• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی رشته های دانشگاهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MAAAN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیوتکنولوژی

تازگیا همه رشته ها گرایش بیوتکنولوژی رودارن!
مثلا من شنیدم پزشکی و وکشاورزی هم دارن گرایششو!

پاسخ : دارو سازی

من بابام داروسازی خونده و تو دانشگاهم درس میده و دارو خونه هم داره کار دولتی هم میکنه ولی د رامدش خیلی نیست شاید نصف یا یک سوم پزکای جراح اما اگه تو دارو خونه شانس بیاری خیلی پولش زیاده ولی خب داروخونه خوب خیلی خیلی کمه مثلا بعضی ها شون روزی 30- 40 تومن هم می فروشن ولی بازم میگم اینا شرایط خواصه والا در حالت عادی درامدش معموله

اطلاعات در مورد مهندسی نساجی

مهندسی نساجی چیه؟
سلام دوستان من تقریبا در مورد خیلی از رشته ها یه چیزایی دونستم ولی یه سوالی در مورد رشته نساجی دارم. یه دانشجوی نساجی تو ارشد توچه رشته هایی میتونه شرکت کنه؟ و این که چه جور رشته ایه ؟ اصلامیتونه مهندسی شیمی بخونه تو ارشد یا نه؟اگه اطلاعی دارین لطفا بگین.

پاسخ : دارو سازی

دوستان من پدرم داروساز هستن چند ساليم هست كه مي رم داروخانه تقريبا وارد به كارا شدم(تعريف از خود نباشه :))
داروسازي رشته اي همه فن حريفيه هم كاسبي هم دكتر هم علم و فن بيان و به قول خودمون EQ مي خواد هم علم فراوون.
بازار كارشم تا پروانه تاسيس داروخونه نگيري زياد جالب نيست.ولي از اون به بعد خوبه...........
ولي چيزي كه من پيشنهاد مي كنم اينه كه بري داروسازي بعد تخصص ميكروب شناسي(يا گرايشاي ديگه)بگيري اون موقع مي توني داروخونه بزني مسئول فني(يه داروساز ديگه)بزاري جاي خودت تو دانشگاهم تدريس كني.......

پاسخ : مهندسی برق گرایش کنترل

سلام.
رشته برق گرایش کنترل مهمترین شاخه برقه که بقیه شاخه ها به اون مرتبطه.کاری که برا رشتمون میتونیم بکنیم اینه که پایه الکترونیکمونو قوی کنیم.

توضیحات رشته و دانشگاه شما

سلام.
اگه می‌شه هر کس راجع به رشته‌ی تحصیلی و دانشگاه‌ش توضیحاتی رو که فک می‌کنه مفید هست در اختیار بقیه بذاره. مثلاً عیب‌ها و حسن‌هاش؛ آینده‌ی شغلی‌ش؛ واحدهای درسی؛ این که با چه علاقه‌مندی‌هایی می‌شه رفت سراغ این رشته و...

×با توجه به این که این تاپیک واسه سوالات نودودویی‌ها به پایین (!) هس؛ لطفاً سوالات‌تونُ همونجا مطرح کنید تا این تاپیک صرفاً مربوط به توضیحات رشته‌ها و دانشگاه‌ها باشه. :‌دی
×پست‌های نامربوط و سوال‌ها بدون اخطار پاک می‌شن.
×تاپیک مشابهی بود قبلاً که اصلاً استقبال نشده بود؛ ایرادهایی که داشت این بار در نظر گرفته شد.

باشد که مورد استقبال قرار گیرد؛ خیلی مچکرم. :‌دی

پاسخ : توضیحات رشته و دانشگاه شما

مسعود ;D پزشکی تبریز ورودی 91.

پزشکی رشته ایه که باید روجیه رودررو شدن با هر چیز مرتبط با خون و مریضی و جسد و تصادفی و .. رو داشته باشی.. البته اگه نداشته باشی هم رفته رفته عادی میشه ولی هیچوقت با علاقه صفر به این رشته نیاید.

