Apar
StupidMan
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
1 میشه که این یک مورد و سوال معروفه،ولی اثبات چیه؟جوابش یک میشه؟
البته تقریبا 1 میشه نه دقیقا چون پی تو رابطه هست
1 میشه که این یک مورد و سوال معروفه،ولی اثبات چیه؟جوابش یک میشه؟
سپاس!^^
اول باید یک مسئله یِ کوچکتر رو برای رسیدن به جواب حل کرد؛ باید مجموعِ مساحتِ این چهار تا مربع رو به دست بیاریم:
https://www.geogebra.org/m/kyte3gpfدر اینجا به صورت دستی می تونیم مربع ها رو جابهجا کنیم و ببینیم که در هر حالت، مجموعِ مساحتِ اون ها یکسان خواهد بود.
https://www.desmos.com/calculator/iet6hp60fiاگر در این سایت هم به بخش areas و زیر مجموعه یِ A Total نگاه کنیم، باز مساحتِ کل با جابهجایی عوض نمیشه.
این قضیه به طور کلی به این شکل نوشته میشه: (اثبات)
حالا با توجه به اینکه قطرِ مربع هایِ قضیۀ قبل، همون قطرِ نیم دایره ها هستن، از رابطه یِ دومِ قضیۀ قبل استفاده می کنیم تا نسبتِ ناحیۀ سبز رنگ به کل دایره به دست بیاد:
از اون جایی که نسبت سبز به کل 1/2 شد، نسب زرد به کل هم تقریبا[*] 1/2 میشه و این دو با هم برابر خواهند بود؛ در نتیجه نسبت نهایی و مطلوبِ سوال، 1 میشه.
به خاطر این دو قسمت زائد =)
زمانی میشه قسمت هایِ زرد و سبز رو دقیقا یکی گرفت که نواحی سبز رنگ، کاملا داخل دایره باشن تا با متمم گیری، مساحت ناحیه یِ دیگه و نسبت این دو به دست بیاد.
من سعی کردم راه حلی رو که جواب دقیق و بدون تقریب داره پیدا کنم، اما متاسفانه نشد :(
میشه یکی رادیان رو واضح و آسون توضیح بده؟ تفاوتش با درجه چیه، چطوری به دست اومده و اینا ...
میشه یکی رادیان رو واضح و آسون توضیح بده؟ تفاوتش با درجه چیه، چطوری به دست اومده و اینا ...
خب باید تقاطع سه خط رو بررسی کنیدمیشه بگید این سوال چند حالت داره
همه نقاطی که از دو خط متقاطعaوb به یک فاصله هستن و فاصله شون از دو نقطه xوy در همون صفحه،یکسان هست.
ببین کافیه دو به دو این رابطهها رو از هم کم کنیاثبات این رو میدونید؟
فرض:
a<b+c
b<a+c
c<a+b
حکم:
b_c|<a<b+c|
خو چرا؟
اینم اثبات کنی ممنونت میشم
ببین فکر کنم که راه حلت خییلی درست نیست. به همون دلیلی که تو خط اخر گفتی
تو حالت 1 که دو تا قطر روی هم افتادن و زاویه بینشون صفره هیچ اتفاق خاصی نمیوفته اما اگه یکمی زاویه بیشتر بشه چهار ضلعی تشکیل میشه و حساب کردن محیطش دردسره پس برای حالت 1 مجموع دو قطر یا همون 13 رو در نظر میگیریم
تو حالت دوم هم که حداکثر زاویه رو دارن محیطش تقریبا میشه 18.04 (طول یک ضلع * چهار که با فیثاقورث درمیاد)
پس محیط میتونه بین اینا باشه
13<x< هیجده
حالا جواب درسته یا دارم چرت و پرت میبافم؟
شک م هم این بود که اگه منصف هم نباشن چی و دیدم حالت های زیادی هست
حاصل جمع مطلوب عبارتست از جمع مجموعه کسرهایی که صورتشان 1 و مخرجشان شمارنده های آن عدد از جمله خود آن عدد اند. پس مخرج مشترک را خود آن عدد میگیریم و صورت ها هرکدام باید در حاصل تقسیم آن عدد بر خود -که عبارتست از شمارندۀ دیگری از آن عدد- ضرب شوند و از آنجا که صورت ها یک اند، پس صورت کسر حاصل عبارت خواهد شد از تمام شمارنده های آن عدد. -زیرا هر شمارنده از تقسیم آن عدد بر شمارندۀ متناظر به دست می اید. مثلا در مثال 6، 2 از تقیم 6 بر 3 پیش می اید و 3 برعکس- حال چون عدد کامل است، مجموع شمارنده های کوچکتر از خودش برابر با خودش خواهند شد و خودش هم که در صورت حضور دارد، پس دو برابر خود عدد در صورت است و خودش هم که در مخرج بود، پس حاصل 2 خواهد شد.اینم اثبات کنی ممنونت میشم
بعد کلاست
مساحت مربع که x^2 هست
در برابر سوالای شما که چیزی نیست
ولی خب نمیدونم چیکارش کنم....
در برابر سوالای شما که چیزی نیست
ولی خب نمیدونم چیکارش کنم....
حالا یه مرحله جلوتر: