 4,458 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه CFU رشته دانشگاه Physics 2024/9/2 #4,140 چون یاد ز یار دلکشم می آید سوزی به دل پرآتشم می آید می خندم و خنده ام نمی آید خوش می گریم و از گریه خوشم می آید
چون یاد ز یار دلکشم می آید سوزی به دل پرآتشم می آید می خندم و خنده ام نمی آید خوش می گریم و از گریه خوشم می آید