حسن هاش: درآمد بالا - انتخاب های بیشتر در انتخاب رشته تخصص - جذاب بودن رشته - به درد بخور و عملی بودن رشته - منزلت اجتماعی خوب - دکتری - دوسال آخر تحصیل هم در عمومی هم مهر داری هم نسخه مینویسی و هم حقوق میگیری در عمومی

عیب ها: طولانی بودن - سخت بودن دروس (میشه کنار اومد) - طرحی که باید بعد گذروندن دوره ی عمومی بگذرونید تا بتونید تخصص بدید (مگر اینکه شاگرد اول باشید یا متعهل! باشید ;D که اونموقع مستقیم میتونید تخصص بدید)

در مورد ادامه تحصیل هم زیاد نگران نباشید! اونایی که سال اول تخصص میدن راحتتر قبول میشن! (از 5000 نفر کنکور دهنده تخصص! 3000 نفر قبولن که تا رتبه 200 اینا هم تا جایی که من میدونم میتونن برن رشته های خوب مثل چشم اینا و بعد اونهم جراحی عمومی و ارتوپدی و .... در اولویت های بعدی با رتبه های حول و حوش 500 میشه قبول شد که کار سختی نیست واسه سال اول ها چون همه چی یادشونه)

طولانی شد ولی حالا این خلاصش بود. اگه کسی اطلاعات بیشتر خواست بگه تا بگم.

سلام!
سعیده ورودی 90 فیزیک دانشگاه تهران ;D
من قبلا رشته فیزیک رو در "آشنایی با رشته های علوم پایه" معرفی کردم!پس دلیلی برای افزایش انتروپی جهان نمیبینم!برید اونجا راجع به فیزیک بخونید!
اما در مورد دانشگاه ها!
فضای عمومی:
دانشکده فیزیک دانشگاه تهران کلا جای عجیب غریبیه!
مکانش در انتهای خیابان کارگر شمالیه!یک دانشکده تک و تنهاست! با فنی 11 کوچه فاصله داره و فقط خودشه. (فک کنم فضاش از مدرسه ما کوچیکتره!!).زیر نظر پردیس علوم دانشگاه تهران اداره میشه.و به خاطر دور بودنش از فضای دانشگاه تهران خیلی جو دانشگاه تهران نداره!
همه تیپ آدمی هم توش هست!...تقریبا سمپادی هاش خیلی کمن!...نتیجه اینکه سمپادی بازی دربیاری یه چیزی میشنوی ;D
کما اینکه ما دو ساله اونجا از نظر بچه ها یه موجود جلف دیوونه ی مغروریم :))... پس اصلا توقع نداشته باشید اگه اومدید اونجا و یه ایده عجیب غریب دادید واسه شیطنت جز عده ی اندکی،بقیه حتی محلتون بذارن!
تشکل های دانشکده فعالن!انجمن علمی،شورای صنفی ،"بسیج همیشه در صحنه" و به تازگی انجمن اسلامی هم گویا از تعلیق درومده!
جوش هم خیلی حراستی نیست!حالا بعد اومدن 91 ایا حراست سعی کرد یه حرکتی بزنه،ولی دیگه فکر نمیکنم ببرای سال تحصیلی جدید اوضاع اینجوری پیش بره!

فضای علمی :
اونجا آدما دو دسته اند.
یا با علاقه فیزیک میخونن و درساشون رو خوب پاس میکنن!یا خیلی سربه هوان و هر ترم با مشروطی دست و پنجه نرم میکنن!
استاد هاش هم دو دسته اند!
یا تنبلن و حال درس دادن ندارن ! یا بیش فعالن و خلاصه طول ترم دهن دانشجو رو با خمیردندون کرست اصل مسواک میکنن ;D
تجربه نشون داده ورودی های زوج گیر اساتید تنبل میفتن!ورودی های فرد گیر اساتید زرنگ!! :|

آدمای دوره کارشناسی اونجا خیلی دنبال کار علمی نیستن!به جز عده ی اندکی! و این بخشش واقعا ناراحت کننده س :(
برنامه های علمی ای مثل روز جهانی علم و روز فیزیکی و آشنایی با فیزیک (برای دبیرستانی ها) رو هم هر سال بچه ها برگزار میکنن اونجا!

