سوالات ریاضی

این اصلا قابل خوندن نیست . میشه عکسی ازش بفرستید؟

سلام بچه ها
من ب این نتیجه رسیدم که احتمال و ترکیبیاتم ضعیفه ...
این سوال چجوری حل میشه
هر راهی ک ب ذهنم اومده امتحان کردم ولی گویا خنک تر از اونم ک بتونم~X(:D
به هر حال ...
لطف کنین منو متوجه کنین
سوال اینه :
می خواهیم یک زیر مجموعه پنج عضوی از مجموعه {1,2,3,...,10} به طور تصادفی انتخاب کنیم .. چقدر احتمال داره که هفت عضو این مجموعه باشه و از اعداد بزرگتر از هفت فقط یک عضو در این مجموعه باشه..
بجوابین تیریخیدا:D

کل حالات ممکن انتخاب ۵از ۱۰
حالات مطلوب انتخاب۱از۳٭انتخاب ۳از۶

این چی میشه؟؟
yv20_img_۲۰۱۸۱۱۱۱_۲۰۴۲۱۵_1541956366548.jpg

نه
گزینه آخر هم رادیکال بیست و یک دوم هست

آخرین ویرایش:
درباره اعداد متعالی و جبری چه سایتی توضیح واضح و البته فارسی داده؟
لطفا کمک کنید
این مطلب یکم زیادی سنگینه ... میتونم بهتون کتاب جبر مجرد هانگرفرد رو معرفی کنم .
ولی به طور خلاصه اگه میخواید اگه عددی ریشه یه چند جمله ای از هر درجه ای باشه بهش میگیم جبری و اگه هیچ چندجمله ای وجود نداشته باشه ( با ضرایب Q) به طوری که اون عدده جوابش باشه به اون عدد میگیم متعالی

این مطلب یکم زیادی سنگینه ... میتونم بهتون کتاب جبر مجرد هانگرفرد رو معرفی کنم .
ولی به طور خلاصه اگه میخواید اگه عددی ریشه یه چند جمله ای از هر درجه ای باشه بهش میگیم جبری و اگه هیچ چندجمله ای وجود نداشته باشه ( با ضرایب Q) به طوری که اون عدده جوابش باشه به اون عدد میگیم متعالی

خیلی ممنون از جوابتون
تو تکمیلی نهم گفته پیدا کنیم

مربوط میشه به سال دهم تجربی :
در دنباله حسابی آ. ان( اندیس) * آن. ان +1 ( اندیس) برابر با چهار اِس. ان( اندیس) منهای یک، با فرض مثبت بودن جملات دنباله مقدار قدر نسبت چقدر است
یه عکس ازش بفرستین
اصلا معلوم نیس

دوستان
یه سری سواله
که من توانایی حل کردنشون رو ندارم
۱
چند سه تایی (A,B,C) از زیر مجموعه های {v,w,x,y,z} داریم که Aاشتراک با B زیر مجموعه C و C زیر مجموعه اجتماع A وBباشد

۲
مجموعه {6,7,12,13,21,25,30,31} چند زیر مجموعه دارد ک حاصل جمع آن زوج باشد

۳
به ازای چند سه تایی مرتب از اعداد طبیعی مانند (a,b,c) کو چکترین مضرب مشترک سه عدد برابر با ۱۰^۲ × ۱۲^۳ × ۷^۵ × ۴^۷ است

کلا این تیپ سوالا چطوری حل میشن؟؟

مجموعه همه نقاط[xy] که x2+y2-6x+2y+9=0 در صفحه مختصات چه شکلی را نشان میدهد؟

IMG_20200320_WA0027.jpg

سلام بچه ها
هر کی می تونه این رو حل کنه لطفا ضروریه :)
من حل کردم جوابام ۱و ۲ بدست اومدن ولی غلطه انگاری

Back
بالا