• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اثبات یا نقیض وجود خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به وجود خدا اعتقاد دارید؟

• رای‌دهندگان
    757
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا

رب أدخلني مدخل صدق وأخرجني مخرج صدق و اجعل لي من لدنك سلطانا نصيرا [-o<

نیگاه کنید شما میگویید علت تمام عالم خود عالمه
اما من نمی توانم بپذیرم که علت این جهان خود اوست
اولا باید یک تعریفی از این علت العلل داشته باشیم
علت العلل این جهان باید چیزی یا کسی باشد که همه جا وجود داشته باشد
و محدود به مکان نباشد
و از خود اختیار داشته باشه
اما میبینیم که جهان اینطور نیست
جهان همیشه محدود به مکانه
و همیشه در حاله تغییر و تحوله و هیچ اختیاری نداره از خودش
و همیشه اونو قوانین فیزیکی محدود میکنه
اما من میگم کسی رو علت العلل میدونم
که هم محدود به زمان و مکان نباشه
و مختار باشه
و هم علم همه چیز رو دونسته باشه و هم خودش اون قوانین رو برا جهان گذاشته باشه :)
در یک کلمه یعنی خدا
--------------------------------
در مورد فطرت هم بگم که شما از لفظ فطرت میترسین ؟؟؟
فطرت میگه که همه ی مردم به سمت تمام خوبی ها و زیبایی ها میرن
و خدا تمام خوبی ها و زیبایی هاست
پس همه دارن میرن به سمت خدا
شما هم باید بپذریرید که همه ی انسان ها خوبی ها رو دوست دارن
چون اگه نپزیرید
شما دارید مهر تاییدی میزنید بر انکه شما دارید بحث میکنید که دلیلی بر
انجام بدی ها و پلیدی های کار های خود داشته باشی

و دارید عقل سلیم رو بهش اهانت میکنید
چون میگید عقل برا جدا نشان دادن خوبی ها و بدی ها کافی نیست
و دلیل میخواین بیاین که قوانین رو زیر پا بزارید

و السلام علیکم و الرحمة الله و برکاته :-h

در سوره ی بقره آمده است :
من همچو گنج ناشناخته ای ام که دوست دارم شناخته شوم برای همین انسان را آفریدم تا شناخته شوم
آیش یادم نیست

من يه هفته اي هستش برق قسمتي كه كامبيوترم اونجاس بدليل يسري تعميرات خونه قطعه،برا همين صبر بايد كنيد تا وصل بشه بعد وقت كنم برا جواب دادن ساير بست ها باز ميام ; )
+نكته اي كه هست و بايد اضافه كنم اينه كه دوستان جان خودتان تابيك رو يه بخونيد و نخوانده بست نديد، يا بست داديد حداقل خودتون بخونيد و به كلمه ي "اثبات" در عنوان تابيك دقت كنيد كه با كلمات 'اعتفاد' 'داستان' 'آيات قرآن راجب' و غيره اشتباه نشه :د با تشكر

قتعا یکی ما رو آفریده و همین این یعنی وجود خدا حالا کدوم خدا دیگه بحث دیگه ایست

کل این 42 صفحه رو خوندم ... کسانی که رد اثبات میکردن واقعا با دلیل میومدن جلو و کسانی که میخواستن خدا رو اثبات کنن آخرش تقریبا به

این میرسیدن که: ما که حرفاتو قبول نمیکنیم ، چون که با قلبمون خدا رو قبول کردیم ... واقعا 99% اینجوری بودن ،

اون یه درصد هم داشتن از جواب به سوال میرسیدن ، مثلا میدونی جواب 5 میشه ، با جواب 5 راه حل میدی...مثلا طرف اومده با حدیث یا سوره قران وجود خدا اثبات کنه...!!!

یه سری ها هم میمومدن برا اینکه تعداد پست هاشون افزایش پیدا کنه یه پارازیت مینداختن و میرفتن ، و نمیدونستن که اقا این پارازیتی که در حال انداختنشی قبلا رد شده...

خب تمامی اینها میشه منطق بحث کردن در یک تاپیک... :)

به نقل از ولگرد علیرضا :
قتغا یکی ما رو آفریده و همین این یعنی وجود خدا حالا کدوم خدا دیگه بحث دیگه ایست

سعی کنید پستی که تو هر تاپیک میدید رو روش تامل کنید ، خب یک سری بحث ها در گنجایش سن شما نیس، نه اینکه ایراد از شما باشه ، ابدا! من و خیلی های دیگه هم این طور بودیم...البته خیلیا با اینکه این بحث ها در گنجایش سنشون هم هست بازم نمیفهمن...