بیشتر اساتید اونجا کار آزمایشگاهی انجام میدن(تجربی کارن به اصطلاح)؛از این رو آزمایشگاه های تحقیقاتی خوبی داره اونجا! (شریف این جوری نیست،اساتیدش بیشتر تئوری کار میکنن)
استادا اکثرا جوونن،و حوصله ی کار علمی کردن دارن!

اما اگه میخواید فیزیک بخونید :
دانشگاه تهران نه تنها بد نیست که عالیه!
اما اگه نمیخواید فیزیک بخونید و فقط میخواید تو دانشگاه تهران باشید؛لطفا دانشکده فیزیک نیاید

فیزیک خوندن،علاقه ،انگیزه و پشت کار میخواد... اینو فراموش نکنید!
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!سوالی بود بپرسید جواب میدم :)

بعدا نوشته :
+جو ارتباط سال بالایی ها با سال پایینی ها خیلی خوبه! ولی به قول دکتر میری که یه بار طی یک نصیحت پدرانه گفتن : سال بالایی مثل غذای مسموم میمونه،که اگر بخوریدش در بهترین حالت بلایی سرتون نمیاد
;D
سال بالایی ها خیلی راحت تجربیاتشون رو در اختیار سال پایینی ها میذارن،منتها چون یا همش افتادن و مشروط شدن اطلاعات غلط میدن ;D که اگه به دامشون بیفتید مثل همونا میشید!!
یا خیلی درس خونن و اطلاعات سنگین میدن بهتون که بازم خیلی خوب نیست ;D
کلا آدم معتدل کم بینشون پیدا میشه،اگه اومدید اونجا به من یه پیغام بدید بهتون معتدل هاشون که ارتباط باهاشون بهتون آسیب نمیزنه رو معرفی میکنم ;)

سلام !

به به !

دانشجوهای عزیز

آقا مهندسا

خانوم دکترا

وکیل ـا

انصافا عجب دورانی بود :دی

خوش گذشت بتون ؟

دبیرستان خوب بود ؟

کنکور هم که اومد و رفت !

خداییش خیلی سریع گذشت . نه ؟!

خب !

گفتم یه تاپیکی بزنم تا دانشجوها برای بچه های ورودی 92 ، یه ذره هم در مورد رشته ـمون بگیم

هم جوّ و فضای دانشگاه ـو یه ذره بگیم :دی

+

اول یه ذره در مورد رشته ی برق توضیحات سطحی و به درد نخوری بدم

رشته ای که از لحاظ شغلی واقعا رشته ی خوبی ـه

تعداد مشاغلی که برای برق هست ، برای کمتر رشته ای پیدا میشه

علت ـش هم واضحه

همه جا برق هست :دی

تو صنعت ، مسکن ، ارتباطات ، تکنولوژی ، ...

گرایش های مهم برق هم اینان : قدرت ، کنترل ، مخابرات ، الکترونیک ، مهندسی پزشکی

دروس دوره کارشناسی ـه این رشته ، دروسی هستن که خیلی تئوری به نظر میرسن

خیلی انتزاعی و غیرملموس

یعنی با درسایی سرو و کار دارن که نمیشه با دست لمسشون کرد

مثلا مسائلی رو بررسی میکنن مثل تحلیل مدار ، که شامل ـه محاسبات ـه مختلف ـه

و اگر بپرسن این که داری حل میکنی ، وجود خارجی داره یا نه ، شاید جوابش منفی باشه

اما در نقطه ی مقابل ، رشته ی مکانیک و عمران رشته هایی هستن که دروسی که میخونی رو لمس میکنی

مثلا میان یه قطعه رو ببرسی میکنن . نیروهاش رو و ...

خب کاملا ملموسه که دارن چیکار میکنن . میتونه حس کنه اون مسئله رو . تصور کنه .

