• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تازه‌های ژنتیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 85050093
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انقراض نسل مردها

به نقل از شادی.ن :
از اونجا که نسل اقایون در حاله انقراضه..... ;D(تبریک به خانوما....)
بنده پیشنهاد میکنم اگر بشه از سلول هایه ج ن س ی جنس مذکر نمونه برداری بشه که زمانی که اقایون منقرض شدن نسل ما خانومل از بین نره... ;)
نظر شماها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ ;D
عزيزم سلام
اين رو بي بي سي گفت:: مرد ها بيفايده شدن
به گفته ي بي بي سي طي تحقيقات و پژوهش هاي محققان در مغز استخوان زن((جلل خالق)) اسپرم يافت شد منتها با ادامه ي تحقيقات مخالفت شد

پس عزيم وقتي مردا منقرض شن ادامه ي تحقيقاتو پيش ميگيريم و نسل انسان منقرض نميشه حداقل

پاسخ : Discovery News

کشف ژن سیمپسونها در مغز موشها!

گروهی از دانشمندان آمریکایی با آزمایش بر روی موشها ژنی را کشف کردند که در صورت خاموش شدن می تواند می تواند هوش را افزایش دهد و به همین دلیل نام این کد ژنتیکی را "ژن هومر سیمپسون" نامیدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، خانواده کارتون معروف "سیمپسونها" به کم هوشی معروفند. همین کم هوشی در قسمتهای مختلف این سریال برای این خانواده مشکلات زیادی را ایجاد می کند.
اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه اموری در آتلانتا با آزمایش بر روی موشها ژنی را کشف کردند که عامل کم هوشی و کودنی است و به همین علت آن را "ژن هومر سیمپسون" نامگذاری کردند.

این محققان "ژن هومر سیمپسون" با نام علمی rgs14 را در موشها غیرفعال کرده و مشاهده کردند این مدلهای آزمایشگاهی باهوش شده و کمتر دچار کم حافظگی شدند.
دانشمندان از دیرباز به دنبال روشی بودند که با خاموش و روشن کردن تنها یک ژن ساده هوش را در انسان افزایش دهند، اکنون این کشف، چشم انداز جدیدی را به دنیای علم عرضه کرده است.

پروتئینی که در این تحقیقات مورد بررسی قرار گرفت از حدود یک دهه قبل شناخته شده است. این پروتئین انتقال سیگنالهای مختلف در مغز را که با یادگیری و حافظه مرتبط هستند تنظیم و کنترل می کند.
ژنی که عملکرد این پروتئین را کنترل می کند در ناحیه مغزی ca2 بسیار فعال است. این ناحیه، بخشی از هیپوکامپ است که هنوز شناخت زیادی درباره آن نیست. هیپوکامپ در لب گیجگاهی مغز واقع شده و نقش مهمی در تشکیل حافظه و یادگیری ایفا می کند.

براساس گزارش سای- تک تودی، نتایج این تحقیقات نشان داد در موشهایی که ژن rgs14 در آنها خاموش شده بود حافظه بهبود یافت و توانایی یادگیری آنها نسبت به موشهای نرمال افزایش نشان داد.
در این بررسیها، موشها آسانتر موفق شدند اشیایی را که در مسیر هزارتو دیده بودند به یاد بیاورند. همچنین در جاهایی از هزارتوی پر از آب توانستند سریعتر راه را برای پیدا کردن یک سکوی خشک یادبگیرند و به این ترتیب خود را از خطر غرق شدن نجات دهند.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "این کشف تنها بدان معنی نیست که با خاموش کردن این ژن می توان هوش را افزایش داد بلکه نتایج بررسیهای ما می تواند راه جدیدی برای درمانهای آینده بیماران متاثر از آلزایمر ارائه کند."
10152004cute_mouse.jpg

پاسخ : عجايب ژنتيك

پیچیدگی ژنتیکی انسان از یک بیسکوئیت شکلاتی کمتر است​
chocolate-chessecake.jpg

اطلاعات به ثبت رسیده از توالی ژنتیکی موجودات مختلف و مقایسه آنها با هم نشان می دهند پیچیدگی ژنوم انسان از یک بیسکوئیت شکلاتی بسیار کمتر است.

