سوالات ریاضی

پاسخ : سوالات ریاضی

به نقل از Farzin2x :
سلام دوستان.
من این فرمولو نمی فهمم.کسی می تونه توضیح بده؟
+
اینماثبات کنین تواب داره به جان خودم!!

+
این درسته عایا؟چرا؟
صرفاً چون کسی تا الآن جواب نداده می گم:
اولی: اثباتش:
gif.latex

چون c عدد دلخواهه همین‌طوری جاش چیزای مختلف گذاشته. مثلاً چون ماشین‌حساب لوگاریتم مبنای سه نداره، تو بخوای لوگاریتم ۵ در مبنای ۳ را حساب کنی میتونی لوگاریتم طبیعی ۵ را تقسیم بر لوگاریتم طبیعی ۳ بکنی.
دومی به‌نظرم غلطه اصلاً، یه جورایی انگار سؤاله. (یه همچین سؤالی قبلاً دیده بودم که یادمه سخت حل می‌شد و روش حلش را هم یادم نیست. می‌گفت x و y را بیابید یا بر حسب هم پیداشون کنید یا یه چیزی شبیه همین‌ها.)
سومی هم غلطه گویا. کلگاریتم می‌شه قرینهٔ لگاریتم. http://en.wikipedia.org/wiki/Cologarithm

@Ali1379: راستش من که چند روزه روش فکر می‌کنم به جایی نرسیدم. مطمئنی همینه؟ اشتباه تایپی نداره یه وقت؟ (+ بازم فکر می‌کنم روش :-" )

سلام دوستان من تازه عضو شدم...ریاضیم یکم ضعیفه لطفا کمککککککککک................... =(( =(( =((

لطفا به سوالات زیر جواب بدین:
1420215229681.jpg

به نقل از bluefire123 :
لطفا به سوالات زیر جواب بدین:
1420215229681.jpg
آخری:
gif.latex

اولی: با کمک فرض ثابت می‌کنیم توان سوم ایکس برابر یکه و به جایش داخل عبارت مجهول یک می‌گذاریم. (این یک تناقض خیلی بدی ایجاد می‌کنه :-" که دلیلش را نمی‌دونم؛ ولی به هر حال مد نظر طراح احتمالاً همین بوده که نوشتم.)
gif.latex

تجزیه‌ها:
تجزیهٔ اول:
gif.latex

تجزیهٔ دوم: من با چک‌کردن مقسوم‌علیه‌های ۲ و تقسیم حل کردم، ولی راه دیگه‌ش که خیلی سخت به ذهن می‌رسه:
gif.latex

تجزیهٔ سوم: این آ ده+ آ دو + یک را یادمه تجزیهٔ سختی بود و راه حلش الآن یادم نیست. اگه تونستم حلش کنم همین پست را ویرایش می‌کنم اضافه‌ش می‌کنم. اگه کسی بلده بیاد بنویسه.

دستتون درد نکنه
ممنون

تجزیه کنید:
gif.latex

gif.latex

اگر
gif.latex

اثبات کنید x=y=z

به نقل از مُحمد :
تجزیه کنید:
gif.latex

gif.latex

اگر
gif.latex

اثبات کنید x=y=z
اولی: بلد نیستم :-"
دومی:
gif.latex

سومی:
gif.latex

حالا یه‌سری حالت‌بندی داره که حسش نیست (:| دیگه خودت بنویسش نتیجه بگیر حکم سؤال برقراره.
پ.ن۱: به ساعت این پست من اصلاً توجه نکن! :))
پ.ن۲: (راجع به ح.ب، به این هم مربوطه که این جا می‌گم.) نمی‌گم تجزیه چیز آسونیه -خصوصاً توی ریاضی ۱ جزء مباحث سخته- ولی با تمرین بعضی قلق‌هاش میاد دستت و خیلی پیشرفت می‌کنی. ضمناً سعی کن خوب یاد بگیری چون سال‌های بعد تجزیه خیلی جاها کمکت می‌کنه.
پ.ن۳: نصف شبی به عقلم نرسید دیگه... :-"

به نقل از The Merovingian :
اولی که خیلی راحت بود :-"

gif.latex
gif.latex

:-"
@پایینی: مفهومو رسوندم دیگه :-"

اگر:
gif.latex

که:
gif.latex

سپس اثبات کنید:
gif.latex

به نقل از مُحمد :
اگر:
gif.latex

که:
gif.latex

سپس اثبات کنید:
gif.latex
ایشون حل شدند :| :
فقط ایکس و وای‌ش جابجان :دی
[ltr]
Nice one!
First, note that since y-x = x³ + y³ > 0, we have y > x. Also, y - y³ = x + x³ > 0 so y > y³ and hence y < 1. So we have 0 < x < y < 1.
From this it's clear that if y ≤ 1/√2, we have x < 1/√2 and so x² + y² < 1/2 + 1/2 = 1. So if y ≤ 1/√2 then x² + y² < 1.