پ.ن:این پست ابدا اسپم نیست.. ;)

من هم با اجازه نظرمو میگم....به عقیده ی من خدا وجود داره ولی هیچ دلیلی برای اثبات یا عدم اثباتش نمیشه پیدا کرد....این مسئله که میگن اگه ما به جهان اطرافمون و بدن خودمون واین چیزا نگاه کنیم نتیجتا به اثبات خدا میرسیم درست نیست چون این موضوع فقط باعث این میشه که ما به وجود خدا اعتقاد پیدا بکنیم یا نه!!!(یعنی یه موضوع کاملا اعتقادیه) این دلایل هیچ برهان و ملاکی برای اثبات نمیتونن باشند.....چون اینا صرفا نشانه و تمثیل هست و با اینا نمیشه موضوعی رو اثبات کرد...بازم میگم حرف من درمورد اثبات بود نه اعتقاد...چون اعتقادات شخصی نیازی به اثبات ندارن و فقط کافیه به نظر خود طرف منطقی بیاد

به نقل از نســـترن :
کل این 42 صفحه رو خوندم ... کسانی که رد اثبات میکردن واقعا با دلیل میومدن جلو و کسانی که میخواستن خدا رو اثبات کنن آخرش تقریبا به

این میرسیدن که: ما که حرفاتو قبول نمیکنیم ، چون که با قلبمون خدا رو قبول کردیم ... واقعا 99% اینجوری بودن ،

اون یه درصد هم داشتن از جواب به سوال میرسیدن ، مثلا میدونی جواب 5 میشه ، با جواب 5 راه حل میدی...مثلا طرف اومده با حدیث یا سوره قران وجود خدا اثبات کنه...!!!

یه سری ها هم میمومدن برا اینکه تعداد پست هاشون افزایش پیدا کنه یه پارازیت مینداختن و میرفتن ، و نمیدونستن که اقا این پارازیتی که در حال انداختنشی قبلا رد شده...

خب تمامی اینها میشه منطق بحث کردن در یک تاپیک... :)
درسته شاید با دلیل بیان ولی دلیلی نیست که دلایلی که میارن درست باشه و بعضا نتاقض هم دیده میشه بینشون ...

به نظرم خدا وجود داره چون خیلیا میخوان وجود داشته باشه ... یک تکیه گاه که در اوج سختی ها بهش تکیه کنن ...
هم چنین .. وجود خدا برای این که دنیا بیشتر از اینی که هست بهم نریزه لارمه ... به هر حال خیلی از آدما برای رضای خدا کارهای خوب انجام میدن یا عکس قضیه ....

به نقل از F@|-|!mEh :
درسته شاید با دلیل بیان ولی دلیلی نیست که دلایلی که میارن درست باشه و بعضا نتاقض هم دیده میشه بینشون ...

راستش من تناقض رو در اثبات خدا بیشتر دیدم تا رد خدا...اگه دلایل اون ها غلط باشه دیلیلی هم نیس که دلایل شما درست باشه...پس کلا

نمیشه بحث کرد...چون "از کجا معلوم دلایل درست باشن؟!؟!"

به نقل از arash.f :
به نظرم خدا وجود داره چون خیلیا میخوان وجود داشته باشه ... یک تکیه گاه که در اوج سختی ها بهش تکیه کنن ...
هم چنین .. وجود خدا برای این که دنیا بیشتر از اینی که هست بهم نریزه لارمه ... به هر حال خیلی از آدما برای رضای خدا کارهای خوب انجام میدن یا عکس قضیه ....

خیلیا میخوان وجود داشته باشه وجودشو اثبات نمیکنه... :|

تکیه گاه در اوج سختی هاس چون از بچگی با این دید بزرگ شدیم ، وقتی چیزیو نمیتونیم درست کنیم به یه چیز بزرگ پناه میبریم که اون این چیزارو درست کنه...

خیلی از ادما هم برای ترس از بهشت و جهنم این کارها رو انجام میدن ، و البته مگه حتما باید کسی بالا سرت باشه تا تو کار خوب انجام بدی؟؟؟

من نه خدا رو اثبات میکنم نه رد ، صرفا دارم حرفاتون رو نقد میکنم...

به نقل از نســـترن :
راستش من تناقض رو در اثبات خدا بیشتر دیدم تا رد خدا...اگه دلایل اون ها غلط باشه دیلیلی هم نیس که دلایل شما درست باشه...پس کلا

نمیشه بحث کرد...چون "از کجا معلوم دلایل درست باشن؟!؟!"

خیلیا میخوان وجود داشته باشه وجودشو اثبات نمیکنه... :|

تکیه گاه در اوج سختی هاس چون از بچگی با این دید بزرگ شدیم ، وقتی چیزیو نمیتونیم درست کنیم به یه چیز بزرگ پناه میبریم که اون این چیزارو درست کنه...

خیلی از ادما هم برای ترس از بهشت و جهنم این کارها رو انجام میدن ، و البته مگه حتما باید کسی بالا سرت باشه تا تو کار خوب انجام بدی؟؟؟

من نه خدا رو اثبات میکنم نه رد ، صرفا دارم حرفاتون رو نقد میکنم...

منم نخواستم خدا رو اثبات کنم ... من گفتم به این دلایل خوبه که باشه ...
یه جمله خوندم یادم نمیاد از کی بود ...
ولی گفته بود که : خدا انسان ها رو آفریده یا انسان ها خدا رو ؟
جای اندیشه کردن داره ...

Back
بالا