اما نمیشه گفت این ویژگی رشته ی برق ، یعنی انتزاعی بودنش ، اون رو خشک کرده

با وجود این تئوری گونه بودنش ، آزمایشگاه های خیلی جالبی هم داره که خیلی به این رشته جون داده

اگر کسی علاقه ی به کار های عملی ـی مثل رباتیک ، الکترونیک ، و کلا کار بامدار به صورت عملی داشته باشه

میتونه توی این رشته موفق باشه

در واقع ، انتزاعی بودن ـه برق ، توی دروسی ـه که میخونن . نه توی کار ـه آینده ـشون

هر کدوم از گرایش ها هم ، ویژگی های خاص خودشون رو داره

مثلا مخابرات !

سرشار از کدزنی و تئوری و الکترومغناطیس و این جور چیزایی که رنگ و بوی انتزاعی داره

یا مثلا قدرت !

ملموس ترین و شیرین ترین گرایش ـه برق از لحاظ کارهای عملی

استادی داشتیم توی درس اصول مهندسی برق ، میگفت

همونطور که اکثر رتبه های برتر الکی الکی میان برق ، همون طور هم برترین های برق ، الکی الکی میان مخابرات :دی

این رو هم میگفت که شیرین ترین گرایش ، همون قدرت ـه

در واقع قدرتی ها ، زیاد تو کاغذ نیستن . خیلی دروس عملی و ملموسی دارن .

در کل رشته ای ـه پر تنوع از لحاظ شغلی و ...

+

و اما توصیه ها :دی

جو گیر نشید ! همون طور که من شدم :دی

شنیدید میگن آدم ـو برق بگیره ، اما جو نگیره

متاسفانه ، منو هم برق گرفت ، هم جوّ :دی

منم همین جوری رفتم برق

البته نه همینجوری

خیر ـه سرم چند بار رفتم دانشگاه شریف و با بچه ها و سال بالایی ها صحبت کردم

همایش شریف رو شرکت کردم

اساتید رو دیدم و ...

در آخر هم تصمیم گرفتم با توجه به علاقه هام و اون چیزایی که از رشته ها فهمیده بودم ، مکانیک رو انتخاب کنم .

البته به برق هم علاقه داشتم . یعنی هر دوش رو میپسندیدم . اما مکانیک رو خیلی بیشتر دوس داشتم

اما امان از جوّ :دی

خلاصه اینکه برق ـو انتخاب کردم و الان احتمالا در حال تغییر رشته به همون مکانیک :-"

در واقع نکته اینجاست که

خیلی ـا دنبال رشته ای هستن که رتبه ـشون حروم نشه :دی

مثلا

اگر یه نفر رتبه زیر 100 بیاره و مهندسی عمران رو انتخاب کنه ، بش میگن چرا عمران ؟

تو با "این رتبه" میتونستی برق بزنی . میتونسی مکانیک بزنی

این دید ، دید ـه اشتباهی ـه که بخواییم از رتبه ـمون نهایت ـه استفاده رو بکنیم و علاقمون رو قربونی کنیم

اگر کسی ، به رشته ی خاصی علاقه نداره ، میتونه همین روش رو برای انتخاب رشته ، پیش بگیره

یعنی رشته ای رو انتخاب کنه که خیلی سخت تر میشه قبول شد و تقاضا ها براش بیشتره

یعنی همون استفاده ی حداکثری از رتبه

در واقع خیلی ـا دوس دارن آخرین نفر ـه پذیرفته شده توی اون رشته ای باشن که قبول میشن

این برای کسی خوبه ، که علاقه خاصی به رشته ی خاصی نداره

:دی

به نظر من ، کسی که علاقه ـش مشخصه ، از این کارا نکنه :دی

==========================================

سوال : انصافا" این جوری که میگن ، جو ـه دانشگاه های تهران ، مثل شریف ، امیرکبیر ، تهران و ... خشک ـه و همه خر خونن ؟

جواب :

قبلا مهدی در مورد فضای دانشگاه و خوابگاه و ترم اول ، توضیحات عریض و طویلی رو گفته بود که میتونید برید اینجا
مستنداتش هم اینجا اون وسط مسطا هس :دی