به گزارش خبرگزاری مهر،
محققان آمریکایی به تازگی توالی ژنوم میوه درخت کاکائو را به پایان رسانده اند. میوه ای که تمامی شکلاتها و پودرهای کاکائوی جهان از آن ساخته می شود. این پروژه که با پشتیبانی شرکت مارس یکی از بزرگترین تولید کننده های شکلات جهان انجام گرفته به نفع بیش از 6 میلیون کشاورزی خواهد بود که در مناطق گرمسیری به کشت این درخت مشغولند تا اطلاعات جدیدی را درباره درختهای مقاوم در برابر بیماری، میوه های خوش طعم تر و یا پربازده ترین درختان در مقیاس هکتار را به دست آورند.

اکنون کاکائو نیز به 180 گونه زیستی پیوسته است که دانشمندان به توالی ژنتیکی آنها دست یافته اند: برنج، گندم و درختان مشهور، مخمر، انگورها، زنبورهای عسل، شامپانزه، سگها، ماهی بادی، موشهای نروژی، انسان مدرن، مرغ، موش آزمایشگاهی و تعدادی از میکروبها از جمله عوامل بیماری های جذام، طاعون، و مالاریا. دستیابی به چنین مجموعه اطلاعاتی در بیست سال پیش حتی قابل تصور هم نبود.
اسید دئوکسی ریبونوکلئیک یا همان دی ان ای برای اولین بار در سال 1944 از باکتری ذات الریه جدا شد و ساختار آن برای اولین بار در سال 1953 توسط "فرانسیس کرک" و "جیمز واتسون" تشریح شد. سپس در سال 1975 "فردریک سنگر" راهی را برای خواند توالی کدهای ژنتیکی کشف کرد و در نهایت در سال 1985 "الک جفریز" روشی را برای استفاده از الگوهای تکرار شونده در دی ان ای برای شناسایی مضنونین به قتل معرفی کرد. اما حتی در آن زمان نیز هیچ کس نمی توانست تصور کند که امکان خواندن کل توالی ژنتیکی درون کروموزوم یک موجود زنده وجود داشته باشد.

اولین موجود زنده ای که توالی آن به دست آمد نوعی باکتری بود و در سال 2000 نیز توالی ژنوم انسان به ثبت رسید و در پی آن ترکیب محاسبات رایانه ای پر سرعت، خودکار سازی ماشینهای پیچیده و اشتیاق شدید برای تحقیقات حرکتی متوقف نشدنی را برای پیشرفت در انجام مطالعات ژنتیکی آغاز کرد.
دانشمندان اکنون در حال انطباق توالی های ژنتیکی با یکدیگر هستند تا بتوانند پاسخ سئوالاتی درباره تکامل گیاهان و حیوانات، درباره چرخه حیات بیماری ها، منشاء انسان و واکنشهای فردی افراد مختلف در برابر انواع داروها و حتی درباره محصولات کشاورزی که در برابر آفتها ایمن هستند را بیابند.
علم تا کنون در این باره اطلاعات غیر منتظره و جالب توجهی ارائه کرده است. برای مثال انسانها که همواره خود را برترین مخلوقات جهان می دانند از 30 هزار ژن برخوردارند اما کاکائو 35 هزار ژن دارد. همچنین دی ان ای گندم از 40 هزار ژن تشکیل شده است.

