• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دبیرستان (متوسطه)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه بخوای بیوتکنولوژی بخوانی باید بری تو سطح دکترا تخصصی . وگرنه نمی تونی تو سطح لیسانس و اینا چیزی بشی.

آره تا دکتری پیوسته میخونم..
تفاوتش با مهندسی ژنتیک چیه ؟

بابا حالا تو انتخاب رشته کن حالا کوووو تا سال 1400

:D:D:D
مرسی ممنون

فقط علاوه بر توجه به بقیه ی شرایط یه رشته ای برید که تو ازمون وقتی دفترچه ی بغلی تون رو میبینید که روش ی رشته دیگه رو نوشته .با حسرت بهش نگاه نکنید...

سلام دوستان . بین تجربی و ریاضی موندم . خصوصیات و علائقم میگم کمک کنید کدوم برام مناسب هست ؟
عاشق تکنولوژی و الکترونیک و برنامه نویسی و کامپیوتر و ... هستم
حتما حتما چه تجربی چه ریاضی میرم خارج . یا MIT یا هاروارد !!! همونجا هم میمونم . یعنی بازار و آینده رو در خارج در نظر بگیرین
به دروس هر دو رشته علاقه دارم .
از جراحی و... کار های این شکلی و تکراری خوشم نمیاد
اگر برم تجربی میرم رشته های مربوط به ژنتیک و بیوتکنولوژی و....
شدیدا به اخراعات و... علاقه دارم ! قبلا میگفتم جراح مغز میشم که مغز رو اختراع کنم ! ولی الان میفهمم جراحی مغز خیلی دور از این حرف ها است . برای اختراع و... باید رفت ریاضی . و هوش مصنوعی برای مغز...
آینده تجربی بهتره ! و مخصوصا درآمدش ! ولی این رشته های ژنتیک و... هم درآمد دارن ؟
خانوادم شدیدا روی تجربی تاکید دارن !
اگر برم ریاضی و قصد اختراع و... داشته باشم اختراعاتی میکنم در جهت پزشکی ! یعنی مثلا یه ساعت که دمای بدن رو تنظیم کنه . یا....
یعنی یه رشته بین همه ی اینها . هم درآمد و هم آینده و هم ابهت و هم اختراع و هم پزشکی و هم ریاضی و هم برنامه نویسی و هم ...
درباره ي مهندسي پزشكي اطلاعات داريد؟

خیر متاسفانه

بین انسانی وریاضی موندم :((:((:((

بین انسانی وریاضی موندم :((:((:((
در مورد انسانی، اگر به شعر و نظم و نثر و اینا علاقه داری یا به فلسفه و منطق، ببین اگر علاقت بیشتر عاطفیه و واقعا بهش عشق میورزی، نرو انسانی چون کاری باهات میکنن که بدت میاد ازشون، از بس که حجم حفظیات الکی و بی پایه و اساسشون زیاده مفهوم واقعی رشته انسانی رو زیر سوال بردن.. اما اگه به بازار کارش علاقه داری برو..
اگر به ریاضی عشق میورزی، حتما برو و در کنارش به علایق مربوط به رشته انسانی مثل شعر هم بپرداز مثل خود من :-b

نه به بازار کارش علاقه دارم از مهندسی بدم می آد

نه به بازار کارش علاقه دارم از مهندسی بدم می آد
البته علوم انسانی خیلی خیلی گسترده تر از شعره! برو درباره ی رشته های انسانی و روش علمی و چارچوبشون و همینطور موضوع هر کدوم بخون. رشته های خیلی مختلفی وجود داره و حتمن باید حداقل اطلاعاتی به دست بیاری ، وگرنه صرف "رشته ی انسانی" نمیتونه علاقه باشه

دوستان لطفا کمکم کنید و نظر بدید، من استعداد و علاقم توی ریاضی هست و انصافا قدری مقام توی ریاضی آوردم که استعداد و تواناییم توی ریاضی اثبات بشه ولی مشکل اینجاست که میگن توی ایران برای ریاضی کار درست حسابی نیست و اگه واقعا میخوای ریاضی بخونی باید بورسیه بگیری و بری یه کشور خارجی... ولی از اونجایی که من یکم احساساتی هم هستم و واقعا ایرانو دوست دارم میخوام توی ایران بمونم ولی میترسم کار خوبی برام پیدا نشه، از زیست هم متنفرم ولی دوروبرم بیشتر منو فقط به تجربی تشویق می‌کنند و میگن علاقه ات هم به مرور زمان درست میشه...
میدونم شاید دربارم فکر کنین که خیال پردازم و خارج کجا و من کجا، ولی واقعا فقط قصدم اینه از الان بدونم که در آینده میخوام کجا باشم؟ با چه رشته ای؟ چه شغلی؟

دوستان لطفا کمکم کنید و نظر بدید، من استعداد و علاقم توی ریاضی هست و انصافا قدری مقام توی ریاضی آوردم که استعداد و تواناییم توی ریاضی اثبات بشه ولی مشکل اینجاست که میگن توی ایران برای ریاضی کار درست حسابی نیست و اگه واقعا میخوای ریاضی بخونی باید بورسیه بگیری و بری یه کشور خارجی... ولی از اونجایی که من یکم احساساتی هم هستم و واقعا ایرانو دوست دارم میخوام توی ایران بمونم ولی میترسم کار خوبی برام پیدا نشه، از زیست هم متنفرم ولی دوروبرم بیشتر منو فقط به تجربی تشویق می‌کنند و میگن علاقه ات هم به مرور زمان درست میشه...
میدونم شاید دربارم فکر کنین که خیال پردازم و خارج کجا و من کجا، ولی واقعا فقط قصدم اینه از الان بدونم که در آینده میخوام کجا باشم؟ با چه رشته ای؟ چه شغلی؟
دقیقا منم همین شرایط رو دارم:-<:-<

Back
بالا