ولی خب منم اگر بخوام عرایضی رو بگم باید بگم که :

کلا" دانشگاه فضایی ـه خیلی بزرگ تر از دبیرستان

نه تنها از نظر طول و عرض

بلکه از نظر ارتباطات

شما تو دبیرستان به مدت 4 سال با یه سری دوستاتون بودید

و حتی یه سری ـتون ، در واقع اکثرتون ، از راهنمایی با هم بودید

و به احتمال قوی توی یه اکیپ خاص بودید ، که اخلاقتون به هم میخورده و با هم جور بودید

اما وارد دانشگاه که میشید ، اون اکیپ معمولا حفظ نمیشه و دوستان تو دانشگاه های مختلف پراکنده میشن

خب میگید این که مشکلی نداره

ما از اولش هم که اومدیم دبیرستان یا راهنمایی ، با هم آشنا نبودیم

بالاخره جور میشه دوباره

اما دانشگاه یه ذره متفاوت ـه

دانشگاه ، از همه جای ایران اومدن !

همه مدل فرهنگ !

همه مدل اعتقاد !

همه مدل طرز تفکر !

همه مدل اخلاق !

که یکی ـشون خود ـه شمایید

باید سعی کنید توی این فضای بزرگ ، توی این تنوع ، خودتون رو پیدا کنید

طبیعتا نیاز به ارتباط با همه مدل دانشجویی پیدا میکنید

نمیشه دیگه توی یه اکیپ کوچیک ، 4 سال کارشناسی ( و تجربی ها که بیشتر ) رو گذروند

بالاخره باید روابط اجتماعی ـمون رو همینجا گسترش بدیم

اخلاق اجتماعی ـمون رو تکمیل و تصحیح کنیم

توی این تنوع ، باید هم گوش بدیم هم حرف بزنیم

در مورد هر چیزی

شاید به نظرتون یه عقیده ای درست تر از عقیده ی شما باشه

یا یه طرز ـه فکر یا ....

یا شایدم بعضی وقتا نیاز باشه طرز فکرتون رو به یه نفر تحمیل کنین :دی

یه جوری متقاعدش کنید که آره ! من درست میگم :دی

این قضایا باعث میشه که کم کم تغییر کنید یا تغییر بدید

کلا" فضایی رو پشی رو خواهید داشت که باید با جرات باشید توش

=====================================

فضای درسی ؟ نمره ؟ امتحان ؟ کلاس درس ؟ استاد ؟ حضور غیاب ؟

اول از همه یه جمله ی عارفانه بگم از همون استاد ـه درس ـه مهندسی برق ، فرمود :

{

سه چیز را در نظر بگیر :

1 . درسی که استاد درس میدهد

2 . سوالاتی که در امتحان می آید

3 . نمره ای که میگیری

دو به دو ، این ها ، "هیچ" ارتباطی با هم ندارند

}

تا خدی هم راست میگفت :دی

واقعا درس ، دیگه دبیرستانی نیس که استاد درس بده و بری تو خوابگاه یا منزل تمرین کنی و بری امتحان بدی و نمره بگیری

اصلا دروسی مثل ریاضی و فیزیک ، به ندرت استادی پیدا میشه که "درس بده"

مثلا ما یه استاد ریاضی1 داشتیم که من یه بار اول ترم قیافشو دیدم

آخر ترم قیافش یادم رفته بود :دی

این بنده خدا میومد سر کلاس اثبات میکرد که مثلا پاره خط مساحت نداره :))

بعد تو امتحان ، از کتاب درسی سوالات خوب و منطقی ای میداد

یعنی نیازی به حضور در کلاسش نبود

در واقع با خوندن ـه کتاب درسی ، میشد نمره ی خوبی گرفت

یا مثلا یه استادی بود برای ریاضی2 ، که "چرت و پرت" میگفت سر کلاس

بعد تو امتحان میگفت : مکعب 4 بعدی رسم کنید . ( دقیقا سوال ـه امتحان بود همین :دی )

خلاصه ...

درس و کلاس و ... به کل فرق میکنه با دبیرستان

دیگه اگر هم بیوفتی و مشروط ( معدل زیر 12 مثلا" ) بشی ، کسی به خانواده زنگ نمیزنه :دی

کلا" خودت مسئول درس و نمره و خوندن و ... ـی خودت هستی

خودت مسئول برنامه ریزی ـت هستی

+

حضور و غیاب به اون صورت وجود نداره به جز دروسی مثل عمومی ها یا دروسی که استاد بخواد عقده ای بازی در بیاره :دی

=================================

خوابگاه ؟ غذا ؟ امکانات ؟

خب این موضوع برای اونایی که شهر ـه خودشون قبلو میشن ، موضوعیت نداره

اما خب برای اونایی که خواهند داشت باید بگم که

یکی از جاهایی که واقعا میتونیم توش دوران خوبی داشته باشیم همین خوابگاهه

ماجراهایی که اتفاق میوفته

خاطراتی که پیش میاد

و ... زندگی ـه دانشجویی رو شیرین میکنه

شاید سختی ـه دوری از خانواده برای بعضیا یه مشکل باشه

خود ـه همین مشکل باعث میشه محکم بشیم . یه ذره قدر ـه خونواده رو بیشتر بدونیم

بعضیا هستن که ترم به ترم بر میگردن پیش خونواده . مثلا" یکی دانشگاهش ارومیه باشه و شهرشون زاهدان

این همه هزار کیلومتر :دی باید بره و بیاد :دی

و طبیعتا این افراد خیلی دیر به دیر برمیگردن پیش خونواده و دور بودن از خونواده و سختی هاش رو خوب درک میکن

امکانات هم با توجه به دانشگاه متفاوته

اما خب امکاناتی که خوابگاه ـه دانشگاه ما داره ایناس :

هر اتاق یه مودم ـه وای فای ( همین بس ـه برای هفت جد و آبادمون :دی )
سالن بدنسازی ، موسیقی ( ملت میزن توش تمبک و ... می نوازن :دی ) ، فوتبال ، مطالعه
یه بوفه ی کامل و جامع از شیر مرغ گرفته تا جون ـه آدمی زاد
خیاطی ، آرایشگاه ، اتوشویی و از این جور چرت و پرت ـا
اتاق تا ما هم 4 نفر ـس :دی
بقیه دانشگاه ها رو هم بقیه دوستان میگن :دی

===============================

در هر صورت ، ایشالا که میایید و می بینید و می چشید و پاس میکنید و میوفتید و حسابی خوش میگذرونید و ...

الان از قیف ـه برعکس عبور کردید :دی

خیالتون راحت :دی

موفق باشید

- - - - -
[size=8pt]- بهتر نیست این پُست به یک پونزدهم ارتفاع فعلیش در بیاد تا هم اندازه بقیه پست‌ها بشه؟ چرا انقدر فضای خالی آخه؟ می‌دونین چه تعداد درخت قطع شده‌ان تا شما این پست به این درازی رو ارسال کنید و همینجوری الکی اِنتِر بزنید؟ آیا درسته؟

ورودی 91 سخت افزار بهشتی

سؤالی که اول پیش میاد احتمالن اینه که فرقش با نرم افزار؟ چرا نرم افزار نه؟ خب من خودمم اول نرم افزار زدم بعدا تو کارنامه سبز دیدم 3 تا فاصله داشتم باش که بیارم و بعد یه سری این دوستان شنگول نرم افزاری رو میدیدم تو دانشگاه که هی " ما اصلن کامپیوتر نمیخواستیم همینطوری زدیم که تهران بمونیم " و اینایی که درس مبانی رو با نمره های زیبا افتادن به حالت ~X( خب تو که نمیخوای واسه چی میزنی این رشته رو ;D

و حتی دنبال تغییر گرایش هم بودم و واسه همین دو ترم اول سعی کردم بالا 17 شم. بعدا ولی بم گفتن فرقش اونقدر کم هست که تو واحد اختیاری ها بشه واحد های اونا رو برداشت => نُ پرابلم ;D

مزیتی که داره اینه که به برق نزدیک تره ولی خب من هنوز ندیدم اینه شو واسه اینکه درسای تخصصی تر رو از ترم 3 تازه برمیداریم تا الان هر چی بوده با نرم افزاری ها مشترک بوده.