بر اساس گزارش فاکس نیوز، از این رو می توان گفت با در نظر گرفتن پایه ای عددی برای این محاسبات، پیچیدگی های ژنتیکی یک بیسکوئیت شکلاتی که از کاکائو و گندم ساخته شده از ساختار ژنتیکی انسان بسیار بیشتر است اما از آنجایی که انسان عامل دستیابی به توالی گندم و کاکائو بوده است می توان گفت که بزرگی اعداد دلیلی بر برتری به شمار نمی رود. :))

پاسخ انقراض نسل مردها

خانم violet، تاپيك هيچ ربطي به خلاقيت نداره و حرفهايي كه زده ميشه بدون سند معتبر علمي هست، به عنوان مدير وظيفه شما اعتبارسنجي و تصميم گيري بهينه در مورد اين تاپيك هست، در هر صورت شبيه سازي اسپرم در بخش خلاقيت جايي نداره و مباحث بي پايه و بيهوده در فروم

اما در مورد تاپيك، ادعاي محقق انگليسي تا جايي كه من ميدونم در مي ٢٠١٠ توسط خودش رد شد، گرچند قبل از ايشون هم چنديد زيست شناس تفاوت نژادي رو مطرح كردن و اثبات شد كه نسل مرد ها منقرض نخواهد شد

و در مورد پست خانم راضيه كه بدون مبناي علمي گفتن و ملت خوشحالم لايكيدن: يه تيم تحقيقاتي به سرپرستي دكتر ميرنيا تونستن بوسيله سلولهاي بنيادي، سلولهاي اسپرماتوگوني رو كه سلول سازنده اسپرمه توليد كنن، اما طبق گفته خود دكتر ميرنيا امكان استفاده از اين سلولها براي توليد اسپرم fertlizer احتمال بسيار پاييني داره كه به گفته ايشون تيم تحقيقاتيش روي اين مساله تمركز خواهد كرد و حدود ٤-٥ سال طول ميكشه تا بفهمن ميشه اسپرم فرتليزر ساخت يا نه
فعلا از اين روش فقط ميشه براي درمان عقيمي و ناباروري مردا استفاده كرد، اما امكان توليد اسپرم فرتليزر (طبق گفته خود دكتر ميرنيا) بسيار پايين هست

البته قوانين فدرال آمريكا و اكثر كشورهاي پيشرفته "استفاده از روشهاي مصنوعي توليد جنين" رو ممنوع كردن، نه "تحقيقات درباره توليد اسپرم"

-------------------

نتيجه گيري:
- هيچوقت تاپيكو جاي نامربوط نزنيد
- خوشحال فكر نكنيد و تا خبري توي خبرگزاري ها خوندين تا زماني كه با دلايل علمي مطالعش نكردين ذوق مرگ نشين
- توي جوامع آزاد كسي دشمن زنا نيست و بهمين دليل تا شنيدين تحقيقات درباره چيزي ممنوع شده جيغ نزنيد
- تا شنيديد مردا منقرض ميشن ذوق مرگ نشيد؛ تفكر و بعد پذيرش
- كل كل نكنيد و جامعه ايران رو با دنيا قياس نكنيد

به نقل از راضيه :
عزيزم سلام
اين رو بي بي سي گفت:: مرد ها بيفايده شدن
به گفته ي بي بي سي طي تحقيقات و پژوهش هاي محققان در مغز استخوان زن((جلل خالق)) اسپرم يافت شد منتها با ادامه ي تحقيقات مخالفت شد

پس عزيم وقتي مردا منقرض شن ادامه ي تحقيقاتو پيش ميگيريم و نسل انسان منقرض نميشه حداقل
اين اصله موضوعه
محضه اطلاع بعض ها
ربطي به كمياب شدن نداره ما ميتونيم بي مرد بچه دار شيم چه نر بزاييم چه ماده

به نقل از آبجي مرضيه :
اين اصله موضوعه
محضه اطلاع بعض ها
ربطي به كمياب شدن نداره ما ميتونيم بي ازدواج بچه دار شيم چه نر بزاييم چه ماده
آبجي، تو پست شماره ٣٢ درباره هدفمند سازي يارانه ها نگفتما... درباره همين موضوع بود كه از اين روش فقط ميشه براي درمان عقامت يا ناباروري مردا استفاده كرد، حالا تو ميگي نر و ماده ميزايي بي مرد؟
اي بابا :دي

به نقل از GCD :
آبجي، تو پست شماره ٣٢ درباره هدفمند سازي يارانه ها نگفتما... درباره همين موضوع بود كه از اين روش فقط ميشه براي درمان عقامت يا ناباروري مردا استفاده كرد، حالا تو ميگي نر و ماده ميزايي بي مرد؟
اي بابا :دي
اول از منفي هايي كه تو هيچ تاپيكي از من دريغ نميكنيد كماله تشكرو بكنم بعد
منم بحثي ندارم با شما اصلا ادامه ي رونده تحقيقات اجازه داده نشده چون در اينده احتماله رسيدن به اين زياده
ديدم هركي داره يه چيزي ميگه تو قبليا هم پسرا راجع به ارزشو كمياب شدنشون گفتن شما اونارو نميبينين اينو ميبينين
من اين تاپيكو صب خوندم قبله اين كه مسخره بازي كنن بچه ها حالا الان اومدم ديدم دارن ميگن منم گفتم

به نقل از آبجي مرضيه :
اول از منفي هايي كه تو هيچ تاپيكي از من دريغ نميكنيد كماله تشكرو بكنم بعد
منم بحثي ندارم با شما اصلا ادامه ي رونده تحقيقات اجازه داده نشده چون در اينده احتماله رسيدن به اين زياده
ديدم هركي داره يه چيزي ميگه تو قبليا هم پسرا راجع به ارزشو كمياب شدنشون گفتن شما اونارو نميبينين اينو ميبينين
من اين تاپيكو صب خوندم قبله اين كه مسخره بازي كنن بچه ها حالا الان اومدم ديدم دارن ميگن منم گفتم
خواهش ميكنم آبجي، تا وقتي هرجا ميري اين كل كل هاي بچه گانه رو همراه خودت مياري و با هيچ منطقيي سازگار نيستي منفي هاي من قابل شما رو نداره!
اما مشكل اينجاست كه متن علمي خبرو نخوندي، متن رسانه اي خبرو هم نخوندي، حتي اين يحر طويلي كه من نوشتمو هم نخوندي و فكر كردي متن سخنراني سازمان ملله

دو بار تاكيد كردم كه تحقيقات هيچ ممنوعيتي نداره و تيم دكتر ميرنيا همين الان با بودجه دانشكده پزشكي هاروارد بي هيچ مانعي مشغول تحقيقاتيه كه به نظر خودش بين ٤ تا ٥ سال طول ميكشه و اميدي نيست كه به نتيجه برسه، فقط طبق قوانين فدرال آمريكا استفاده از سلولهاي جنسي مصنوعي براي توليد جنين مجاز نيست
بازم ميگم تحقيقات آزاده و درحال انجام
باز هم ميگم تحقيقات دكتر ميرنيا براي توليد اسپرم هم اكنون انجام ميشه
و باز هم ميگم فقط استفاده از سلول جنسي مصنوعي براي توليد جنين ممنوعه

واقعا نميدونم چرا دوست داري فكر كني همه دنيا دست به يكي كردن كه زن ها رو نابود كنن
اصلا نميتونم درك كنم چرا بذون اينكه حتي يك خط در مورد عنواني كه شنيدي بخوني نظر ميدي
و عجيب تر اينكه وقتي پستو ديسلايك ميكنم جيغ ميزني!
بابا +- براي ارزش سنجي پست هاست و پستي كه كلكلانه و بي تحقيق و آگاهي زده بشه پشيزي ارزش نداره

!

