• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هری پاتر

آره خیلی جالبه ... برای عضویتم فک کنم اینطور بود که هر روز رو سایت یه سوال میذاشت ، اگه جواب میدادی و اینا عضو میشدی...فک کنم ! ;D :-??

بچه ها فیلم هفت کامل اومده ؟ :-??

به نقل از ریــحــانــه :
بچه ها فیلم هفت کامل اومده ؟ :-??
آره آره....یکش پارسال اومد دوشم امسال تابستون!لانم رو پردس!

باو خیلی چیز مزخرفیه پاترمور!

البته واسه تقویت زبانتون خوبه ولی به جزء الافی خدایی چیز دیگه ای نداره!

همین سمپادیا خودمون بهتره! ;D

شاید یکی از دلایل مهبوب بودنش به هم پیوستگی این هفت تا کتابه و چیزایی که تو کتاب اول نوشته شده و به نظر نمیومده آخرش رو درس کرده ولی خداییش فیلماش خیلی قشنگترن نویسنده و کارگردان فیلما غوغا کردن!

به نقل از نیلارام :
شاید یکی از دلایل مهبوب بودنش به هم پیوستگی این هفت تا کتابه و چیزایی که تو کتاب اول نوشته شده و به نظر نمیومده آخرش رو درس کرده ولی خداییش فیلماش خیلی قشنگترن نویسنده و کارگردان فیلما غوغا کردن!
دقیقا نظرم عکسه اینه...نمیدونم چرا همه از فیلم های هری پاتر تعریف میکنن...خیلی مسخره ساختنشون...خیلی مسخره...یعنی خود کتاب خیلی شاخ بوده...اما توی تک تک فیلماش فضاسازی ای که شده فقط و فقط برای جذب بیننده بوده و خیلی جاها دقیقا عکس حرف رولینگ تو کتاب رو اجرا کردن...واقعا که [-(

به نام خدا

به نقل از نیلارام :
مطمئنا فیلم هاش تا 3 و یا حتی 4 خوب بودن اما 5 و 6 واقعا افتضاح و اسفناک بودن اما باز 7 بهتر شده بود، فقط تو قسمت دوم 7تش کمی بد ساخته شده بود بعضی قسمتاش.

به نقل از Diana1 :
سلام یه چندتا سوال:
1-هری پاتر چندو دوست دارید؟
2-کدوم شخصیت هری پاترو بیشتر دوست دارید؟
3-کدوم بازیگر هری پاترو بیشتر دوست دارید؟
4-از کدوم معلم هاگوارتز خوشتون میاد؟
1-هری پاتر 1 و 3 و 5
2-کینگزلی
3-از دنیل رادکلیف
4-مک گونگال

به نقل از prabd.chess :
دقیقا نظرم عکسه اینه...نمیدونم چرا همه از فیلم های هری پاتر تعریف میکنن...خیلی مسخره ساختنشون...خیلی مسخره...یعنی خود کتاب خیلی شاخ بوده...اما توی تک تک فیلماش فضاسازی ای که شده فقط و فقط برای جذب بیننده بوده و خیلی جاها دقیقا عکس حرف رولینگ تو کتاب رو اجرا کردن...واقعا که [-(
عکس نظرش نبوده من یادمه یه محاسبه ای شنیدم که میگفت رولینگ خودش نظارت داره رو کار اینا :-??حالا دقیقا یادم نیس. :-"ولی معمولا همینطوریه. فیلما با کتابا کلی تفاوت دارن. اسپایدر ویکو دیدی؟؟؟

به نقل از نیلارام :
عکس نظرش نبوده من یادمه یه محاسبه ای شنیدم که میگفت رولینگ خودش نظارت داره رو کار اینا :-??حالا دقیقا یادم نیس. :-"ولی معمولا همینطوریه. فیلما با کتابا کلی تفاوت دارن. اسپایدر ویکو دیدی؟؟؟
نه!...ولی حرفم دلمو زدی!...کتاب لزوما فیلمنامه نیست...و اینه که منو ازار میده...که یه فیلم ساز از اسم هری پاتر و رولینگ برای کارش استفاده میکنه اما فیلم رو تغییر میده...این رو ما فقط تو در هری پاتر ندیدیم...فکر کنم فیلم کتابای دارن شان رو هم همین جوری تغییر داده باشن...ولی اونجا تغییر لازم نبود زیاد...چون داستان خودش صحنه ی اکشن(روده را بیرون کشید از شکم هیولا :-&)داشت . نیازی نبود...اما اینجا مجبور شدن(مخصوصا تو 6)اضافه کنن به داستان اصلی و تیکه های مهمی رو هم ازش حذف کنن

Back
بالا