• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پای دفتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پای دفتر

یه بار دبیر دینیمون اول کلاس به من و 2تا از دوستام گفت اگه میخواید طبق معمول حرف بزنیداز الان برید بیرون!منم بهشون گفتم بیاید بریم اما گوش نکردن!بعد داشتیم نامه رد و بدل میکردیم که اومد نامه رو گرفت و مارو بیرون کرد! گفت:من که اول کلاس محترمانه گفتم برید :))

تقریبا نصف کلاس گذشته بود با دوستم رفتیم کلاس شیمی!!!دبیرمون گفت برین برگه بگیرین رفتیم برگه بگیریم مارو 2 جای دیگه هم فرستادن ماهم از موقعیت استفاده کردیم تقریبا20 دقیقه دیگه هم بیرون موندیم!!! =)) =)) =))
خیلی حال داد وقتی رفتیم دبیرمون عصبانی بود =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

بیـشُمار اخراج شدم :-" یعنـی دفتر معاونت برام عادی بود ;D با معاونه ــَم رفیق شده بودم ! البته دفتر مدیر خدا رو شکر تا حالا مشرف نشدم .

یکیـش زنگ ادبیات بود و معلمی که ازش متنفر بودم :-& :-"
یه زنــگ برای کار مجله زبان مدرسه دیرتر و با اجازه(!!) رفتم سر کلاس ، بهـم گیر داد . چیزی نگفتم بهش ، رفتم سرِ جام بشینم .(ته کلاس)
یهو گف (اینُ در حالتِ :-L گف) : بیا این جلو پیش من بشین ببینم ! باز هیچی نگفتم (:| رفتم اون جلو نشستم و سرمُ که درد می کرد گذاشتم رو میز .
یهـو معاونمون در زد ، گف خانوم ق. میشه نرگس برای مجله بیاد بیرون ؟ یهــو این خانوم ق. ، گف : خانوم اصن شما نرگـس و ستـاره رو ببرین دیـگه نیارین ، از اول زنگ دارن به هم نگاه می کنن . (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|)

حالا من خواب ، سرمُ از رو میز برداشتم . : ببخشید خانوم من از وختی اومدم سرم رو این نیمکت بوده هــا ... اون : نع ... تو و ستاره از این سر کلاس به اونسر هی به هم نگاه می کردید . شما احترام کلاسُ نگه نمیدارد . و از همین خزعبلات... (:|

آقا اخراج کرد مارو ، بعد اَ کلاس گفت دیگه راتون نمیدم ، امتحان نیم ترمم نمیگیرم ازتون ! :| ماــَم هر زنگ ادبیات تا آخرهای سال(سر جمع 4-5 جلسه) مهمان دفتر معاونت گرامی بودیم ;D کـارم به دفتر آموزش و والدین و اینام رسید :| یکی از بارهاییه که جدن ، جــدّن حس میکنم کاری نکردم و مجازات شدم :-??

+حالا بقیه اخراجا واس بعد :-"

ی گند مردانه زدم....
داشتیم با بچه ها سرکلاس توپ بازی میکردیم
کلاس ماهم بالای در ورودیه
خلاصه همچین توپو کوبوندم تو شیشه که پودر شد رسید به زمین
خیلیا میگفتن از پهلوی چشمم رد شد یا از جلو صورتم.....
خلاصه خدا خیلی رحم کرد
مام امتحان کامپیوتر داشتم
خودمونو زدیم به اون راه که دیدیم ناظم اومده دربه در میگه ایرانفرکو!
منم دیگه .....

خلاصه رفتیم شیشه گرفتیم اومدیم نصب کردیم ارجاع به ولی و درج در پرونده و اینا....
بعدم اومدم دبیر کامپیوترمون درو وا نمی کرد دیگه مث عصر حجر رو ی کاغذ نوشتم ایرانفرم بلوکی در وا کن مایوم پشت در واکن مایوم.... خلاصه از همه دیرتر رفتم از همه زودترم امدم بیرون 20 هم گرفتم ولی هنوز که هنوزه می بینم خدا خیلی رحم کرد خورده شیشه ها تا وسطای حیاط رفته بود

یعنی آرزو م دارم یه بار فقط یه بار منُ اخراج کنن ! =((

یا نمره انضباطم ُ کم کنن!

هییی روزگار.... :(

+صرفا" جهت بالاآوردن تایپیک! B-)

من خودم شخصا خیلی پای دفتر رفتم
اما فکر نمیکردم تو این مدرسه ی جدید به این زودی این اتفاق بیوفته
همون هفته ی اول سر زنگ ادبیات خیلی با احترام از کلاس اخراج شدیم :))

ما كه اهل اخراج شدن نيستيم
(صرفا جهت اطلاع)
/m\

ما معلمامون عمرا اخراجمون نميكنن! ينى ما رديف آخريا اصلا معلم و درس برامون معنى نداره! پارسال كه فقط حرف زدن و خنديدن و ورق بود! معلما اصلا نيگامونم نميكردن چه برسه به اخراج!! امسال اذيت كردن دبير و بقيه بچه ها در حدى كه جيغ و گريشون دربياد و حرف و فال و خنده!! دبيرا فقط التماس بلدن!!
دوم راهنمايى داشتم با يكى مكاتبه ميكردم نوشتم باو ولش اى زنه عقده ايه!!! معلمه هم از اون خشنا! ديد و... جيغ!!! بعدم بهم گفت برو بيرون!! منم داشتم به حرفاي بابام راجع به احترام به معلم فك ميكردم كه زنگ خورد! و اخراج نشدم ديه!

من اول راهنمایی در مدرسه حلی دو تهران سر کلاس خیلی حرف میزدم درسمم به خاطره همین خوب نبود ولی معلما کلا کاری نداشتن با من
تذکر میدادن ولی اخراج نمیکردن
اینکه میگین معلما می زدنتون خیلی برام غیر منطقی بود
پ.ن البته فقط سال اول راهنمایی این شکلی بودم
الان که اول دبیرستانم احتمالا بتونیم اول خوارزمی بشیم(پروژه خفنی داریم)

من که تاحالا اخراج نشدم چون تا معلم دعوام می کنه های های می زنم زیر گریه و می گم خانوم شما با ما لج دارین . مادختر بدی نیستیم و ازین جور حرفا و معلم بیخیال میشه

Back
بالا