به نقل از GCD :
خواهش ميكنم آبجي، تا وقتي هرجا ميري اين كل كل هاي بچه گانه رو همراه خودت مياري و با هيچ منطقيي سازگار نيستي منفي هاي من قابل شما رو نداره!
اما مشكل اينجاست كه متن علمي خبرو نخوندي، متن رسانه اي خبرو هم نخوندي، حتي اين يحر طويلي كه من نوشتمو هم نخوندي و فكر كردي متن سخنراني سازمان ملله

دو بار تاكيد كردم كه تحقيقات هيچ ممنوعيتي نداره و تيم دكتر ميرنيا همين الان با بودجه دانشكده پزشكي هاروارد بي هيچ مانعي مشغول تحقيقاتيه كه به نظر خودش بين ٤ تا ٥ سال طول ميكشه و اميدي نيست كه به نتيجه برسه، فقط طبق قوانين فدرال آمريكا استفاده از سلولهاي جنسي مصنوعي براي توليد جنين مجاز نيست
بازم ميگم تحقيقات آزاده و درحال انجام
باز هم ميگم تحقيقات دكتر ميرنيا براي توليد اسپرم هم اكنون انجام ميشه
و باز هم ميگم فقط استفاده از سلول جنسي مصنوعي براي توليد جنين ممنوعه

واقعا نميدونم چرا دوست داري فكر كني همه دنيا دست به يكي كردن كه زن ها رو نابود كنن
اصلا نميتونم درك كنم چرا بذون اينكه حتي يك خط در مورد عنواني كه شنيدي بخوني نظر ميدي
و عجيب تر اينكه وقتي پستو ديسلايك ميكنم جيغ ميزني!
بابا +- براي ارزش سنجي پست هاست و پستي كه كلكلانه و بي تحقيق و آگاهي زده بشه پشيزي ارزش نداره

!
شما گوش كنيد اقاي محترم اين حرفو تو همين چند روزه اخبار بي بي سي گفت وگفت كه ممكنه مخالفت شه اگه من غيره منطقيم درست ولي هيچ موقع شروع نميكنم بحثه غيره منطقيو تا بقيه نكنن
منطقه شما هم قبول من پسته شمارو نخونده بودم ص اولو خوندم
من همچين فكري نكردم كه دنيا دس به يكي كرده و شما اگه امضام نبود همچين فكري راجع به من نميكردين ولي نميتونم اينو انكار كنم كه در حاله حاضر حقوقه زنا پايمال شده اميد وارم درك كنين عقيدمو
من جيغ نزدم تشكر كردم(كه شايد درست نبود اعلام كنم)

به نقل از آبجي مرضيه :
شما گوش كنيد اقاي محترم اين حرفو تو همين چند روزه اخبار بي بي سي گفت وگفت كه ممكنه مخالفت شه اگه من غيره منطقيم درست ولي هيچ موقع شروع نميكنم بحثه غيره منطقيو تا بقيه نكنن
منطقه شما هم قبول من پسته شمارو نخونده بودم ص اولو خوندم
من همچين فكري نكردم كه دنيا دس به يكي كرده و شما اگه امضام نبود همچين فكري راجع به من نميكردين ولي نميتونم اينو انكار كنم كه در حاله حاضر حقوقه زنا پايمال شده اميد وارم درك كنين عقيدمو
من جيغ نزدم تشكر كردم(كه شايد درست نبود اعلام كنم)
آرشيو بي بي سي موجوده، ميتوني بري چك كني كه گفتن با استفاده از اسپرن هاي مصنوعي مخالفت خواهد شد، نه با تحقيقات
در مورد پايمال شدن حقوق زنان يا مردان تا چند روز آينده كه كامپيوتر ميرسه دستم، خوشحال ميشم يه تاپيك جداگانه در اين مورد با هم بحث كنيم، بدون پيشفرضها

فكر كنم تاپيك به نتيجه اي كه ميخواسته (نجات بشريت توسط خانم شادي) رسيده

Back
بالا