• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اثبات یا نقیض وجود خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به وجود خدا اعتقاد دارید؟

• رای‌دهندگان
    757
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا

به نقل از کوثر... :
یک پرنده کوچک که زیر برگها آواز میخواند برای اثبات خدا کافی است.

پس ايجاد گرامي ترين چيزهايي كه مي شناسيم، يعني ايجاد جانداران عالي، مستقيماً محصول ستيزه ي طبيعت، قحطي و مرگ است. در اين نگرش به زندگاني، با قواي چندگانه اش، عظمتي هست. حيات در بدايت خود يك يا چند شكل بيش نداشت. اما با گردش زمين مطابق قانون ثابت گرانش، از شكل هايي چنان ساده، بي نهايت شكل، زيباترين و شگفت ترين جانداران تكامل يافته اند و مي يابند.

از منشاء انواع اثر چارلز داروین

+ (متاسفانه باید بگم بدون نیاز یا اثری از خدا)

این یعنی چی؟
تازه اگه اون جوری هم حساب کنی...
اینو باید بگی
هیچ کس نمیتواند خدا را برای دیگران توصیف کند.زیرا به محض اینکه توانست خدای خویش را وصف کند دیگر او خدا نبوده بلکه مثل من و شماست.

• لایک
امتیازات: igin

به نقل از August - 24601 :
پس ايجاد گرامي ترين چيزهايي كه مي شناسيم، يعني ايجاد جانداران عالي، مستقيماً محصول ستيزه ي طبيعت، قحطي و مرگ است. در اين نگرش به زندگاني، با قواي چندگانه اش، عظمتي هست. حيات در بدايت خود يك يا چند شكل بيش نداشت. اما با گردش زمين مطابق قانون ثابت گرانش، از شكل هايي چنان ساده، بي نهايت شكل، زيباترين و شگفت ترين جانداران تكامل يافته اند و مي يابند.

از منشاء انواع اثر چارلز داروین

متن زیبایه از یه رمان زیبا! و البته بدون توجه به معنی ایجاد و موجود،شناختن،محصول ،ستیز،طبیعت و مرگ زندگی ،قوا،عظمت،هستی،حیات،بدایت،شکل،قانون،ثبات،تکامل و...تو این متن اثر از خیلی چیزها نیست!

به نقل از Regulus :
متن زیبایه از یه رمان زیبا! و البته بدون توجه به معنی ایجاد و موجود،شناختن،محصول ،ستیز،طبیعت و مرگ زندگی ،قوا،عظمت،هستی،حیات،بدایت،شکل،قانون،ثبات،تکامل و...تو این متن اثر از خیلی چیزها نیست!
فکر نمیکنم رمانی تحت عنوان منشا عنوان از چارلز داروین داشته باشیم ، این طور نیست ... ؟!

به نقل از کوثر... :
یک پرنده کوچک که زیر برگها آواز میخواند برای اثبات خدا کافی است.
دقیقا یک پرنده کوچک که زیر برگ ها آواز میخواند چی رو ثابت میکنه ... ؟! :-?

به نظرتون دلیل خاصی باید وجود داشته باشه؟؟؟
مگه شما هوا رو می بینید که بخواین خدا رو ببینید و برای موجودیت خدا دلیل بیارید؟!
فقط کافیه جلوی نفستون رو بگیرید اون موقع هوا رو درک میکنید خدا هم همینطوریه
هر لحظه ای از زمان میگذرد انسان دوباره متولد میشه اینو من نمیگم این اصل حرکت جوهری هست
فقط کافیه که یه لحظه خدا باهاتون کاری نداشته باشه اون موقع موجودیت خدا رو درک میکنید
مثلا یه لحظه یه دریا رو تصور کنید همین تصوری که می کنید و دریا در زهنتون میاد اصل موجودیت و حرکت جوهری است
یا مثال های ساده تر مثل طبیعت یا حرکت منظم زمین با فاصله یکسان از خورشید در مدار مشخص
یه خورده پیچیده تر حرکت کوه ها همینا کافیه برای موجودیت خدا وگرنه مثال های بیشماری وجود داره

به نقل از Hamed.a :
مگه شما هوا رو می بینید که بخواین خدا رو ببینید و برای موجودیت خدا دلیل بیارید؟!
هر لحظه ای از زمان میگذرد انسان دوباره متولد میشه اینو من نمیگم این اصل حرکت جوهری هست
فقط کافیه که یه لحظه خدا باهاتون کاری نداشته باشه اون موقع موجودیت خدا رو درک میکنید
مثلا یه لحظه یه دریا رو تصور کنید همین تصوری که می کنید و دریا در زهنتون میاد اصل موجودیت و حرکت جوهری است
یا مثال های ساده تر مثل طبیعت یا حرکت منظم زمین با فاصله یکسان از خورشید در مدار مشخص
یه خورده پیچیده تر حرکت کوه ها همینا کافیه برای موجودیت خدا وگرنه مثال های بیشماری وجود داره
دقیقا حرکت جوهری چیه ؟!

میشه به خداتون بگید که یه لحظه با ما کاری نداشته باشن تا ما درکش کنیم ... ؟! :-?

اینا که همش دلایل علمی داره برادر من ، حداقل دست بذار رو چیزایی که دلیل علمی نداشته باشه ... ;)

+ دینیت حتما بیست میشه ، خوب کتابو حفظ کردی ... ;)

به نقل از clever child :
فکر نمیکنم رمانی تحت عنوان منشا عنوان از چارلز داروین داشته باشیم ، این طور نیست ... ؟!
خیلی از رمان ها روشون ننوشته که رمانن،اول باید بخونی بعد بفهمی!

به نقل از Hamed.a :
این موارد در مورد خداباورانی که صرفا جهت اطمینان قلبی به این موضوعات توجه دارن قابل استعماله،نه مستقیما به عنوان دلیل!
به نقل از clever child :
میشه به خداتون بگید که یه لحظه با ما کاری نداشته باشن تا ما درکش کنیم ... ؟! :-?
به اونجا هم میرسیم! ;D
به نقل از clever child :
+ دینیت حتما بیست میشه ، خوب کتابو حفظ کردی ... ;)

متاسفانه کتاب دینی از همه لحاظ دین رو له کرده!فکر کردن دین هم مثل ریاضیه که بشه جمع و جور و خودمونی بیانش کرد! متاسفانه با خیلی از استدلال های کتاب درسی میشه خیلی راحت کافر شد!

به نقل از Regulus :
خیلی از رمان ها روشون ننوشته که رمانن،اول باید بخونی بعد بفهمی!
این موارد در مورد خداباورانی که صرفا جهت اطمینان قلبی به این موضوعات توجه دارن قابل استعماله،نه مستقیما به عنوان دلیل!به اونجا هم میرسیم! ;D
متاسفانه کتاب دینی از همه لحاظ دین رو له کرده!فکر کردن دین هم مثل ریاضیه که بشه جمع و جور و خودمونی بیانش کرد! متاسفانه با خیلی از استدلال های کتاب درسی میشه خیلی راحت کافر شد!
خیلی جالبه ، من خیلی به رمان علاقه دارم ، میشه چنتا از این کتابا معرفی کنی ... ؟!
ولی ما با استدلال های کتاب درسی کافر نشدیم ... ;;) فقط جهت اطلاع اوشون بود که گفتم ... :)

به نقل از clever child :
خیلی جالبه ، من خیلی به رمان علاقه دارم ، میشه چنتا از این کتابا معرفی کنی ... ؟!
ولی ما با استدلال های کتاب درسی کافر نشدیم ... ;;) فقط جهت اطلاع اوشون بود که گفتم ... :)

نمونه خوبش The grand design هاوکینگ!
منم نسبتا اغراق کردم ولی اگه دقت کنین یه همچین چیزی هست،اونطور توضیحی که راجع به خود ثابت و موجودیت و... داده!(در ضمن خیلی از دوستای من شدن!)

به نقل از Regulus :
نمونه خوبش The grand design هاوکینگ!
منم نسبتا اغراق کردم ولی اگه دقت کنین یه همچین چیزی هست،اونطور توضیحی که راجع به خود ثابت و موجودیت و... داده!(در ضمن خیلی از دوستای من شدن!)
نخوندمش هنوز ، جزء برنامه هامه واسه بعد ترم .... ;;) شما کامل خوندیش ؟!
قبول دارم ! کتابای درسی معمولا پشتوانه علمی ندارن ...
حالا اثبات شما برا وجود خدا چیه ؟!

Back
بالا