So we just have to prove it for the case where y is in (1/√2, 1). Write y = 1-δ, then we have
x³ + 1 - 3δ + 3δ² - δ³ = 1 - δ - x
=> x + x³ = 2δ - 3δ² + δ³
=> x + x³ = 2δ - δ² (3 - δ) < 2δ (since 3 - δ = y + 2 > 0)
=> x < 2δ.
So then x² + y² < 4δ² + 1 - 2δ + δ²
i.e. x² + y² < 1 - (2δ - 5δ²)
Now 2δ - 5δ² = δ(2 - 5δ) and we know δ > 0, so we only need 2 - 5δ ≥ 0, i.e. δ ≤ 2/5. But we know y > 1/√2 so we have δ < (1 - 1/√2) ≈ 0.293 < 2/5.
Hence for y > 1/√2 we have (2δ - 5δ²) > 0 and x² + y² < 1 - (2δ - 5δ²) < 1.
So we've proved it's true for all cases.

[rtl]
واقعا قشنگ حل کرد :-"

• لایک
امتیازات: h@di

سلام دوستداران ریاضی ;;)
بنده امروز المپیاد بسیج داشتم اومدم سوالایی که شک دارم نسبت به جوابش رو اینجا مطرح کنم :دی :

1- تعدادی دومینو 1*2 داریم میخایم بزاریم تو جدول 12*1 طوری که هر دومینو دو فضای مجاور رو اشغال کنه و دومینو ها رو هم نباشن + دیگه نشه دومینو گذاشت. این کار به چند روش امکان پذیره؟ (جواب من:22)

2-دو دایره C و 'C در نقطه P مماس داخلین. اگر AB قطری از دایره بزرگه باشه که بر دایره کوچیکه در نقطه Q مماسه، زاویه APQ چقدره؟(جواب من:45)

3-فرض کنید D نقطه ای روی ضلع BC از مثلث ABC باشد، به طوری که اندازه AB برابر 3 ، CD برابر1،و AC=BD برابر رادیکال پنج هستند. اگر ارتفاع راس B در مثلث ABC , پاره خط AD را در E قطع کند، مقدار CE چقدر است؟ (جواب من:1.5)

4-O نقطه ای درون متوازی الاضلاع ABCD است به طوری که مجموع زاویای AOB و COD برابر 90 و زاویه OBC برابر 30 باشد، انگاه زاویه ی ODC چند است؟(جواب ندادم)

5-دستگاه معادلات :
ab+cd=34
ac-bd=19
با شرط a>b>c>d چند جواب دارد؟ (جواب ندادم)

سه تا پست متوالی!

دوستان روش حل معادلات دیفرانسیل این چنینی چطوره؟
gif.latex

به نقل از مُحمد :
سلام دوستداران ریاضی ;;)
بنده امروز المپیاد بسیج داشتم اومدم سوالایی که شک دارم نسبت به جوابش رو اینجا مطرح کنم :دی :

1- تعدادی دومینو 1*2 داریم میخایم بزاریم تو جدول 12*1 طوری که هر دومینو دو فضای مجاور رو اشغال کنه و دومینو ها رو هم نباشن + دیگه نشه دومینو گذاشت. این کار به چند روش امکان پذیره؟ (جواب من:22)

من بدون هرگونه چک و تفکرو اینا 18 در اوردم! احتمال غلط بودنش زیاده! راهتو بگو میخای:/

به نقل از kh@zan :
دوستان روش حل معادلات دیفرانسیل این چنینی چطوره؟
gif.latex
تا جاییکه میدونم
شانس اینکه جواب یه معادله دیفرانسیل با مرتبه بالای 1 و ضرایب غیر ثابت، توابع مقدماتی باشه خیلی کمه!
یعنی یه معادلات خاصی هستن که با شرایط بالا حل بشن مثل معادلات کوشی-اویلر
ولی اگه ضریب y عددی ثابت مثل m باشه جوابش میشه :
gif.latex

به نقل از --ali--1379-- :
http://s5.picofile.com/file/8160143750/Untitled.png

سلام دوستان :-h :-h :-h
با توجه به تصویر چه عددی باید به جای ؟ قرار بگیرد؟
:-? :-? [-( [-(
من یه الگو یابی رفتم نمی دونم درسته یا نه
از مجموع اعداد مربع سمت چپ مجموع اعداد مربع سمت راست رو کم کردم و از جواب حاصل دهگان جواب رو کم کردم شد جواب نهایی
با این فرض میشه 15

به نقل از عَـــژدَر B-) :
من بدون هرگونه چک و تفکرو اینا 18 در اوردم! احتمال غلط بودنش زیاده! راهتو بگو میخای:/
گزینه هاش 19و20و21و22 بود :))
من دو تا خونه ی وسط 12 در 1 رو در نظر گرفتم و گفتم اگه مثلا هر دو پر باشه اینقد حالت میشه و اگه یکی پر بشه اینقد (:-") بعد خیلی زیاد شد! اونایی که با هم قرینه بودن رو یکی حساب کردم شد 22

به نقل از مُحمد :
گزینه هاش 19و20و21و22 بود :))
من دو تا خونه ی وسط 12 در 1 رو در نظر گرفتم و گفتم اگه مثلا هر دو پر باشه اینقد حالت میشه و اگه یکی پر بشه اینقد (:-") بعد خیلی زیاد شد! اونایی که با هم قرینه بودن رو یکی حساب کردم شد 22

:))

بذا من بعدن چک کنم :/

جوابیش اومد شد 21 :| فک کنم یکیو دوبار شمردم این وسط :| لعنتی
http://razmandegan.ir/uploads/riazi__p.pdf
سوال شماره 3 اول دبیرستان

*جوابیش اومد نیاز نیست بقیه رو حواب بدین :د

Back
بالا