کلن در مورد رشته کامپیوتر، من از اول همین رشته رو میخواستم ( طبیعتا نه این دانشگاه :)) ). یه دلیل اینکه من واقعن از ریاضی بدم میاد ;D میدونستم رشته ای مثل برق رو اگه برم عین خر میمونم توش ;D ( بماند که همه برق ها رو هم زدم تو انتخاب رشته :-" )

در ضمن کلاس های برنامه نویسی قبلا رفته بودم و بینهایت لذت میبردم از کد زدن ;D خیلی حال میده رسمن کچل میشی سر یه سؤال ولی آخرش که اجرا میکنی و همه چیش درست کار میکنه میخوای بری هر کی بغل دستته ببوسی اصن ;D

دیگه اینکه از هر چیز مربوط به رمزنگاری خوشم میاد. حالا درست یا غلطش رو نمیدونم ولی گویا توی کامپیوتر میشه چیزای اینجوری پیدا کرد و برق مخابرات. ( اون برق های زده شده که گفتم مال این قسمت بود ;D )

کامیپوتر به نظرم خیلی گسترده اس. از نرم افزار ها و برنامه های مختلف نوشتن بگیر تا بازی نوشتن ( که از همون ترم اول میشه پروژه پایان ترم و من جا داره ذکر کنم چه ایام خوشی داشتیم سر این بازی نوشتن ;D پر باگ و سوتی :)) ) و کارایی مثل شبکه و خیلی چیزای دیگه. یه عالمه مهارت هست توش که بتونی یاد بگیری و یه جورایی هر چیزی رو دوست داشته باشی یه زمینه ی مربوط بهش پیدا میشه.

از رشته ام واقعا راضی ام ;D بهترین وقتام پارسال موقع تکلیف ها پروژه های مبانی برنامه نویسی و AP ( برنامه نویسی پیشرفته) بود. با اینکه بعضی وقتا 12+ ساعت باید یه سره پشت مانیتور باشی تا کدت کامل شه یا شب نخوابی یا مثلا 4 روز سر یه سؤالی و هیچ پیشرفتی هم نمیکنی و هی گریه ات میخواد بگیره و اعصابت سگی میشه ( :-" ) و این حرفا ولی واقعا خوش میگذره ;D

( اصن این ارور هایی که آدم میبینه خودش سوژه خنده اس :)) سر همون بازی ما صدا میذاشتیم رو برنامه jump اش از کار میفتاد =)) )

یه خوبی دیگه، حالا من با بقیه رشته ها آشنایی ندارم شاید بقیه مهندسی ها هم همینطور باشن کامپیوتر خرخونی نداره اصن چیزی نیست تو شب امتحان بخوای بخونی
هر چی بوده تو طول ترم کد هاشو زدی فقط پروژه های پایان ترمش هست که بعضی وقتا حتی تا یه ماه بعد امتحانا طول میکشه که اونم خوش میگذره ;D

از نکات منفی، آدم های تحصیل کرده تو این رشته کم نیستن و حتی کسایی که رشته شون کامپیوتر نیست ولی برنامه نویسی و اینا بلدن. باید واقعا کارتون خوب باشه و بلد باشین ;D یه مدرک همینطوری به دردی نمیخوره. ( که البته هر رشته ای همینه دیگه. با این تعداد دانشجویی که همه جا هست )

و یکی دیگه اینکه توی کامپیوتر مدام چیزای جدید میاد. باید همه اش به روز باشین. زبان های جدید نرم افزار های جدید. یه سری چیزایی که الان یاد میگیرین 10 سال بعد شاید ارزشی نداشته باشن دیگه.
------------

در مورد دانشگاه، بهشتی از رشته های مهندسی فقط کامپیوتر و برق و معماری رو داره. از این نظر خوبه که محدود به مهندسی نیست. تو دانشگاه همه جور آدمی میبینی. ادبیات و حقوق و دندون و زمین شناسی و همه چی! از یه طرفم خب جو مهندسی طور نداره

بزرگه و پر درخت و چمن و اینا جاش توی ولنجکه طوری که زمستونا من از ونک که میرفتم تو ونک هیچ نشونه ای از برف نبود میرسیدم دانشگاه یه 20 سانت برف نشسته بود :-"
آلودگی هوا هم نیست اونجا خیلی هم سالم :-" درکه و بام تهران هم همون بغله هر روز میتونین برین قشنگ :-" ولی به انقلاب و این کتاب فروشی ها دوره که اونم فوقش همون اولای ترم نیاز پیدا میکنین چند بار برین

دانشکده برق و کامپیوتر با همه، اون بالا یه سربالایی هست از در تا برسین به دانشکده که من تضمین میکنم لیسانسو که گرفتین خیلی هم خوش اندام و ورزشکار مانند شده باشین :-"

در مورد دانشکده، یه طبقه داره که لابی توشه و اتاق های مال انجمن علمی ها و بقیه انجمن ها و چند تا کلاس
لابی = جایی که اگه نبود معدل ها یه 2 نمره بالاتر میرفت :-" یه جاییه با میز و صندلی و واسه دور هم نشستن و گروهی حرف زدن درس خوندن و بازی و اینا
طبقه همکف که آموزش هست و چند تا کلاس
طبقه 2 هم هیمطنور + یه سری کلاس مال درس ها عملی برق فکر کنم
طبقه 3 یه طرف سایت یه طرف کتاب خونه
طبقه 4 اتاق های اساتید
طبقه 5 هم الان شک کردم داشت یا نه :-? ;D فکر کنم بود واسه اتاق های رئیس دانشکده و اون آدم های مهم تر ;D
------

استاد ها، خب من بعد دو ترم خیلی استاد ها رو هنوز نمیشناسم یه سریشون بیخودن یه سری هم خیلی خوب. چیز خاصی ندارم بگم فقط اینکه با دانشجو خیلی راحت کنار میان معمولا. واسه نمره و اینا.

ولی چیزی که من تا حالا فهمیدم، اینکه بیشتر از اینکه استاد ها مهم باشن جو یه جا رو دانشجو هاش تعیین میکننو متأسفانه بهشتی جوش اصلن خرخونی نیست. آدم درس خون هم هستا ولی جو غالب تفریحیه بیشتر ;D بچه ها اهل کارای جانبی و مسابقه و همایش و اینجور چیزا نیسن خیلی. و خب کامیپوتر رشته ایه که باید تا میتونین خودتون زبان ها برنامه نویسی و چیزای مختلف رو یاد بگیرین. تو بهشتی بچه ها وقت زیاد تلف میکنن ;D

رقابت درسی اونقدرا نیست، نمره دادن ها با سخت گیری نیست، یعنی اگه خودتون نخواید عاملی نیست که شما رو تحریک به درس خوندن کنه ;D

زیان برنامه نویسی واسه ما ترم اول و ترم دو هر دوش ++C بود. بعضی دانشگاه ها C هست یا Phython یا Java مثلا
-------------

من واحد ها هر دو تا گرایش هم نرم افزار هم سخت افزار رو دارم الان در دسترس نیست ولی. تونستم میذارشمون که فرقشونو ببینین.
-------

در آخر هم اگه میاین کامپیوتر کارای جانبی خودتون بیشتر باید بکنین. توی دانشگاه نهایتا دو تا زبان رو یاد میدن. خودتون باید برین بقیه اش رو یاد بگیرین. که کار خیلی سختی هم نیست بعد اینکه یه زیان رو بلد شدین. خودتون باید بیشتر از تکلیف ها و پروژه ها کد بزنین. درس ها رو بیشتر از اینکه با از روی کتاب خوندن بشه یادگرفت باید عملی امتحان کرد تا توی ذهن بمونه.

همینا به ذهنم رسید فعلا ;D

Back
بالا